Wij hadden met de bemanning van het VOC schip Halve Maen een fantastische avond op de Hildebrand. De (vele) scheepskenners aan boord waren unaniem: wat een fraaie (trek) schuit. Het was heerijk warm... Näytä lisää
On June 22nd of 2018 we were on board of the saloon ship Najade whilst celebrating our Back to the Roots Trip with our 14 members family . The ship , the humorístic Skipper , the warm heartily... Näytä lisää
Goede en tijdige communicatie vooraf. Direct antwoord via mail op wijzigingen en vragen. Extra kosten afwijkend opstapadres zijn in verhouding totaalprijs erg duur. Bij regen slecht zicht naar buiten... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wilt u een boot huren in Amsterdam? Rederij de Nederlanden heeft het meest complete aanbod van (ver)huur boten. Of het nu gaat om een klassieke schuit met schipper, een salonboot of een partyschip. Rederij de Nederlanden helpt u graag verder.
Beleef Amsterdam!
Van 2 - 200 personen
Singel 287-E, 1012 WG, Amsterdam, Hollanti
- 020 42 33 006
- info@denederlanden.com
- denederlanden.com
Fantastische verjaardagsvaart op de…
Fantastische verjaardagsvaart op de Bredero. Goed en professioneel contact vooraf om alle puntjes op de i te zetten. Komplimenten voor Kapitein Paul die ons vaardig bij Ode aan de Amstel kon afzetten en voor Fleur die de catering perfect verzorgde. Heel erg bedankt aan het hele team van Rederij de Nederlanden.
FANTASTISCH
FANTASTISCH. Beter kan ik niet omschrijven. Met Pentair collega's uit Europa, Amerika, Azië en Australië genoten van een onvergetelijke avond cruise met Italiaans buffet. Thomas, de gastheer en Skip, de schipper, maakten er een fantastische avond van. Onze Italiaanse collega's waren vol lof over het eten. Dan heb je echt iets gepresenteerd.
Alles binnen 4 uur tijd geregeld. Iedereen heeft het nog overhet evenement. Groot compliment aan het gehele De Nederlanden team.
Idéal pour une réunion de famille
Réunion de famille de 31 personnes, tour des canaux de 2 heures avec déjeuner à bord avec arrêts à la demande à des adresses spécifiques liées à l'histoire de la famille. La compagnie s'est prêtée volontiers à nos demandes.
Een boottocht op de Jacob van Lennep
Vanaf het eerste telefonische contact met de rederij waren de medewerkers aan de lijn vriendelijk en zeer behulpzaam met het opsommen van de mogelijkheden voor onze groep voor een rondvaart. De gegeven informatie over een lunch, de opstelling van de tafels, soorten boten en de prijzen was duidelijk. Van de lunch en de rondvaart door de grachten op de Jacob van Lennep heeft iedereen genoten. Schipper Richard en hostesse Eleonora verdienen een grote pluim. De sfeer aan boord was fantastisch.
Heerlijk ruim schip en top bemanning
Heerlijk ruim schip (Hildebrand) voor ons gezelschap en een ontzettend vriendelijke, hulpvaardige en efficiente hostess, Miracle en een heel aardige en kundige schipper Rune maakten de vaartocht compleet. Rune paste alle verzoekjes in een mooie route en Miracle zorgde ervoor dat het ons aan niks ontbrak.
Ook de afstemming vooraf ging heel soepel, ondanks dat het een ontzettend last minute boeking was. Alles was goed geregeld.
Prachtige vaartocht
Voor mijn 70e verjaardag wilde ik graag varen en lunchen aan boord. Vooraf telefonisch contact gehad met de schipper, waarbij duidelijk werd dat we niet langs ons huis zouden kunnen varen vanwege een te lage brug. Dat was jammer, maar daar is niks aan te doen. De vaartocht was geweldig; we zijn in een grote bocht om ons huis gevaren en kwamen op veel voor mij dierbare plaatsen.
Hulde voor de schipper die ook in een heftige regenbui zijn goede humeur wist te bewaren. Het eten was erg lekker en de bediening prettig en voorkomend. Ik voelde me erg verwend deze dag en kan de Rederij zeker aanraden als je een mooie en niet geijkte dag uit wilt hebben.
De boeking verliep prima, maar helaas.
De boeking verliep prima. Martijn is flexibel, denkt mee en regelt alles.
Jammer dat de uitvoering van het geplande dan niet helemaal naar wens loopt. Heb bij andere rederij geweldige ervaring gehad. Het was rommelig, bij instappen verkeerde communicatie tussen schipper en gastheer. Van de een wel instappen en van de andere nog niet. Er moest ook nog iemand anders uit de boot met een fiets, terwijl ik met mijn gezelschap van 20 man sta te wachten. Slechte voorbereiding. Snel ballonnen neerzetten etc bij instappen. Zou leuk geweest zijn als dat vooraf was gebeurd. Eenmaal op de boot lag er een plasje water, moest de gastheer vragen dat droog te maken. Vond dit echt slordig. Na het eten lag er een bak met gebruikte bestek op de vloer, je moest erop letten niet te struikelen als je er langs liep. Om toch iets positiefs op te merken, de gastheer en de schipper waren wel aardig en vriendelijk. Geen aanmerkingen dus tov hun als persoon. Het werk moet gewoon goed gedaan worden. Eten was redelijk. Denk niet dat ik hier nog een keer zou boeken.
In antwoord op uw reactie. Het was gewoon de afgesproken tijd, nl 14.00u.

Vastaus yritykseltä Rederij De Nederlanden
Super ervaring
We hebben ontzettend genoten van onze boottocht bij rederij de Nederlanden. Zeer vriendelijk personeel en alles was perfect geregeld. Al direct vanaf het contact vooraf was het heel prettig. Dikke tip voor iedereen!
ALF met Rederij de Nederlanden in goed…
ALF met Rederij de Nederlanden in goed gezelschap en fijne tocht door mooi Amsterdam. Heel gastvrije bediening, sympathieke gastheer .. en heerlijke wijn aan boord!
Team event op Bredero tijdens Amsterdam Light
Top schipper Paul en dames aan boord die ons overal van hebben voorzien (hapjes, drankjes en heerlijk gevarieerd Italiaans buffet) waardoor ons team event op de Bredero tijdens Amsterdam Light enorm geslaagd was! Nogmaals dank!
Bruiloftsvaart
We hebben vrijdag 13 september een geweldige bruilofts vaartocht gehad. Eerst door de Amsterdamse grachten om vervolgens in Zaandam aan te meren bij de trouwlocatie. Alles was super geregeld. Een heerlijke lunch en zoete gerechtjes. Personeel was erg vriendelijk en dacht ook goed mee voor mooie trouwfoto's. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf! Prijzen zijn niet hoog en service is top!
Alles klopte!
Alles klopte!
We hebben ons huwelijksjubileum gevierd op de Najade, met een klein gezelschap vrienden en familie. Het diner was heerlijk en alle service daaromheen was ook perfect geregeld. Als kers op de taart hadden we ook nog eens prachtig weer! Een hele fijne avond gehad, mede dankzij schipper Richard en Pieternel.
Muy buena experiencia
Muy buena experiencia, el vino y comida, perfecto, Enno es un buen anfitrión, siempre atento.
Empresa excelente! Lo recomiendo!
Mooie tocht, heerlijke wijn. Top middag!
1,5 uur het borrelarrangementen. Mooie boot, heerlijke wijn, kaas en noten, goede tourguide met veel kennis van Amsterdam en natuurlijk de erg mooie grachten van Amsterdam. Top middag!
Sparerib schuit
Leuke rondvaart gehad in combinatie met een spare-rib buffet. Eten en drinken was erg lekker en zeker genoeg.
Leuke schipper en gastvrouw.
Helemaal super👍🏻
Elegant en comfortabel
Prachtige boottocht gehad met de elegante Proost van St Jan voor familie en vrienden uit binnen- en buitenland. Mooie interieur, vriendelijke kapitein die graag luisterde naar onze wensen qua de te nemen route. Prima bediening van de open bar. Kon niet mooier!
Leuke boottocht Amsterdam
Leuke boottocht door Amsterdam georganiseerd voor collega's uit het buitenland, hele bedrijf heeft genoten!
Super ervaring
Super ervaring. Gids, boot, kapitein, stewardess, alles was op en top en erg flexibel. Goede kwaliteit materieel, hapjes en drankjes. Zeker een aanrader!
Geslaagde BBQ aan boord
Gisteren met collega's een top vaart gehad met goed eten (BBQ) aan boord van de Jacob van Lennep. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.