Fantastisk personale som altid har tid og overskud til at tage det i mit tempo. Min tandlægeskræk gør at jeg ikke altid er en let patient- men de er så gode til at håndtere mig og jeg kommer altid i... Näytä lisää
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Näytä lisää
Yritys on vastannut
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Hammaslääkäri
- Esteettinen hammashoito
- Hammaslääkäriklinikka
- Hammaslääkäri, hammasimplantit
- Hammaslääkäripäivystys
- Hampaidenvalkaisupalvelu
Yrityksen kirjoittama
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Tanska
- 6611 2848
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Utilfreds med prisen.ørte arbe.
Utilfreds med prisen. Regningen svarer, efter min opfattelse, ikke til det udførte arbejde.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Imødekommende personale og kom forbi…
Imødekommende personale og kom forbi uanmeldt med en tabt bro og jeg fik hjælp med det samme 👌🦷 stor tak jeg kommer igen

Fik en hurtig tid
Fik en hurtig tid. Rigtig god behandling og dygtig og venlig tandlæge. Utrolig tilfreds for den behandling jeg fik.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Meget behagelig oplevelse og god…
Meget behagelig oplevelse og god service!

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Altid god og professionel behandling!
Altid god og professionel behandling!

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Efter mange dårlige tandlægeoplevelser…
Efter mange dårlige tandlægeoplevelser var dette den bedste. Ikke engang lokalbedøvelsen kunne mærkes, og en meget betændt tandudtrækning, som tandlægen selv sagde "var den værste, hun havde set", gjorde ikke ondt. Kan kun anbefales, og jeg kommer helt klart her fremadrettet. Det var den 45 minutters køretur værd. Så tak til Kathrine og den behjælpelige klinikassistent, som jeg desværre ikke fik navnet på, der var meget hjælpsom med min tandlægeskræk.
Fik desværre ikke vist mit studiekort, men det må gøres næste gang :)

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Rigtig god behandling - hver gang
Sødt, imødekommende og hjælpsomt personale. Kom meget hurtigt til min tid. Altid god og prof. behandling hos Maria!

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Tandlægebesøg. Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Taget godt imod. Alle var rigtig søde. Kan anbefales.

Fremragende
Et behageligt besøg med en sød og venlig behandler

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Hurtig behandling af brækket tand.

Søde mennesker i klinikken
Søde mennesker i klinikken. Alt var der styr på

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Meget sød og venlig tandplejer lavede…
Meget sød og venlig tandplejer lavede et meget grundigt eftersyn med tydelig forklaring på, hvad hun gjorde.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Det var min gode tandlæge Dorthe…
Det var min gode tandlæge Dorthe Reimer, som jeg har fuld tillid til.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Odense C
Meget venlig personale og utrolig…
Meget venlig personale og utrolig professionel kan kun anbefales

Venlig og høflig betjening
Venlig og høflig betjening. Alt er som man må forvente hos en tandlæge.
Lagde dog mærke til at der var skidt på røntgenapparatet, men det har jo ikke direkte kontakt med patienten, så umiddelbart ikke et problem.

Fin oplevelse
Fin oplevelse, kom ind til tiden, ikke at det er mere end hvad man kan forvente men ikke altid det sker ved læge/tandlæge 🤷♂️. Derudover var tandplejeren grundig og hun fortalte hvad hun lavede, så en god oplevelse 💪💪💪💪💪

Stor anbefaling !
Stor anbefaling !
Dorte Rimer er min tandlæge gennem mere end 20 år . Hun er en fantastisk tandlæge og et dejligt menneske og jeg føler mig altid tryg og i gode hænder.
Damerne i receptionen var meget venlige og meget hjælpsomme.

Tillid
Først møder man en utrolig smilene og forstående receptionist, med stor viden. derefter en rolig og dygtig tandlæge, samt en sød assistent. Med fokus på mig og mine behov.

Kompetence mennesker 👌- venlige
Kompetence mennesker 👌- venlige, hjælpsomme og flexible . Skulle have skiftet fra min gamle tandlæge Charlotte Mogensen for lang tid siden 😳

Erfarende tandlæge
Erfarende tandlæge, forestående, hjælpsom, høflig, har det været min oplevelse hos dentalkllinkken.☺️