Dendres olijfolie Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeepjes, puur olijf zonder toevoegingen. Ik neem ze altijd mee vanuit Griekenland voor €1,-. Onder de douche krijg ik er altijd kippenvel van, die oer-geur. Maar dit jaar Italië en Griekse zeepjes op.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb dit jaar olijfzeep gekocht en al aantal keren gebruikt. Heerlijk spul. Ik was mezelf er helemaal mee onder de douche. Begin bovenop, haren en ga dan met de washand richting mijn benen. Heerlijk e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering aangezien de olijfolie al op voorraad is in Nederland. Beste kwaliteit (Extra Vierge) olijfolie. Dus geen geraffineerde olie. Dit jaar ook een rondleiding gehad in de fabriek (... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren bestel ik zeep bij Dendres, ruikt heerlijk, droogt de huid niet uit en mijn eczeem verdwijnt erdoor. Daarnaast wordt een bestelling heel snel en goed verpakt geleverd.

1. Elintarviketuottaja
  2. Kokkauskurssi
  3. Terveysruokakauppa
  4. Luontaistuoteliike
  5. Oliiviöljyn valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Verkoop van olijfolie en olijfzeep uit Kreta. Nieuws uit de olijfgaarden op Kreta.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastische olijfolie

We bestellen al jaren ca. 2 vijfliterblikken olijfolie per jaar. Heerlijke smaak en blijft ook goed in blik. Een maal was het blik beschadigd tijdens transport en er werd meteen een vervangend blik opgestuurd. De prijs van olijfolie (in het algemeen) is de afgelopen jaren omhoog gegaan maar de smaak maakt dat helemaal goed.

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor je positieve reactie. Transport is soms een lastig iets...

Al jaren klant bij Dendres

Al jaren klant bij Dendres en nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. Helaas nog nooit beloond, maar wat niet is kan nog komen.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je Maurice. We proberen de prijzen wat in balans te houden.

De zepen zijn geweldig

De zepen zijn geweldig, hard, smelten niet en geven een mooi schuim. Geen droge handen na het wassen.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor de leuke en informatieve reactie.

Saanut 5/5 tähteä

Goede wijn behoeft geen krans

Goede wijn behoeft geen krans, maar het kan nooit kwaad om nog maar 'ns te benadrukken dat deze olie, als dit bedrijf van uitstekende kwaliteit zijn! Dat geldt trouwens ook voor de bezorging . Gijs en Tanya een dikke pluim en tot gauw ziens.

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je Andre. Ik denk dat jij 1 van de eerste klanten was. En je hebt zelf ook meegeholpen met de olijfoogst op Kreta. Tot binnenkort!

vakantie in een blikje

Smaakt, ruikt en voelt als vakantie in een blikje – zon, zee en een flinke scheut Grieks karakter!
Vijftien jaar geleden voor het eerst geproefd... en sindsdien niets anders meer aangeraakt. Zelfs de zeepjes zijn verslavend lekker!
Topproducten van topkwaliteit, gemaakt door hardwerkende toppers.
Duizendmaal dank – jullie zijn goud waard!

18. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je Irina, al vele jaren een trouwe en vriendelijke klant.

Fijn bedrijf

Koop hier al enkele jaren olijfolie en ben altijd zeer tevreden over kwaliteit en levering.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je Bert. Al vele jaren inderdaad!

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs

Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs. Wij hebben in het verleden vaker besteld en kopen sinds kort onze olijfolie weer bij Dendres. Betrouwbare en snelle bezorging in een goede beschermende verpakking zodat alles onbeschadigd aankomt. Ook altijd leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie die ook van goede olijfolie houden.

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor de uitgebreide reactie. TOP!

Saanut 5/5 tähteä

Tasty olive oil in good price.

I am very happy with my purchase. It was quickly delivered, the price was good, and the taste of olive oil as I wanted - not bitter.

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Thank you for the nice review!

Heerlijke olijfolie

Jaren geleden proefden we Dendres olijfolie bij een bbq tijdens een vakantie op Kreta, en sinds die tijd bestellen we geregeld. We hebben in andere landen ook wel olijfolie geproefd, maar dit is voor ons echt de allerlekkerste. De zeepjes zijn trouwens ook fijn, heel zacht en ze ruiken heerlijk. Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden. Aanrader!

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor de leuke reactie. Jeepsafari doen we ook nog steeds, olijfolie proeven we nu in een olijfolie pers fabriek.

De lekkerste!

Al jaren (20?) bestel ik hier mijn olijfolie, simpelweg omdat het de lekkerste is. Ook de prijs is te doen. En het zijn aardige mensen waar ik graag een woordje of olijfolie-weetje mee wissel via de e-mail... Ik heb ook veel zeepjes gekocht, waar ik járen mee kan doen.

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Inderdaad al 20 jaar en meer. Dank je voor de leuke reactie.

Heerlijke olijf zeep

Heerlijke olijf zeep

Kan het aanbevelen vooral als je n gevoelige droge huid hebt

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor de goede informatie en review.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al jaren bij jullie

Ik bestel al jaren bij jullie, en de olijfzeep is geweldig, ik weet niet beter.
Lekker geurig, wat wil je als mens nog meer.
Ja er zij nog veel mooie dingen. Maar wat olijfzeep betreft , gewoon heerlijk.
BEDANKT.

6. toukokuuta 2025

Dank je Leen.

heerlijke zeep

Ik koop al mijn zeep bij Dendres, (h)eerlijke olijfzeep.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor je goede beoordeling!

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke en kwalitatief uitstekende…

Heerlijke en kwalitatief uitstekende olijfolie! Verder snelle verzending en goede communicatie. Dit blijft ons vaste adresje voor olijfolie!

20. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je Felicia (buurtjes!) Tot op Kreta.

Hele goed olijfolie

Hele goed olijfolie. Ik bestel ieder jaar.

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor je goede review!

Prima zeepje

Prima zeepje, schuimt goed en ruikt lekker!

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dendres olijfolie

Dank je voor je goede beoordeling.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin