denksport.com Arvostelua

1 065
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Leuke boekjes! Jammer dat ik het cadeauboekje niet kreeg bij de levering. Daar was geen duidelijk beschrijving over op de website vond ik. De levering is niet zo vlot als ik gewend zijn van andere bed... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik kreeg een cadeautje voor mijn verjaardag, Ik koos voor de kerstbal. Netjes thuis bezorgd gekregen, maar er waren door jullie geen portokosten betaald. Nu heb ik een rekening van PostNl. voor 7 eu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb het 2 voor 12-puzzelboek besteld, waarop ik door Denksport.com werd gewezen. Ik heb ook mijn online-puzzels, waarvan ik dagelijks gebruik maak. Ik vind het 2 voor 12-puzzelboek geweldig! Het... Näytä lisää

1. Kustantaja

Tietoja yrityksestä denksport.com

Yrityksen kirjoittama

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Hyvä

(1 065)

592 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb 5* kruiswoordpuzzel boekje,er…

Ik heb 5* kruiswoordpuzzel boekje,er staan puzzels in die er niet op lijken. Boekje is zo uit als je die niet doe. Ik wil eigenlijk alleen echte kruiswoordpuzzels.

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je review! 😊 We voegen inderdaad bewust een paar variaties toe, maar het lijkt erop dat jouw hart toch écht alleen voor de klassieke kruiswoordpuzzel klopt. 😉

Al jaren tevreden

Zeer tevreden.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Dat klinkt goed! Dank voor je reactie. Toch zijn we wel nieuwsgierig wat we moeten doen om 5 sterren te scoren 😄

graag meer op België toespitsen

graag meer op België toespitsen

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Dank voor je reactie! Duidelijke feedback. We proberen België inderdaad steeds meer een eigen plek te geven. Zo hadden we deze zomer een Vlaamse versie van het FIFA World Cup-puzzelboek en hebben we ook 100% Vlaamse edities van Woordzoeker en Zweeds puzzelen. Hopelijk vallen die beter in de Belgische smaak!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een abonnement voor een jaar…

Ik heb een abonnement voor een jaar afgesloten op denksport play, om digitaal te kunnen puzzelen.
Als ik inlog, staat er dat er geen abonnement is en er geen betaling is geweest. Heb dus wel voor een jaar betaald, maar kan niet puzzelen. Alleen een puzzel van dezelfde dag.

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Wat vervelend! Een jaarabonnement afsluiten en vervolgens alleen een puzzel van de dag kunnen maken, is natuurlijk niet de bedoeling. 😕
Ik zie dat je al in contact staat met de klantenservice. Zij kunnen dit voor je oplossen, zodat je abonnement weer netjes op z’n plek valt en je volop kunt puzzelen!

Saanut 4/5 tähteä

Het is met recht een speurtocht

Het is met recht een speurtocht.
Nu ik deze kans krijg wil ik vragen of er voor moeilijkheidsgraad 4 een mogelijkheid is om een boekje uit te geven ( maandelijks) waarin Cijfercode, Cryptofiliepien, Cryptogrammen , quizen en tien voor taal-opgaven. alsmede herexamenopgaven.

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je uitgebreide suggestie! 😊 Een boekje met al deze puzzels op moeilijkheidsgraad 4 zou inderdaad een mooie uitdaging zijn. We geven je idee graag door aan onze puzzelmakers! 🧩

Saanut 5/5 tähteä

Mooie boekjes en hele goede service bij…

Mooie boekjes en hele goede service bij vragen over levering. Erg tevreden!

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze boekjes én de service. We geven je compliment natuurlijk door aan de medewerker die je heeft geholpen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel altijd boekjes in de…

Ik bestel altijd boekjes in de aanbieding, dat scheelt echt in prijs, daarbij zijn het fijne puzzels om te maken, bezorging altijd correct.

10. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je review! Goed gebruikmaken van een aanbieding is natuurlijk óók een puzzelkunst: meer puzzels voor minder geld. 😊

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling duurt veel te lang

Als je puzzelboekje besteld bij Denksport moet je meer dan 2 weken wachten totdat je her binnen hebt!.
Dat is echt te lang! Dan maar naar winkel en naar ander merk puzzelboek

20. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä denksport.com

Dank voor je duidelijke feedback 😕 We werken voor heel Europa vanuit één centraal magazijn, waardoor de bezorging wat langer duurt. Naar de winkel gaan is dan natuurlijk een prima alternatief — maar je hoeft gelukkig niet meteen van merk te wisselen. 😉

De puzzels zijn geweldig

De puzzels zijn geweldig, geen enkele klacht hierover.
2 puntjes die ik jammer vind. Het puzzelboekje wordt slechts 1 keer per maand uitgegeven, de puzzels heb ik binnen 2 weken klaar. Ook jammer dat je voor de online puzzels een apart abonnement nodig hebt, terwijl het een mooie aanvulling op het boekje zou zijn. Nu moet ik helaas uitwijken naar andere (gratis) online puzzels.

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je eerlijke review! Twee weken over één boekje doen… daar moeten we onze puzzelmakers misschien eens op aanspreken: die kunnen jouw tempo duidelijk niet bijhouden! Wellicht eens een andere puzzelsoort of moeilijkheidsgraad proberen voor meer uitdaging?

En voor de online puzzels is er gelukkig Denksport Play: daar kun je ook gratis verder puzzelen.

Attente service

Mooie aanbieding en op tijd bezorgd !

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je review! Een mooie aanbieding én op tijd bezorgd: alle puzzelstukjes vallen zo mooi op hun plek🧩.

Voor elk wat wils

Ik puzzel al tientallen jaren. En probeer ook andere puzzelboekjes, maar kom toch steeds weer bij Denksport uit. De laatste jaren de Filippine puzzels. Wat mij betreft mogen de cryptogrammen er bij 3 sterren wel uit en plaatsmaken voor anagrampuzzels😄

4. elokuuta 2026

Bedankt voor je jarenlange trouw aan Denksport! 😄

Filippines

Ik puzzel graag Filippines en vind het leuk om allerlei varianten te maken. Die vind ik bij Denksport, maar ook bij 10 voor Taal en bij Sanders.

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je zo’n fanatieke Filippines-puzzelaar bent. Zo te horen ken je ze allemaal.

Sale aankoop

Sale aankoop. Had natuurlijk zelf moeten bedenken dat het een oude uitgave betrof. Nu net niks aan. Vooral omdat er zo'n leuke prijswedstrijd in zit, die je niet kunt insturen.

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je review! In de Sale zitten inderdaad (iets) oudere uitgaven die met flinke korting. Jammer dat de uitgave niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Een puzzelboek heeft gelukkig geen houdbaarheidsdatum 😉, maar we begrijpen natuurlijk dat je soms liever de nieuwste editie hebt.

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk keuze te maken en te…

Makkelijk keuze te maken en te bestellen. Wel rekening houden met een vrij lange, bijna 2 weken, levertijd.

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä denksport.com

Bedankt voor je review! Fijn dat kiezen en bestellen zo makkelijk ging. 😊 En inderdaad: bij de levertijd is een beetje geduld soms onderdeel van de puzzel.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin