Køb ikke noget fra dette firma
Køb ikke noget fra dette firma, det er rent fup, bedrag og snyderi.
Falske varer
Køb ikke noget fra dette firma, det er rent fup, bedrag og snyderi.
Falske varer
Ærgerligt at jeg ikke kan give 0 stjerner.
I Denmarksss.com annoncer på Facebook og Instagram reklamer de med, at deres produkt er fremstillet i Danmark. I deres annoncer er der et Dansk flag på emballagen. Når man modtager plastrene BERBERINE x NAD+10-IN-1 fra GLORENDA er flaget på æskerne Amerikansk og på flaget står der Made in USA. Endvidere står der i Denmarksss.com at de giver et "HØJTIDELIGT LØFTE" om 100% tilbage betaling inde for 180 dage efter købet. Plasterne en kopivare/fake og har ingen effekt.
Denmarksss.com vil ikke tilbagebetale 100% som de ellers reklamerer med.
Først fik jeg tilbudt "en gestus af god vilje"refusion på 30%
Derefter har jeg fået tilbudt yderligere 2 gange "en gestus af god vilje"refusion på 40% og 50%.
Deres forklaring er, " at de ikke giver 100% refusion på medicinske og skønhedsprodukter, sådan som de ellers reklamerer med.
Efter mange mails frem og tilbage, hvor jeg gør opmærksom på deres "HØJTIDELIGE LØFTE" om 100% refusion og medsender et screenshot af deres annoncer, har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage.
Hold dig fra at købe på Denmarksss.com
Denmarksss.com benytter sig af falsk markedsføring.
Jeg købte de "falske" slankeplastre som overhovedet ikke virkede, så skrev til dem at jeg ville have pengene retur. De kunne kun give pengene retur hvis varen var uåbnet men svært at finde ud af virkning hvis man ikke må åbne pakken. De har ikke svaret på de 5 mails, jeg har sendt dem efterfølgende. Kundeservice er umulige at få fat på. Snyd og bedrag!
Jeg købte noget af deres slanke plaster. Viste sig at være den kopi udgave der er advaret mod på Facebook.
Blev indlagt på sygehuset med tarmbetændelse og udposninger på tarm samt et infektionstal på 200. På pas derude.
jeg prøvede at klage og få mine penge tilbage som de lovede men, man kan ikke kontakte dem alle mails kommer tilbage de kan ikke sendes da: adressen ikke findes så, til alle hold jer væk fra dem det er et fupfirma
Den var ikke godt,de klistrer ikke på kroppen,