Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!
Yritys on vastannut
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Näytä lisää
Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Näytä lisää
Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!
Kapelhof, 4101EX, Culemborg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Heel erg vriendelijk en werkt heel nauwkeurig. Zijn heel erg tevreden hoe Patrick werkt en communiceert als er vragen zijn.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Goede afspraken gemaakt en deze zijn ook zo uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Patrick heeft alles keurig netjes gemonteerd, en schoon achter gelaten.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Zoals de vorige positieve reviews: reageert snel, aardig, to the point, maakt tijd, duidelijk en betrouwbaar.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Zeer vakkundig te werk. En tevens de andere airco's geserviced.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Na een huisbezoek van Patrick waar al onze wensen op een rijtje zijn gezet en waarbij heel goed ingespeeld werd op onze wensen m.b.t. een installatie wat niet ten kosten mocht gaan van ons jaren 30-huis, kregen we een reeele offerte. Na wat details heeft Patrick in anderhalve dag ons huis voorzien van de installatie. Vriendelijk, slim, secuur, netjes, hard werken en alles nog meer naar wens gebracht als we hadden gehoopt. Geen leidingen zichtbaar op ons huis (onder pannen, in regenpijp etc.). SUPER!! Mochten we ooit weer een airco specialist nodig hebben komen we zeker weer terug. Bedankt Patrick!

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Er wordt goed meegedacht naar de beste plek voor de binnen- en buitenunit. Er is netjes gewerkt. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Heeft netjes gewerkt, kwam afspraak na. Alles netjes en schoon achtergelaten.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Juiste info. Welke mogelijkheden. Waar plaatsen. Prijzen all-in.
Bijkomende kosten indien nodig. Offerte via email ontvangen. Meteen afspraak plaatsing.
P is een prettig persoon, wat betreft zakelijk en persoonlijk.
Blij dat we voor "de leidinggevende" hebben gekozen.
Fam.Stoetzer Tiel

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Alles is keurig en netjes gemonteerd en afgewerkt. Patrick heeft ook de werking van de airco uitgelegd en hij heeft ook geholpen om de wifi in te stellen. Patrick doet wat de klant wilt.

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende
Goed advies gekregen bij de bezichtiging en vervolgens snel een offerte ontvangen. Bij de installatie wist Patrick nog precies wat we eerder hadden besproken. Top!