De Leidinggevende Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en afspraak op korte termijn ingepland. Goed advies en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt en ook opgeruimd. Dus zeer tevreden!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick en Sara. Vanaf het eerste contactmoment dachten ze actief mee in de planning en uitvoering, en werd er duidelijk en eerlijk advies gegeven. De... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar ontzettend goed geholpen met het advies, levering en plaatsing van 2 airco’s. Een klein garantie pech gevalletje gehad vrij snel daarna, direct tijd voor gemaakt. Vandaag de eerste service... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf eerste contact moment valt de wijze van communiceren van Patrick positief op. “Dit kan wel, dit kan niet”. Ook denk hij actief mee over verschillende mogelijkheden “Hebben jullie aan een vloer... Näytä lisää

1. Ilmastoinninkorjauspalvelu
  2. Ilmastointiurakoitsija
  3. Ilmastointilaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

71 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vakwerk

Vakwerk , prettig in de omgang

19. marraskuuta 2024

Fijn om te horen. We wensen je veel gebruiksplezier! ^Sara

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, nette montage en lekker doorgewerkt

28. marraskuuta 2024

Bedankt voor de positieve review. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Saanut 4/5 tähteä

Prima!

Prima werk, prima materiaal, prima bedrijf!

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Bedankt voor deze positieve review! ^Sara

Super bedrijf

Heel erg vriendelijk en werkt heel nauwkeurig. Zijn heel erg tevreden hoe Patrick werkt en communiceert als er vragen zijn.

22. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Wat een mooie review!, bedankt! ^Sara

Betrouwbaar

Betrouwbaar, houdt zich aan afspraken en netjes gewerkt!

11. lokakuuta 2024

Bedankt voor deze positieve review. Veel gebruiksplezier gewenst! ^Sara

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijk

Vriendelijk, deskundig, snel, scherpe prijs.

22. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Bedankt voor je positieve review! ^Sara

Plaatsen van 2 airco's

Vakkundig geïnstalleerde airco's en fijne communitie!

15. syyskuuta 2024

Fijn om te horen! Veel plezier van de airco's. ^Sara

Betrouwbaar bedrijf

Goede adviezen, komt afspraken na en werkt keurig netjes

9. syyskuuta 2024

Bedankt voor deze mooie review! ^Sara

Zeer vakkundig te werk

Zeer vakkundig te werk. En tevens de andere airco's geserviced.

9. syyskuuta 2024

Hallo Marcel, bedankt voor je positieve review! ^Sara

Saanut 5/5 tähteä

Top ervaring met airco installatie

Na een huisbezoek van Patrick waar al onze wensen op een rijtje zijn gezet en waarbij heel goed ingespeeld werd op onze wensen m.b.t. een installatie wat niet ten kosten mocht gaan van ons jaren 30-huis, kregen we een reeele offerte. Na wat details heeft Patrick in anderhalve dag ons huis voorzien van de installatie. Vriendelijk, slim, secuur, netjes, hard werken en alles nog meer naar wens gebracht als we hadden gehoopt. Geen leidingen zichtbaar op ons huis (onder pannen, in regenpijp etc.). SUPER!! Mochten we ooit weer een airco specialist nodig hebben komen we zeker weer terug. Bedankt Patrick!

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Hallo Paul, bedankt voor deze geweldige review! Hier doen we het voor :) We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de airco. ^Sara

Top!

Er wordt goed meegedacht naar de beste plek voor de binnen- en buitenunit. Er is netjes gewerkt. Zeker een aanrader!

31. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Bedankt voor de mooie review! ^Sara

Goed

Goed, snel en heel netjes!

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Hallo Julia, bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent. ^Sara

Heeft netjes gewerkt

Heeft netjes gewerkt, kwam afspraak na. Alles netjes en schoon achtergelaten.

19. elokuuta 2024

Hallo Eric, bedankt voor je positieve review! ^Sara

Juiste info

Juiste info. Welke mogelijkheden. Waar plaatsen. Prijzen all-in.
Bijkomende kosten indien nodig. Offerte via email ontvangen. Meteen afspraak plaatsing.
P is een prettig persoon, wat betreft zakelijk en persoonlijk.
Blij dat we voor "de leidinggevende" hebben gekozen.
Fam.Stoetzer Tiel

21. elokuuta 2024

Bedankt voor deze mooie review! ^Sara

Saanut 5/5 tähteä

Alles is keurig en netjes gemonteerd en…

Alles is keurig en netjes gemonteerd en afgewerkt. Patrick heeft ook de werking van de airco uitgelegd en hij heeft ook geholpen om de wifi in te stellen. Patrick doet wat de klant wilt.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Leidinggevende

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier van de airco! ^Sara

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies en dito installatie.

Goed advies gekregen bij de bezichtiging en vervolgens snel een offerte ontvangen. Bij de installatie wist Patrick nog precies wat we eerder hadden besproken. Top!

29. heinäkuuta 2024

Hallo Joop, bedankt voor je mooie review. ^Sara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin