Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Yritys on vastannut
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hat altid fået god behandling af al personale. Martin er den bedste og dygtigste tandlæge og jeg er altid tryg. Her er skabt tryghed, nærvær og tillid til patienter.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Rigtig god oplevelse, med en tandlæge der var god til at forklare, hvad der blev gjort og hvorfor.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Dr Habib is a very professional, thoughtful and proactive proactive dentist. I came with an emergency issue and it was successfully resolved.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Kom ind til tiden og en virkelig behagelig velkomst og behandling. Fik en akut tid på en tandpine som der hurtigt blev taget hånd om på en professionel måde.
Dejligt med info under hele forløbet.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Jeg havde frygtelig tandpine og skulle finde en tandlæge som havde åben en søndag. Ringede og fik en tid knap 2 timer efter. Både den som svarede telefonen og modtog mig i receptionen (tror det var den samme person) var meget imødekommende. Efter meget kort ventetid kom jeg ind til Raman. Han var også meget imødekommende og fandt hurtig årsagen til min tandpine. Da jeg er blevet opereret i øjet, så må jeg ikke få behandling hos tandlægen før om 10 dage. Fik 2 forskellige antibiotika og tilbud om at hvis jeg havde lyst, kunne få en akut tid og få hevet tanden ud. Der var ingen pres, hvilket jeg sætter stor pris på når jeg skal vælge et sted.
Dentalklinikken er ikke hvor jeg går normalt, men hvis jeg skulle skifte tandlæge så ved jeg hvem jeg vil skifte til.
Tak for en god oplevelse hos jer, selvom jeg gerne vil have undværet det ;)

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
En meget professionelt behandling.
Tryk miljø

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Roligt og tillidsvækkende personale i klinikken, uanset faglighed. Trygt behandlingsmiljø og imødekommende tandlæge og klinikassistent.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Super fin og kompetent tandlæge og assistent. Tydelig og forklarende kommunikation

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Jeg har været kunde hos Dentalklinikken i Havnegade i snart 5 år, og jeg er gået glad derfra hver eneste gang. Jeg har kun oplevet professionelle, venlige og dygtige tandplejere, klinikassistenter og tandlæger. Kan varmt anbefale dem

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
For en som har panisk tandlægeskræk har Dentalklinikken været fantastisk. Dygtige og rolige tandlæger og klinikassistenter, der har guidet mig skridt for skridt igennem processen. Jeg kan kun give Dentalklinikken mine bedste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Jinnie er helt fantastisk! Hun er en tandplejer som har fulgt mig altid og jeg skifter aldrig. Trygt og behageligt, piv god til tandrens !

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Venlig og kompetent, stille og rolig.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
De er både faglige, søde og imødekommende. Var hos Yasmin og blev behandlet godt imens min klinik var ferie lukket.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Utrolig søde og hjælpsomme og meget effektive. Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted, der er rigtig god service.

Fantastisk
God service
Højt fagligt personale

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Søde, rare, og meget kompetente folk hele vejen

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - København K
Even though I faced some complications during root canal treatment, Jibran was very professional and helpful in addressing and following it up. I got very qualified help and felt well taken care of