De Leidinggevende Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Näytä lisää

1. Ilmastoinninkorjauspalvelu
  2. Ilmastointiurakoitsija
  3. Ilmastointilaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

71 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De gehele installatie is naar…tevredenheid verlooen

De gehele installatie is naar tevredenheid verlopen.
Vooraf de offerte een persoonlijk bezoek van de firma in tegenstelling tot de offertes van de concurrentie (schriftelijk). . Dit geeft zoveel vertrouwen waarbij de installatie wordt besproken en adviezen doorgenomen. Voor ons was het duidelijk dat de installatie uitgevoerd wordt door de "Leidinggevende". Wij hopen lang te genieten van zowel de cooling als de warmte van de
"Mitsubishi airco"

2. heinäkuuta 2023

Goed

Goede, snelle en vriendelijke service
Zal iedereen De Leidinggevende aanraden

28. kesäkuuta 2023

Na een aanvraag online

Na een aanvraag online, was er snel contact en is Patrick langsgekomen om ter plekke te beoordelen wat voor onze woning en onze wensen passend zou zijn. Diezelfde avond ontvingen we een offerte en binnen 2 weken (wel een gelukje denk ik) heeft hij in een dag onze airco met 2 binnenunits geplaatst. Het contact was fijn, het werk snel en netjes! En de airco's op zolder bevallen zo goed dat we toch ook airco op de 1e verdieping overwegen. Maar aanrader dus.

16. kesäkuuta 2023

Uitermate vriendelijk en betrouwbaar

Patrick (De Leidinggevende) is uitermate vriendelijk en deskundig en verstaat zijn vak. Al vanaf het begin van het offertetraject tot en met de gehele oplevering van de splitairco en de twee binnenunits. Hij werkt voorzichtig en schoon en overlegt doorgaans met de klant. Wij zijn er zeer tevreden over en kunnen Patrick van harte aanbevelen.

31. toukokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Een goed bedrijf

Patrick was alleen en heeft alle airco's bij ons in 1 dag geplaatst. Wij zijn tevreden met de geplaatste airco's.
Laten de warme dagen maar komen.

11. toukokuuta 2023

Goed bedrijf

Alles goed bevestigd, mooi afgewerkt, duidelijke uitleg, zijn zeer tevreden met dit bedrijf.

8. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden, goede service!

Wij hebben goede ervaring met De Leidinggevende. We zijn fijn ingelicht over de aanschaf van een airco. Er wordt netjes en snel gewerkt. De afspraken werden nagekomen. Fijn contact! Prettig zaken doen. Wij zouden een volgende keer weer kiezen voor De Leidinggevende!

31. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin