Goede begeleiding, snelle reactie bij vragen. We konden gelukkig omboeken toen de 1e datum niet door kon gaan. We hebben een geweldig leuke avond gehad, fijn dat alles vooraf geregeld was en dat we op... Näytä lisää
Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, georganiseerd door Den Bosch Evenementen, vijf sterren waard. De Workshop Bossche Bollen, met Tante Annie was gewoon 1 groot feest. Hilariteit, g... Näytä lisää
Ludieke wandeling zat heel goed in elkaar, niet te pushy, maar toch heel wat interactiviteit. Bijna iedereen kwam aan bod, namen werden onthouden waardoor het persoonlijk wordt (ipv afstandelijkheid... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Den Bosch Evenementen is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in het hart van Brabant.
Den Bosch Evenementen Support
Yrityksen kirjoittama

- Waar staan wij voor?
- Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.
Nieuwstraat 37, 5211 NL, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- 073 20 20 980
- info@denboschevenementen.nl
- denboschevenementen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
prima geregeld
Ben goed geholpen. Heb de bevestiging wel via mijn collega Paul ontvangen en moest er even op wachten, maar goed we hadden nog een aantal cancellations, dus dat kwam wel goed uit.
Het uitje was erg gezellig. We waren een half uurtje vertraagd, maar dat heb je goed opgevangen.
gezellige middag als onderdeel bedrijfsuitje
Met een workshop Plat Brabants, een borrel en aansluitend een workshop smartlappen zingen hebben we relaxte en gezellige middag gehad met alle collega's samen. De kosmopoliet is een prima uitvalsbasis.
uitmuntend goede sfeer goede bediening, kortom een leuk evenement/arrangement
Hey Jaap,
Ik zou je nog laten weten hoe ons personeelsuitstapje was geweest afgelopen zaterdag. Nou ik kan eigenlijk heel kort zijn. Superrrrrrr.
Maar om je wat meer te vertellen over de organisatie even een korte samenvatting van mijn bevindingen.
Je weet dat ik ons personeelsfeestje moest regelen in mijn eentje. Dus op internet wat rondkijken en kwam al snel uit op Den Bosch Evenementen.
Dus gebeld en een spontane dame (Carlijn) aan de lijn die me alles goed uitlegde en wat ze van mij verwachtte.
Ze denkt mee en uiteindelijk op Ik hou van Holland uitgekomen. Weet je wat het voordeel is je kunt tot in de laatste week je antal veranderen. Dat is toch super.
Wij komen aan en de zaal is net als het programma versierd in de nederlandse kleuren voor iedereen een verkleedartikel aanwezig. Een kwismaster en een notaris.
Het programma verliep mooi tussen het driegangen menu door en was een zeer aangename afwisseling tijdens het diner.
Iedereen deed enthousiast mee van jong tot oud.
Dus ja kerel als je het mij vraagt ook iets voor jou team. Dus boeken kerel.
Mocht je nog vragen hebben mail me maar Jaap.
Groeten Theo
Erg lachwekkend!
Het was erg leuk om een keer te doen. De acteur brengt het leuk. Ook zijn de vragen zoals het echte ik hou van Holland spel. Je moet hier wel van houden.
Goede organisatie
Afgelopen vrijdag ons teamuitje bij Den Bosch Evenementen geboekt. Het was een geslaagd uitje met een goede combinatie van diverse activiteiten. Zo hadden we een bierproeverij, city walk en we hebben deze dag afgesloten met een goed diner.
Geslaagd uitje
Ik hou van Holland spel was erg gezellig en leuk om te doen.
De barman had wat vriendelijker gemogen bij Lalala.
De restaurants Zoetelief en Bistro de Eeterij waren erg goed.
Pollevie was ook lekker.
Walking dinner was erg geslaagd. Gids Ingeborg Duffhues was erg enthousiast en voelde de groep goed aan. Een geslaagd uitje voor ons.
Van begin tot eind goede ervaring geweest, het uiteindelijke evenement is erg goed ontvangen door de deelnemers
Dit uitje "Ratrace 88" was bedoeld om twee field-engineer teams, die elkaar alleen nog maar zakelijk konden, elkaar te leren kennen in een ontspannen sfeer.
Door de té gekke opdrachten worden bij sommige mensen ook de raarste en gekste karaktereigenschappen naar boven gebracht, bij ons in een heel positieve zin.
Ik heb het mijn collega managers ook aanbevolen.
De begeleiding door Mario en Chantal was ook helemaal top, twee erg leuke, spontane en gezellige mensen.
Goed georganiseerd en het was erg gezellig om te doen met elkaar.
zie de sterren
Ut was keigezellig!
Met ons teamuitje zijn we op 7 augustus naar Den Bosch gegaan voor wat Brabantse gezelligheid en ik moet zeggen; het was keimooi! Begonnen op het terras met een Bosche Bol van Jan Groot en daarna van Tonpraoter Rien een leuk stukske entertainment gekregen. Liedjes gezongen, veel gelachen en Brabants geleerd in het Bougondisch café midden in Den Bosch. Meedenkende mensen en open service zoals het hoort te zijn..
Leuke stad om je collega's te laten zien!
De Jongens tegen de Meisjes
Geweldig. De Jongens tegen de Meisjes. Was al op TV fan van dit spel en nu kon ik het ook nog eens zelf spelen. Te grappig. Goed uitgevoerd door de organisatie. Veel gelachen. Kan het iedereen aanraden.
Leuke manier om een stad te leren kennen!
Erg leuke stad Den Bosch. En door Den Bosch Evenementen een prima idee gekregen hoe de stad in elkaar steekt, ze weten echt wat ze doen! TOP dag!
Het was een geslaagd evenement voor jong en oud
De lunch bij van Puffelen was perfect, de gidsen gaven prima uitleg aan de mensen wat we gingen doen. (ons gezelschap was nl niet op de hoogte wat we gingen doen, dat was gelukkig goed geheim gebleven)
Het was een perfect en geslaagd evenement!!!!
Een zeer geslaagde dag gehad!
- Leuk spel voor personeelsuitje (teambuilding).
- Goede restaurants (ook genoeg keuze uit restaurants).
- Goede communicatie.
- Aangepast programma was geen probleem.
Wij houden van Holland
Omdat ik altijd graag naar het tv programma Ik hou van Holland kijk leek het mij een leuk idee om dit uitje te boeken voor mijn jaarlijkse vriendinnendag. Wij hebben enorm leuke avond gehad met heerlijk eten en onze eigen Linda de Mol. De vragen over Nederland waren erg origineel en soms toch nog lastig te beantwoorden!
Aan het begin van de avond waren we nog rustig maar naarmate de avond vorderde werden we steeds enthousiaster omdat iedereen wilde winnen! Het was hilarisch en we hebben zelfs de polonaise is nog ingezet.
Bedankt Den Bosch evenementen voor deze geweldig avond. Wij hebben enorm genoten!
Wow de ene verassing na de andere
Super leuk evenement en top begeleiding! Wanneer je het spel dacht door te hebben verliep het toch weer compleet anders dan verwacht. We hebben ons geen moment verveeld.
Bedank allemaal!
Een enthousiaste gids met veel historische kennis
Het weer zat mee, en vervolgens een enthousiaste Gids die ons met de fietstour op diverse plekken bracht. Ondanks het feit dat we toch regelmatig in Den Bosch komen zijn we op plekken geweest waar we nog niet geweest waren. Met de achtergrondinformatie over het ontstaan van Den Bosch vallen puzzelstukjes in elkaar.
Een mooie tijdsspanne van 2 uur waarbij we veel indrukken hebben opgedaan van het oude Den Bosch, het Bossche broek en het nieuwe Den Bosch bij het paleiskwartier.
Wij hebben perfecte workshop paaldansen en diner gehad in Den Bosch, de workshop was zelfs nog veel leuker dan we gehoopt hadden, echt een top vrijgezellenfeestje gehad!
Wij zijn op zaterdag 26 mei 2012 in Den Bosch geweest voor het vrijgezellenfeest van mijn a.s. schoonzusje. Graag wilden wij een workshop paaldansen gaan doen. Ik kwam al snel bij Den Bosch Evenementen uit. Ik ben echt heel erg goed geholpen en er werd gelijk gereageerd als ik vragen of opmerkingen had. Het is allemaal super geregeld en ik kan het iedereen aanraden! Vooral de workshop paaldansen was geweldig! Wij hadden ook wat jongens bij ons vrijgezellenfeest en vroegen ons af of dat een probleem was, maar ze vonden het juist wel leuk dat er jongens bij zaten! Uiteindelijk bleken de jongens nog het beste te kunnen paaldansen van allemaal! We hebben 2 uur lang echt een geweldige workshop gehad en iedereen had de volgende dag spierpijn, dus er is goed gewerkt! Na de workshop paaldansen hebben wij gedineerd in Den Bosch, ook geregeld door Den Bosch Evenementen. We hebben allen heerlijk gegeten en hebben al met al echt een geweldig vrijgezellenfeest gehad waarvoor wij Den Bosch Evenementen heel hartelijk willen bedanken!!
Ik hou van Den Bosch Evenementen
Met een hele groep meiden hebben we op een vrijgezellenfeestje 'Ik Hou van Holland' gespeeld. Het was erg leuk! We hebben flink meegezongen met de Hollandse liedjes waar het restaurant erg blij mee was.
Geweldig, Fantastisch en erg gezellig.
Omdat onze ouders 50 jaar getrouwd waren, hebben we hen verrast met een boottocht in Den Bosch over de Dommel, via jullie, Den Bosch Evenementen.
aangezien onze ouders niet meer erg mobiel zijn, was dit een perfecte oplossing.
En wat hebben ze genoten, en wij natuurlijk ook. Het personeel (kapitein en bediening) waren erg vriendelijk, en hadden echt alle tijd voor ons, en alles was bespreekbaar, en een goede fijne uitleg over de stad Den Bosch. De koffie en de Bossche Bol smaakten ook heerlijk.
De organisatie krijgt ook een pluim, het mailcontact wat we verschillende keren gehad hebben, er kwam direct reactie terug, zo ook één dag van te voren een telefoontje, of alles duidelijk was, of er nog vragen waren. En dan één uur voordat we vertrokken een sms, dat jullie ons een fijne dag toewensen en een telefoonnummer voor eventuele vragen of informatie. In één zin geweldig, perfect, ga zo door. En wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennisen. Bedankt nog, ook namens mijn ouders.
een gezellig feestje
Wij hebben genoten van het uitje. Onze kinderen vonden het heerlijk uit volle borst te zingen en vanaf lied 1 ging het al de goede kant uit. Ze konden niet wachten weer het volgende lied te zingen en ik denk dat zelfs de accordeonist het gezellig vond.
Wij hebben onze schoonzoons zelden zo uitbundig gezien.
Dat was voor ons ook al heerlijk.
Als ik een kritiek puntje moet zeggen dan zou ik zeggen doe meer liedjes van Jantje Smit, Frans Bauer, etc. die meer up to date zijn, geeft nog meer keuze. Ondanks dat het reuzeleuk was vonden wij de prijs wel erg hoog vooral ook omdat er geen drankje of zo bij zat dat je dat ook nog apart af moest rekenen viel ons een beetje tegen.
Is toch een fiks geldbedrag dat je uiteindelijk neertelt voor een uurtje met 10 personen. Het was misschien leuker als er een welkomstdrankje was bij binnenkomst.