Deloodgieterenschede Arvostelua 5

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

1. Putkimies

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De ervaren loodgieter in Enschede. Heeft u een verstopping, lekkage of iets anders waarmee we u van dienst kunnen zijn? Bel dan direct naar 053-7820504.

2,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Lekkage van onder de douchebak

Lekkage van onder de douchebak. Volgens de loodgieter moeten er leidingen worden verplaatst en daarvoor moet de douche cabine eerst verwijdert worden , dure grap , kan wel 6 a 7 honderd euro kosten
Afspraak gemaakt en zaterdagmorgen om negen uur is de man met nog iemand aanwezig We horen hem met een boormachine in de weer. Na een halfuurtje kwam hij naar beneden met goed nieuws er was een leiding niet goed aangedraaid , die heeft hij aangedraaid en het probleem was verholpen . Toen de rekening hij rekende ook de eerste afspraak en kwam op 525 euro eeeeeeuh voor nog geen uur werk geen materiaal . Dit vonden wij wel erg veel , hij zei dat hij zijn gereedschap had gebruikt en het mannetje wat er bij was ook moest betalen. Uiteindelijk haalde hij de BTW ? eraf en kwam op 430 euro , we hebben onder protest betaald ,maar voelen ons zwaar bestolen. Geen rekening geen kwitantie van alles niks. We raden deze oplichter dus zeker niet aan.

18. tammikuuta 2025

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, niet inzien wat er verkeerd gaat en de schuld bij de klant leggen. Zodra je een slechte review post gooit hij je privé gegens online. Abdur dit is echt de service die iedereen verwacht.

8. heinäkuuta 2023

Oplichter

Stond snel voor de deur. Geeft de indruk van een keten met veel werknemers te zijn. Had de 'lekkage' in 5 minuten opgelost. En ik hoefde 'maar' 100 euro te betalen ipv het volle bedrag van 100 euro voorrijkosten en 35 euro uurtarief.
Uiteraard was het lek niet gerepareerd en nu maanden later is lekkage alleen maar erger geworden. Ben alsnog rond de 500 euro kwijt aan lekdetectie voor een lek wat ik zelf al had gevonden en wat dus NIET gerepareerd was!

12. marraskuuta 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. Noemt zich TLB Installatietechniek. Hij komt een kwartier kijken, doet niets en rekent vervolgens 80 euro.
Zijn website geeft de indruk van een goed bedrijf met meerdere medewerkers die direct alle problemen oplossen maar het is een louche één mans oplichtershandel!

7. syyskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin