Banner for Deleca

Deleca Arvostelua 102

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Zwarte koffie kopjes besteld, erg leuk en goede kwaliteit. Super snel geleverd en persoonlijk geschreven kaart ontvangen. Heel leuk gedaan, zie je niet zo snel meer tegenwoordig :)!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie, stevige planken op rubberen voetjes. Voorkomt beschadigingen en verschuiven, daardoor prettig in gebruik. Het statiefje waar je de planken in zet is niet het beste ontwerp, maar op zich fun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben op dit moment de RVS prullenbak van 50l, bestek set, servies set en de snijplanken set en om heel eerlijk te zijn is de kwaliteit uitstekend. Ik ben niet van de ‘merken’ maar het ziet er go... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

4,8

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Mooi bestek

Mooi bestek, alleen voor mij erg grote vorken en lepels. Goede kwaliteit..

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Deleca

Bedankt voor je review, Laura. Fijn dat de kwaliteit van het bestek goed bevallen is. We hopen dat je er desondanks veel plezier van hebt bij elke maaltijd! 🍴

Great quality:)

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Deleca

Thank you for your review, Jenny! We are happy to hear that you like the quality. Enjoy your purchase! 💫

Kind regards,

Hoge kwaliteit & mooi | goede klantenservice

Het product dat ik heb ontvangen is van hoge kwaliteit en ontzettend mooi. Het contact met Deleca en hun klantenservice was ook super goed en daarom is de algemene ervaring ook erg fijn. Ik kijk uit naar de volgende keer!

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Deleca

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat zowel het product als onze klantenservice aan je verwachtingen voldeden. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Top kwaliteit en erg mooie producten!

Ik heb voor mijn nieuwe woning de hele keuken ingericht met Deleca. Prullenbak staat geweldig en heeft een luxe design.
Wordt ook geleverd met mooie uitleg boekjes in het Nederlands en verpakking zien er ook allemaal keurig uit. Snijplanken en bestekset zijn ook allemaal van top kwaliteit. Snijplanken zijn ook lekker groot dus dienen ook heel goed als gezellige borrel plank ! Klanten service is daarnaast ook super. Werd altijd netjes dezelfde dag nog te woord gestaan in het Nederlands. 5 sterren voor dit bedrijf !

19. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een hele fijne prullenbak!

Een hele fijne prullenbak!
Door de filters die in de prullenbak zitten hebben we geen last meer van stank. Echt ideaal! Het zijn ruime bakken, maar neemt in de keuken niet veel plek in beslag!

Zeker aan te raden!

3. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super kwaliteit en geweldige producten!

Ik heb meerdere producten van Deleca, de prullenbak, bestekset, snijplank, opberglade, en ben er zo ontzettend blij mee. Oprecht echt super kwaliteit en heel erg blij mee.

Al met al een aanrader!

28. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Handige en Stijlvolle Sensor Prullenbak!

Ik ben super blij met de Deleca sensor prullenbak van 50 liter! Het openen met de sensor is echt handig, en ik heb geen nare geurtjes meer dankzij het geurfilter. Het ziet er ook nog eens mooi uit in mijn keuken. Echt een top aankoop!

22. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mooie prullenbak en uitstekende service!

Onlangs een prullenbak besteld en ik ben er ontzettend blij mee! De verzending was verrassend snel en het product was goed verpakt, waardoor het in perfecte staat aankwam. De prullenbak zelf is van hoge kwaliteit en past prachtig bij mijn interieur. Het design is stijlvol en praktisch, precies wat ik zocht. Daarnaast verliep het hele bestelproces soepel en kreeg ik keurig een track & trace om mijn bestelling te volgen.

Al met al een zeer positieve ervaring en ik zou hier zeker opnieuw bestellen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie en kwalitatieve producten!

26. helmikuuta 2025

Prullenbak

Ben erg tevreden over deze prullenbak, hij heeft een perfect formaat wat zorgt dat die niet te snel vol raakt ook is het soft close systeem erg handig zo hoor je niet steeds een knal als je de klep dicht gooit kortom ik ben erg tevreden over dit product

26. helmikuuta 2025

Fijn bestekset!

Bestek ligt fijn in de hand en voelt niet zwaar. Heeft een luxe uitstraling. Ik heb ook de prullenbak besteld. Deze heeft een strak design waardoor hij minder opvalt in de keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Echt een hele fijne prullenbak

Echt een hele fijne prullenbak! Gemak van een grote vuilniszak in een prachtige prullenbak ;)

Fijn dat hij 50L is! 1x per week een nieuwe zak is genoeg. Daarnaast werkt de sensor erg fijn.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb vorig jaar de bestekset en de…

Ik heb vorig jaar de bestekset en de keukenmessen besteld, ik ben daar super tevreden over. De messen zijn nog steeds scherp! Daarna nog meer artikelen gekocht omdat het mij zeer goed bevallen was!

Luxe uitstraling en gebruiksgemak

De prullenbak werkt perfect! Ik kon hem meteen plaatsen, makkelijk in gebruik en ideaal tijdens het koken wanneer ik mijn handen niet direct kan gebruiken vanwege het keukengerei dat ik vast heb. Ook de borden passen perfect bij m’n keuken en de luxe uitstraling!

Handige en mooie prullenbak

Een aantal maanden geleden heb ik een prullenbak bij Deleca aangeschaft. De prullenbak is niet alleen handig maar ook mooi om te zien waardoor je hem niet in een hoekje hoeft te verstoppen. Nog steeds heel blij mee!

19. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin