Dekledinggalerij Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling is niet geleverd (bestelling…

Bestelling is niet geleverd (bestelling 2 maanden geleden geplaatst), er worden geen updates gegeven over de bestelling. Verschillende mails naar klantenservice geven geen reactie. Het telefoonnummer op de website werkt niet.
Ik zou ten zeerste afraden om hier te kopen.

1. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dom dat ik niet eerst naar de reviews…

Dom dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken. Leuke grijze trui dacht ik te kopen. Zó dun en zó slecht afgewerkt en natuurlijk flodderig, weg 35 euro want terugsturen naar China 🫣p eigen kosten en dan nog wachten op je geld. Dat vast ook niet goedkomen

30. tammikuuta 2026

Waardeloze dropshipper

Pretenderen een enorm mooie winkel met mooie kwaliteit te zijn, maar zijn werkelijk gewoon een dropshipper van Temu. Producten komen in de verste verte niet overeen met de beschrijving. Een klantenservice is afwezig en contact is niet te vinden. Retourneren kost €20 euro.

Ik hoop dat dit excuus van een onderneming blij is met mijn €50. Koop er wat moois voor. Een ticket naar Dubai of een mooie trui of iets dergelijks.

Met deze klacht en ervaring vele anderen

21. tammikuuta 2026

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Niet kopen.
Half dec trui besteld die heel licht oud roze was op de afbeelding maar er komt 3 weken later een te kleine neon trui uit china geleverd.. op de site stat dat je het kan retourneren naar china, maar dat kost 20,- ongeveer. En volgens wet is dit op kosten van verkoper.
wordt niet op mailtjes gereageerd, tel nr doet het niet. Ik ga dit nog tot op de bodem uitzoeken met kvk, acm, consu wijzer, aangifte, enz. Wie er precies achter zit, en dat zal me lukken ook!

Kortom weer iemand die de boel oplicht met chineese kleding….

5. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ze reageren niet op mailtjes of…

Ze reageren niet op mailtjes of berichten hoe de site. De bestelde trui wordt in een andere kleur geleverd. Oud roze met beige letters besteld. Krijg fel roze met gele letters bezorgd.
Retournering mag naar China. Maar verder geen reactie. Zou niet aanraden er iets te bestellen. Verzending duurde ook bijna 3 weken.

27. joulukuuta 2025

Hele slechte service.

Na het bestellen ontvang je geen bestelbevestiging in je email met bestelnummer.
Op email contact wordt in eerste instantie niet gereageerd, tot dat je na de 3e keer aangeeft dat je anders de politie in gaat schakelen. Dan reageren ze binnen 10 minuten dat bestelling onderweg is en zelfs al afgeleverd moet zijn, maar ik niet thuis was.
Een van de bestelde tuien, zelfde maat en merk maar andere kleur was anders. Had een touwtje en letters waren erop geplakt.
Retour is ook onmogelijk aangezien ze niet reageren op de email en telefoon. En je het zelf terug moet sturen naar China ipv hun vestigingsadres in Eindhoven.

20. joulukuuta 2025

Kleur klop niet

Kleur klop niet. Op website oud roze, trui komt binnen, neon roze.
Retourzendingen moeten naar china, en zelf betalen.
Als ze de kleur die op de website hebben staan hadden geleverd hoefde ik niet te retourneren.

22. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin