Den Bosch Evenementen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goede begeleiding, snelle reactie bij vragen. We konden gelukkig omboeken toen de 1e datum niet door kon gaan. We hebben een geweldig leuke avond gehad, fijn dat alles vooraf geregeld was en dat we op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, georganiseerd door Den Bosch Evenementen, vijf sterren waard. De Workshop Bossche Bollen, met Tante Annie was gewoon 1 groot feest. Hilariteit, g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ludieke wandeling zat heel goed in elkaar, niet te pushy, maar toch heel wat interactiviteit. Bijna iedereen kwam aan bod, namen werden onthouden waardoor het persoonlijk wordt (ipv afstandelijkheid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Met ons teamuitje zijn we op 7 augustus naar Den Bosch gegaan voor wat Brabantse gezelligheid en ik moet zeggen; het was keimooi! Begonnen op het terras met een Bosche Bol van Jan Groot en daarna van... Näytä lisää

1. Tapahtumajärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Den Bosch Evenementen is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in het hart van Brabant.

Den Bosch Evenementen Support

Yrityksen kirjoittama

Waar staan wij voor?
Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den Bosch Evenementen doen wat er wordt beloofd

Den Bosch evenementen heeft gezorgd voor een heerlijke dag uit met collega's, een naadloos aansluitend programma die voldeed aan alle gestelde eisen. Op eenvoudige wijze af te spreken en tegen een goede prijs.

26. toukokuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

DB Evenementen: goed geregeld!!!

Wij hebben ontzettend genoten van de "Walking Dinner". Alles was tot in de puntjes geregeld door Den Bosch Evenementen. Lekker gegeten bij van Puffelen, Zoetelief en de Eeterij, leuke boottocht in de Binnendieze en heerlijk gewandeld door Den Bosch samen met onze gidsen Ingeborg en Rob. Bedankt.

20. toukokuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Iedereen was dol enthousiast jong en oud.

Wij kunnen U dit van harte aanbevelen . Het is netje georganiseerd en het zijn super leuke opdrachten. Iedereen was er super over te spreken hebben de lachspieren eens flink uitgetest. Voor uitstapje zoals vrijgezellenfeestjes , teambuilding of familiefeestjes een echte aanrader.

6. toukokuuta 2014

Een Topavond in Den Bosch

Ter gelegenheid van het afscheid van een collega hebben we gekozen voor de bierproeverij, rondje centrum Den Bosch en diner. Het was geweldig
We verzamelden bij Cafe Bar le Duc, waarna we om 16.00 uur opgehaald werden door Jan van de brouwerij. Erg leuke uitleg over het brouwen, veel gelachen en heerlijke biertjes geproefd.
Stipt op tijd nam Gabrielle de gids ons mee voor een interessante tour door het oude Den Bosch. Erg leuk en met veel kennis van zaken verteld.
Afsluitend een heerlijk diner genoten in restaurant Van Puffelen. Smullen in een heerlijke ambiance.
Al met al een absolute aanrader!

28. huhtikuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Goed georganiseerd en duidelijk uitje

Goed georganiseerd uitje. De communicatie is allemaal goed en duidelijk verlopen en er zijn genoeg contactmomenten geweest. Den Bosch Evenementen doet goed haar best om alles perfect te laten stroomlijnen.

24. maaliskuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Een perfect geregelde dag voor ons Teambuilding event

iedereen heeft erg genoten van de ludieke bossche bollenworkshop, en de zeer gevarieerde coctail workshop met als afsluiting lekker tapas gegeten.
jammer dat er geen toetje bij het tapas diner zat.
maar verder een zeer geslaagde middag en avond, die ik iedereen aan kan bevelen.

19. maaliskuuta 2014

Walking diner in Den Bosch een echte aanrader

OP 15 februari hebben we met collega's en partners genoten van het walking diner in Den Bosch. Het eten bij de verschillende restaurants was uitstekend en de gids die ons op haar geheel eigenwijze rondleidde in de stad was top. Het was een mooie manier om Den Bosch te ontdekken in een ongedwongen sfeer. Ook de organisatie zat goed inelkaar met voor en na het uitje een telefoontje van de organisatie of alles duidelijk was en of het naar wens is gegaan.
Het was een top avond.

21. helmikuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Een gezellig familie-uitje met toneel en speurneuzenacties

Met ons gezin hebben we een moordlunch in Het Groote Genoegen in Den Bosch gehad. We zaten in een apart zaaltje, de lunch was lekker en het spel verrassend. Helaas gaat door Nederland maar één script rond , een gast had nl. elders een moorddiner gehad met hetzelfde script. Hadden we van te voren gevraagd, maar daar bleef men wat vaag over.

10. joulukuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Zeer enthousiaste, toegankelijke gids met veel kennis over de stad Den Bosch.

We hebben een hele leuke middag gehad met een zeer enthousiaste, toegankelijke gids met veel kennis over de stad Den Bosch. Ook het vooraf regelen van deze stadswandeling liep voortreffelijk via internet en een collega die direct antwoord kon geven op mijn vragen.
Zeker komen wij weer terug in de zomer, als ook de bootjes weer varen.
Onze Duitse collega's waren ook zeer onder de indrruk van de mooie stad Den Bosch en de manier waarop zij hiervan kennis hebben genomen via Carla van Thiel, onze gids voor die middag.

27. marraskuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Echt n te gekke wandeling!

Au bain Marie en Tante Annie geven n leuke draai aan de stadswandeling. Ze zorgen ervoor dat je actief meedoet door t geven van zoek en uitvoeropdrachten. Je leert de stad goed kennen!

1. marraskuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

Dit was een geweldige ervaring voor ons team

Met het team-uitje de kleuren workshop gedaan, op een top-locatie midden in de stad Den Bosch. Iedereen vond het leuk, we weten nu welke kleuren ons het beste staan en deze 10 vrouwen laten zich niet meer verleiden tot een aankoop die later niet onze kleur blijkt!!!
De afspraken en belangstelling vanuit Den Bosch Evenementen waren prima.
Namens het team, Trix

1. lokakuuta 2013

Smartlappenworkshop was geweldig!!

Wij hebben met 15 dames veel lol gehad met de smartlappenworkshop.
Locatie de Cosmopoliet in Den Bosch was ook erg leuk.
Een dag van te voren werd ik nog gebeld of alle details bekend waren. En dag erna werd ik ook gebeld om te horen of het allemaal naar wens was geweest.
Erg professioneel allemaal.
Zeker een aanrader dus als je een leuk, gezellig en professioneel georganiseerd uitje wilt.

17. syyskuuta 2013

Een super leuk bedrijfsuitje

Bij Den Bosch Evenementen heb ik een Walking Dinner geboekt voor ons jaarlijks bedrijfsuitje. We werden om 18.00 uur bij het eerste restaurant verwacht waar we heerlijk van ons voorgerecht hebben genoten. Na ongeveer drie kwartier werden we daar opgehaald door een leuke enthousiaste gids. Zij heeft ons al vertellend leuke dingen van Den Bosch laten zien. Na ongeveer een uur kwamen we bij het tweede restaurant waar we een heerlijk hoofdgerecht kregen. We vervolgden onze rondleiding en weer werden we verrast met hele leuke steegjes, straatjes en plekjes van Den Bosch. Onze gids wist veel over Den Bosch te vertellen, we hebben dit allemaal als zeer interessant ervaren. We eindigen de rondleiding door Den Bosch bij ons laatste restaurant waar we een heerlijk nagerecht kregen. Onder tussen namen we afscheid van onze super leuke en gezellige gids. Dankzij haar zijn we heel veel over Den Bosch te weten gekomen.
Een echte aanrader om te doen, ik werd zelfs de dag voor het uitje nog gebeld door Den Bosch Evenementen om ons een fijne dag te wensen en na afloop werd ik gebeld om te vragen of we een leuke avond hebben gehad. Heel attent van ze.
Een echte aanrader dus!!!!

16. syyskuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

Tranen over de wangen van het lachen

Goed georganiseerd, en de sfeer en het enthousiasme moet je natuurlijk zelf meebrengen, maar met een enthousiaste gps-leidster kwam het er bij ons op neer dat we de tranen over de wangen hadden rollen van het lachen! Een leuk evenement en Jorg was een goede begeleider, dankjewel!

29. elokuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Oma van 89 heeft superdag.

Om 17.00 uur kwamen we aan bij de boot. Oma was helemaal aan het glunderen, dit was voor haar verjaardag en iedereen was er.
Ze houdt van BBQ rustig zitten en rondkijken en dat kon.
Wij hebben allemaal erg genoten van de rondvaart en de BBQ was uitermate goed. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

27. elokuuta 2013

Schitterende sjouw uren

We hadden natuurlijk wel veel geluk met het weer (25 gr), maar zonder dat prachtige weer zou het ook zeker erg leuk zijn. De combinatie van vragen en locaties maakt het erg afwisselend en zelfs voor de niet Bosschenaar is het mogelijk om toch een aantal foto's te verzamelen. 't is wel erg handig dat je ook gebruik kunt maken van slimme Bosschenaren (bestaan die dan) en uitgekiende zoektermen in google...

8. heinäkuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin