Saanut 2/5 tähteä

Heb 20 februari een gebitsverzorging reiniging besteld nog steeds niks ontvangen telefoon nummer gebeld krijg steeds dit nummer is niet geldig 2 mails gestuurd op hun site nog niks gehoord wil mijn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling van een klant van mij wordt maar niet geleverd vanavond mail gestuurd ik wacht een paar dagen af krijg ik geen reactie dan volgen vervolgstappen.

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Dentuv staat aan de voorhoede van mondhygiëne-innovatie, toegewijd aan het creëren van stralende glimlachen met geavanceerde technologie. Onze nieuwste creatie, de Ultrasonic UV Cleaner ™, revolutioneert de manier waarop beugels, aligners, en kunstgebitten worden gereinigd. Met onze krachtige combinatie van ultrasonische trillingen en UV-licht elimineren we 99,9% van de bacteriën, zonder de noodzaak van handmatig poetsen.

2,4

1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 19 maart 2026 krijg geen contact met het bedrijf telefoonnr op de website is niet in gebruik.

19. maaliskuuta 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je feedback en je berichtje aan ons. We hebben zojuist contact met je opgenomen, om dit netjes met je op te lossen! :)

Fijne middag!

Saanut 1/5 tähteä

6 weken geleden een reiniger besteld en…

6 weken geleden een reiniger besteld en bataald maar nooit ontvangen diverse keren een mail gestuurd allemaal onbeantwoord.

Slordig dat een bedrijf zo met hun klanten omgaat die uit goed vertrouwen altijd eerst moeten betalen alvorens er iets geleverd gaat worden en het dan niet ontvangen

2. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Blijf hier ver van weg, slechtste online aankoop ooit!

Dit is zonder twijfel de slechtste online aankoop die ik ooit heb gedaan.

Ik wacht ondertussen al meer dan vijf weken op mijn bestelling. Volgens hun communicatie zou de levering binnen vijf werkdagen gebeuren, maar intussen zijn we meer dan twintig werkdagen verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen om te vragen waar mijn bestelling blijft, maar de communicatie is zeer beperkt en weinig behulpzaam. Er wordt nauwelijks gereageerd en ik krijg geen duidelijke informatie.

Ondertussen heb ik mijn bestelling geannuleerd en wacht ik op een terugbetaling, maar ik heb er weinig vertrouwen in dat dit vlot zal verlopen.

Mijn ervaring is dat dit geen betrouwbare webshop is. Ik raad iedereen ten stelligste aan om hier niets te bestellen en ver weg te blijven van deze website.

Dit soort praktijken is onaanvaardbaar in 2026.

23. maaliskuuta 2026

Beste Pascal,

Hartelijk dank voor je feedback aan ons!
We hebben je zojuist een berichtje gestuurd per e-mail!

Fijne dag nog!

bestelling van 21 februari

bestelling van 21 februari. inmiddils is het 19 maart en is de bestelling nog niet binnen. verschillende keren gemaild maar geen oplossing. elke keer een andere smoes. op verzoek tot terugstorten en annuleren komt geen reactie. U bent gewaarschuwd niet kopen hier. Update: mail gekregen dat ze het geld teruggestort hebben. Kan tot 5 dagen duren dus wacht het maar af

21. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Heb 20 februari een gebitsverzorging…

2 mails gestuurd op hun site nog niks gehoord wil mijn geld terug met vriendelijk groet anneke

12. maaliskuuta 2026

13 februari besteld

13 februari besteld. Nog niks ontvangen.email gestuurd. Antwoord De opslag is onderwater gelopen. Kan nog even duren voor er geleverd wordt.
Zou graag annuleren maar daar komt geen reactie op

11. maaliskuuta 2026

Beste Janneke,

Hartelijk dank voor je feedback!
Wij betreuren enorm dat de levering zolang heeft moeten duren! Gelukkig zien we wel dat het pakketje vandaag door DHL zal worden afgeleverd.

Heel veel plezier met ons product en we horen graag van je als we ergens mee kunnen helpen.

FIjne dag Janneke!

GR Lotte :)

Bezin eer ge besteld!!!!

De bestelling lijkt te zijn opgelost tijdens de trip naar mijn huis. Heb geduld lijkt de lijfspreuk te zijn bij deze webshop. Mijn geduld is echter op ondanks de Jip en Janneke vriendelijkheid van de klantenservice. Bestelling geannuleerd waarbij ik natuurlijk nog geen bevestiging van heb mogen ontvangen en dat zal uiteraard nog wel een paar weken duren. Ik vrees dat mijn vertrouwen zodanig beschadigd is dat ik u slechts kan verzoeken niet bij deze webshop zaken te bestellen.

9. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht erg lang op bestelling

Ik wacht erg lang op bestelling, terwijl dit bedrijf het bestaat te stellen dat een bestelling gemiddeld 5 werkdagen op zich laat wachten. Die 5 werkdagen zijn ruimschoots voorbij

21. tammikuuta 2026

Beste John,
Dank voor je feedback!
Maar natuurlijk jammer om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice dmv een mailtje naar info@dentuv.nl?

We helpen je uiteraard graag verder!

Voor nu alvast een fijne avond.

GR Lotte van de klantenservice

Scam, niet kopen!

Scam lijkt me! Want product werkt helemaal niet, alsof je een beugel gwn in water legt en hoopt dat er iets magical gebeurt…

8. joulukuuta 2025

OPLICHTING!

Oplichting!!!
Opletten!

Het toestel is nog geen 2 maand in gebruik en het werkt niet meer. Ik wil mijn geld terug want het toestel is ondermaats en men verwacht nu van mij dat ik betaal om een defect toestel terug te sturen. Ik heb filmpjes gemaakt van het toestel, dus er is bewijs dat het niet doet wat het moet.

Heel slechte communicatie met de klanten dienst ook.

Niet aan beginnen, je gaat er spijt van krijgen. Je kan evengoed rommel komen op een Chinese website! Dit zal je veel minder geld kosten!

Ik ben al meer dan 2 weken aan het mailen naar jullie dus jullie hebben zeker mijn gegevens!

30. marraskuuta 2025

Hoi!

Wat ontzettend vervelend om te lezen, we willen je uiteraard graag verder helpen!
Maar onder dit bericht zie ik geen naam of e-mail. Dus kunnen we geen contact met je opnemen.

Zou je ons willen mailen op info@dentuv.nl?

We helpen je graag verder.

Vriendelijke groet Lotte!

Top ding!

De cleaner is zo'n fijne uitkomst voor het schoonhouden van mijn nachtbitje, echt een top ding! Daarbij hebben ze een hele vriendelijke klantenservice. Lotte heeft mij super fijn geholpen toen ik na mijn aankoop een vraag had over de cleaner. 💪

10. marraskuuta 2025

Verzorg je gebit…

Het toestel is de ultieme oplossing voor een diepe reiniging van kunstgebitten. Dagdagelijks doe ik één of meerdere onderhoudsbeurten, al dan niet met het reinigingstablet en mijn tanden zijn merkelijk proper, en zelfs witter geworden.

26. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling nog steeds niet geleverd; bestaat deze webshop wel echt??

Mijn bestelling van 23 september is nog altijd niet bezorgd. Contact levert een vage reactie om met verzoek om nog even geduld te hebben, maar verder geen voortgang. Het telefoonnummer van het bedrijf is niet in gebruik. @Lotte Hoekstra van de klantenservice, je reageert niet meer op mijn emails. Zonder beter bewijs dat jullie een betrouwbare webshop runnen zal ik de aankoop binnen een paar dagen ontbinden en de ACM en KvK vragen om een onderzoek naar Dentuv te starten. Mijn voorlopige advies: hier niet bestellen!!

Update 14/10: na uitblijven bezorging van de bestelde producten heb ik de aankoop ontbonden en mijn geld teruggekregen. Ik ga op zoek naar een andere, transparante en betrouwbare webshop.

5. lokakuuta 2025

Ultrasonic uv cleaner

Klacht gestuurd via de site over een niet goed werkende ultrasonic uv cleaner van ruim 80 euro en nog geen 2.5 maand oud.
Geen reactie teruggehad terwijl er staat dat je binnen 24 uur reactie krijgt.
Wij krijgen vraagtekens bij dit bedrijf waarbij het vermoeden is dat het alie express producten zijn.

1. elokuuta 2025

Beste Jeannette,
Bedankt voor je berichtje, en wat vervelend om te lezen dat het product stuk is!
Ik heb zojuist in onze inbox gekeken, maar kon helaas geen berichtje van je terugvinden!
We helpen je heel graag verder.
Ons mailadres is info@dentuv.nl
Of wij ontvangen graag jouw e-mail, zodat we contact met elkaar kunnen opnemen om het netjes op te lossen!

Mijn aligners zijn brandschoon

Mijn aligners zijn brandschoon, en dat vind ik een prettig idee. Helaas hield het apparaat er na 3 maanden plotseling mee op. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb het apparaat teruggestuurd en binnen een paar dagen een nieuw exemplaar gekregen. Heel fijn!

11. joulukuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin