De Kistenkoning Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn order in december 2024 geplaatst. Tot op heden is deze nog niet compleet geleverd. Diverse mailverkeer met de Kistenkoning gehad waarin mij is toegezegd dat het ontbrekende kistje wordt... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Niets bestellen! Alles op voorraad volgens de website, maar levering blijft uitgesteld worden, hier al 3 keer ondertussen! December besteld en nog steeds geen kistjes. Wel betaald natuurlijk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Op 12 maart een bestelling geplaats. Volgens site binnen 2 weken geleverd. Diverse keren contact gezocht maar contact via telefoon niet mogelijk. Contact via mail verloopt stroef. Na diverse mails kri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Er is niets mis met de service, maar de geleverde kisten zijn helaas van behoorlijk ruw waaibomenhout: erg dunne geniete splinterige latten en de bodem zit er onderop geniet wat zwakker maakt en niet... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

De Kisten Koning bestaat sinds 2015. Wat begon als een grap op een studentenkamer in Groningen is uitgegroeid tot een volwaardige duurzame winkel waar je met iedere woonwens of zakelijke duurzame oplossing terecht kan. We werken met diverse duurzame materialen wat leidt tot een uniek assortiment.Hierdoor vind je bij ons niet één, maar tientallen verschillende stijlen. In onze showroom en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie. We zijn er zowel voor particulier als zakelijk! Concept Al enkele jaren leven we in een wegwerpmaatschappij. Producten als schoenen en salontafels gaan hooguit paar maanden tot paar jaar mee. Alles wat niet meer nodig is of stuk is, wordt weggegooid of vervangen door iets nieuws. Maar gelukkig stijgt het ecologische bewustzijn met de dag en zijn er creatieve manieren om een steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Door deze trend kwam het begrip “Upcycling” terug. Upcycling is anders dan recyclen. Als je materiaal recyclet maak je van oud en gebruik voorwerp een nieuw materiaal. Bijvoorbeeld beschreven papier waarvan opnieuw papier wordt gemaakt of oude plastic flessen die worden versmolten om een nieuwe fles mee te maken. Upcycling daarin tegen isoud materiaal nieuw leven in blazen. Zo geef je een oud voorwerp dat je niet meer gebruikt, een meerwaarde en een nieuwe betekenis. Upcycling is groener dan recyclen. Het proces van recyclen vraagt veel energie van de natuur. Terwijl upcycling een oud materiaal verandert in een nieuw, nuttig voorwerp. Iedereen kan het, je moet je creativiteit enkel de ruimte geven om ideeen op te doen. Bijvoorbeeld op DIY- sites, op pinterest, bij je oma of in tijdschriften. Gedreven voor de passie om als ware van oude producten en afval om te zetten in nieuwe bruikbare producten zal de Kisten Koning in de toekomst meer producten in de trend van upcycling toegevoegen aan het assortiment. Geschiedenis Zo is het ook voor De Kisten Koning begonnen toen ik voor het eerst op kamers ging om te studeren in de stad Groningen. Op zoek naar een goede boekenkast die past onder een hoogslaper was nog best lastig, totdat mijn moeder mij wees op het stapelen van 4 oude fruitkisten tot een boekenkast. Dit was wel hip en praktisch! Deze 4 kisten zijn nog jarenlang als boekenkast, tv meubel en zelfs gebruikt voor mijn verhuizing voor spullen. Ook vrienden, familieleden en studiegenoten vonden het ook gaaf om te hebben voor interieur en tuin doeleinden. In een zoektocht voor hun werd al snel duidelijk dat de kisten vaak met fruit erin voor export verkocht werden en traditioneel op paasvuren werden gegooid. Zonde dat deze mooie kisten eigenlijk als afvalproduct gebruikt worden terwijl ze zo functioneel zijn voor interieur en tuindoeleinden!! Ook de media en wetenschap staat vol van afval recycling en vond de term “upcycling” bijpassend voor de kistjes. Upcycling is eigenlijk niks anders dan een afvalproduct een nieuwe functie te geven. Zoals in mijn geval een fruitkistje (afvalproduct) krijgt een nieuwe functie als boekenkast. Ik was laaiend over dit concept upcycling voor de fruitkistjes en hierdoor werden 4 kisten al gauw veel meer kisten in me kleine studeerkamer om te verkopen aan vrienden, familie en studiegenoten. Door veel mond op mond reclame liep het al snel uit de hand en kreeg bij veel mensen nageroepen "Haa daar is de kistenkoning weer " besloot ik maar hier een bedrijf voor op te zetten: De kistenkoning: De duurzame bouwstenen voor interieur en tuindoeleinden. De Kisten Koning staat voor goede gebruikte A-kwaliteits kisten. Deze kisten zijn jarenlang gebruikt voor de appeloogsten en hebben altijd 15-20 kg appels ingezeten. De kisten zijn A-kwaliteit, stevig, robuust en stabiel. Alle kisten zijn droog opgeslagen en voorzien van een kwaliteitsbewijs van De Kisten Koning. De kleur en gebruikerssporen zijn per kistje verschillend, maar geeft het een mooie vintage look.De kistjes zijn makkelijk te verven, te gebruiken voor creatieve doeleinden, geschikt voor interieur doeleinden en voor in de tuin. Enkele voorbeelden zijn kasten, tafels, decoratie in winkels en restaurants, en voor op de fiets. Gedreven voor de passie om als ware van oude producten en afval om te zetten in nieuwe bruikbare producten zal de Kisten Koning in de toekomst meer producten in de trend van upcycling toegevoegen aan het assortiment.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gewoon top!

Prima webshop, snelle verzending en een product dat volledig voldoet aan mijn verwachtingen.

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Super om te horen! 😊 Fijn dat alles naar verwachting is verlopen. Bedankt voor uw bestelling en graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Eerlijke prijzen en goede afwerking

Na lang zoeken eindelijk een webshop gevonden met eerlijke prijzen en kwalitatieve houten kisten. Geen splinters, mooi glad geschuurd en stevig genoeg voor zware spullen. Kortom: topkwaliteit voor een mooie prijs!

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Wat fijn om te horen dat u bij ons precies heeft gevonden wat u zocht! 😊 We streven naar kwaliteit voor een eerlijke prijs, dus uw complimenten betekenen veel voor ons. Veel plezier met de kisten en graag tot een volgende keer!

Saanut 1/5 tähteä

BESCHAMEND BEDRIJF, NIET TE VERTROUWEN, OPLICHTERS!!

Wat ging er mis? Wel, wat ging er niet mis.

Op 7 januari deden wij een bestelling van een onderstel voor onze eettafel. Bestel en betaald, uitkijkend naar de komst van onze levering, wachten we met geduld.

Eens de levertermijn overschreden werd, stuurden wij een mail met de vraag waar onze bestelling bleef. Ramon van de kistenkoning wist ons te vertellen dat er helaas vertraging was en dat de bestelling uiterlijk de week erop zou geleverd worden. Wij danken hem voor de update en wachten geduldig verder af.

Huh, raar we zijn 1,5 week verder en wij hebben nog altijd niets ontvangen... Dit stelde ons ertoe om nogmaals contact op te nemen en te vragen waar onze bestelling bleef. Opnieuw verkrijgen we van Ramon te horen dat er vertraging is en dat deze de week erop zal geleverd worden.

Rarara, 1,5 week verder was er nog altijd geen levering te vinden. Dit deed alarmsignalen afgaan. Na wat opzoekingswerk had ik door dat we opgelicht waren door De Kisten Koning. Dat zette ons opnieuw aan de mailbox, aangezien ze enkel op deze manier te bereiken zijn (hun telefoon ondergaat ondertussen al 2 maand werkzaamheden...).

Enkele boze en teleurstellende mails verder, wist Ramon van de Kisten koning ons te vertellen dat de tafelpoot bij de leverancier toch niet op voorraad was en het nog zeker 3 weken zou duren alvorens deze verstuurd kon worden. Dus, wij krijgen de keuze van hun ofwel nog 3 weken wachten ofwel ons geld terugkrijgen.

Uiteindelijk de keuze gemaakt ons geld terug te vragen, hierop kregen wij een creditnota toegezonden en de belofte dat het geld binnen de 5 werkdagen op onze rekening zou staan.

Ik had er al heel sterk mijn twijfel bij, die twijfels werden spijtig genoeg bevestigd... We zijn ondertussen 2 maand ver, 340 euro en een tafelpoot armer.

Wij hebben besloten dit niet hierbij te laten en deze oplichters met hun malafide praktijken overal te seinen waar we ook maar kunnen, ze moeten gestopt worden!!

BESCHAMEND BEDRIJF, NIET TE VERTROUWEN, OPLICHTERS!!

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Het spijt ons enorm dat uw ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij zijn absoluut geen oplichters, maar erkennen dat onze communicatie en afhandeling in uw geval niet naar wens is verlopen.

Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer naar service@dekistenkoning.nl? We gaan dit direct voor u oplossen.

Nog steeds niets geleverd na 5 dagen, delen op voorraad

De Kistenkoning maakt de afspraak van levering binnen 5 werkdagen niet waar. Helaas wordt er ook niet op privébericht gereageerd. Hoezo scoren ze een 9 met klant beoordeling?

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Bedankt voor je feedback, en vervelend om te horen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. We begrijpen dat dit frustrerend is. Op dit moment ervaren we bij sommige producten wat vertraging, maar we houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte. Ik zie dat je ons een privébericht hebt gestuurd—we gaan hier zo snel mogelijk op reageren en zorgen dat je duidelijkheid krijgt over je bestelling. Onze excuses voor het ongemak!

⭐ 1/5

⭐ 1/5 - AVOID THIS COMPANY - Repeated Delays, No Communication, and a Nightmare Refund Process
I placed an order with De Kistenkoning at the end of December, expecting a smooth delivery. What followed was a frustrating, time-wasting nightmare.

For over a month, I had to send 8 emails just to get basic updates on my order. Each time, I got the same copy-paste response:
🚨 “There is a delay.”
🚨 “We will ship next week.”
🚨 “We are doing our best.”
Yet, nothing ever happened—they never updated me first, and I had to constantly chase them.

🔴 Zero proactive communication – They never updated me unless I asked first.
🔴 Broken promises – The delivery date kept getting pushed back.
🔴 No solutions offered – No alternatives, no effort to help.
🔴 Refund process is STILL a mess – Even after canceling, I have had to chase them again and again.

Despite being told my refund would be processed within 5-7 days, I still haven’t received it. I have now sent three more emails (March 3rd, March 4th, March 5th) with no response. They continue to ignore my messages while holding onto my money.

This order was supposed to be for my meditation space, but instead, it turned into a stressful and exhausting experience.

I wish I had read a review like this before ordering. If you're considering buying from this company—DON’T. Save your time, money, and patience.

UPDATE = 12/3/2025
I am sending this email daily, yet I continue to receive automated responses instead of real action.

Refund my money immediately. Stop delaying and provide a clear confirmation of the refund transfer.

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Hi, we’re really sorry to hear about your experience. That’s definitely not the service we aim to provide. We understand how frustrating this must be for you, especially when expecting a smooth process. There was an unfortunate delay, but we want to assure you that refunds can always be processed. Please send us an email with your order number, and we’ll make sure this is resolved as soon as possible.

Again, our sincere apologies for the inconvenience. We appreciate your patience and will do our best to make things right.

Alleen maar loze beloftes

Er is veel mis gegaan, in december '24 een bestelling voor een kast, die op voorraad zou zijn, geplaatst en betaald. We kregen niet veel later een bericht dat deze niet meer leverbaar was we kregen de keus of een andere kast of ons geld terug. We hebben ervoor gekozen om ons geld terug te krijgen, hierna kregen we een credit nota maar ons geld hebben we nog steeds niet terug gehad. Het enige wat we terug krijgen is mailtjes met een hoop loze beloftes.

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Wat vervelend om te horen dat je jouw terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Dat is zeker niet hoe het hoort te gaan, en we begrijpen je frustratie. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met je ordernummer, zodat we dit meteen kunnen controleren en oplossen. We willen dit zo snel mogelijk voor je rechtzetten.

Nogmaals sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Saanut 2/5 tähteä

Iets beter maar zeker geen tevreden…

Update 280225

Nu ook de laatste partij binnen.
Erg vervelend dat ik weer mezelf naar huis moet haasten omdat ze pas enkele uren vooraf een mailtje sturen hoelaat ze aan de deur staan maar goed.

Prima kistjes op zich dus heel erg jammer dat het zo amateuristisch is afgehandeld. Had tijdje terug nog wat mooie schuifdeuren gezien maar twijfel of ik gezien de ervaringen niet beter naar iets anders op zoek kan gaan

Iets beter maar zeker geen tevreden gevoel. Vandaag werden er na maanden gedoe eindelijk kisten geleverd. Echter…
Ik heb 7 pakketten van 4 stuks ontvangen waar ik er 40 heb betaald. Mis dus nog 3 pakketten.

Ongelooflijk dit…

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

We hebben inmiddels vier pogingen gedaan om de bestelling op het door jou opgegeven adres te leveren via zowel DHL als DPD. Helaas zijn deze leveringen telkens niet succesvol geweest.

Goed om te horen dat je de laatste partij inmiddels hebt ontvangen. Wat betreft de ontbrekende pakketten: we willen dit uiteraard netjes afronden. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelnummer? Dan controleren we direct wat er is gebeurd en zoeken we naar een passende oplossing.

Geld niet terug gekregen

Ik had iets besteld in september 2024. In november 2024 kreeg ik te horen dat ze dit product niet konden leveren. Ze vroegen of ik m’n geld terug wilde of iets anders wilde en ik vroeg toen mn geld terug. En tot op heden heb ik het nog steeds niet ontvangen.

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Dat is vervelend om te horen! Onze excuses dat je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.

Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelgegevens? Dan controleren we direct de status van je terugbetaling en zorgen we ervoor dat dit correct wordt afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We horen graag van je zodat we dit snel kunnen oplossen.

Wees gewaarschuwd!!!

Op 4 december heb ik een op maat gemaakte houten vouwdeur besteld, inclusief een specifiek railsysteem. Bij de levering ontbraken echter zowel het bijbehorende railsysteem (ter waarde van 87,95 EUR) als de scharnieren. Ik heb herhaaldelijk contact opgenomen met DKK, waarbij zowel 'Sophie' als de eigenaar mij meerdere keren hebben toegezegd de ontbrekende onderdelen op te sturen, maar verzaken om deze na te leveren. Inmiddels zijn er 12 weken (!) verstreken en heb ik een deur liggen zonder mogelijkheid tot ophangen. Ik beschouw het als onacceptabel hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat, aangezien ik niet de enige ben die deze ervaring heeft. Ik heb reeds een melding gemaakt bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en het consumentenprogramma Kassa. Ik raad iedereen die door dit bedrijf benadeeld is aan om ook bij deze instanties een melding te doen, zodat verdere misleidingen van consumenten kunnen worden voorkomen.

@sophie: bestelling #000051968

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

We begrijpen dat het erg frustrerend is dat je bestelling niet compleet geleverd is en dat de nalevering langer heeft geduurd dan gewenst. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelnummer? Dan zorgen we ervoor dat de ontbrekende onderdelen direct worden nageleverd.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en we hopen dit snel naar tevredenheid af te ronden.

Team De Kistenkoning

Oplichters, pas op!!

Oplichters zijn het. Er wordt niets geleverd, betaald met iDeal, dus ik kan fluiten naar mijn geld. Telefonisch onbereikbaar. Als je mailt krijg je keer op keer flauwe antwoorden van de zgn Sophie zoals:" Oh dat had allang de deur uit moeten zijn". Maar er gebeurt niets. Foute mensen dit, trap er niet in!

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring met ons hebt. We begrijpen dat vertragingen vervelend zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Zoals aangegeven in onze e-mails en op de website, zijn sommige producten vertraagd, maar we doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te leveren.

We willen dit graag verder met je oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelnummer? Dan kunnen we direct kijken naar de status van je bestelling en je verder helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Helaas geen fruitkisten ontvangen…

Helaas geen fruitkisten ontvangen binnen de levertijd van 3 werkdagen. Ook geen enkel bericht, pas na 2 weken ofzo. Ik zou hier zeker niet nogmaals bestellen.

Grappig ook al die 5 sterren reviews met Amerikaanse namen. Heel geloofwaardig. Bespaar jezelf wat tijd en ellende, die positieve reviews zijn onzin. NIET BESTELLEN HIER!!!!!

21. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

We begrijpen dat het vervelend is dat je bestelling later is geleverd dan verwacht, en daarvoor onze oprechte excuses. Er is inderdaad vertraging op sommige producten, en we proberen klanten hier zo goed mogelijk over te informeren via e-mail.

Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, stuur ons dan gerust een e-mail op service@dekistenkoning.nl, dan helpen we je graag verder. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en waarderen alle feedback.

Schande dit bedrijf

Levertijd klopt niet. Slechte communicatie. Als je een bestelling vervolgens wilt annuleren kun je fluiten naar je geld.

Kortom: NIET BESTELLEN HIER!

Lachen ook die positieve reviews. Die zijn allemaal precies hetzelfde en van mensen die al meerdere positieve reviews voor dit bedrijf hebben geplaatst. Of meerdere berichten met 'wat past het prachtig in het interieur'.... Heel nep dus! Kijk vooral naar de klachten.

Kijk ook eens bij kistenkoning, daar staan nog meer negatieve reviews en is het nog dramatischer.

5. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. We erkennen dat er vertragingen zijn geweest en begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We hebben ons best gedaan om klanten hierover tijdig te informeren via e-mail en onze levertijden aan te passen.

Als je nog geen reactie hebt ontvangen of als er iets niet goed is gegaan met je annulering, willen we dit graag met je oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelnummer? Dan kijken we graag met je mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Wat betreft de reviews: we waarderen alle feedback, zowel positief als kritisch. We moedigen onze klanten aan om hun eerlijke ervaringen te delen, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.

We hopen dat we dit voor je kunnen rechtzetten en horen graag van je.

Saanut 1/5 tähteä

Lees echt eerst de reviews

Lees echt eerst de reviews! Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle andere negatieve ervaringen. Levertijd wordt niet nagekomen. Wanneer je vervolgens de bestelling binnen de wettelijke bedenktijd annuleert, ontvang je je geld niet terug. Contact is moeizaam en beloftes over levering en terugbetaling worden meerdere keren niet nagekomen. Helaas niet betrouwbaar, dus bestel je kisten ergens anders.

UPDATE N.A.V. ANTWOORD BEDRIJF:
Een zaak netjes afhandelen staat voor dit bedrijf blijkbaar gelijk aan afspraken over terugbetaling en levertijd niet nakomen.

De wet geeft aan dat je moet terugbetalen binnen 14 dagen nadat een consument aangeeft te willen retourneren. Hier is helemaal niet aan voldaan. Dan vind ik het best vreemd en zorgwekkend dat het bedrijf aangeeft zich aan afspraken te houden. Geen aanrader dus. Liever een bedrijf die eerlijk met klanten omgaat en fouten durft toe te geven.

Hou er dus rekening mee dat dit bedrijf steeds zegt 'je bestelling of geld komt er binnen een paar dagen aan' terwijl je ondertussen weken blijft wachten..... Dit vinden ze dus een normale werkwijze.

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

We vinden het jammer dat je deze ervaring zo ervaart, vooral omdat we je meerdere keren per e-mail hebben beantwoord en je zaak netjes hebben afgehandeld. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en houden ons aan onze afspraken, ook wat betreft terugbetalingen.

Als je nog vragen hebt of verdere verduidelijking wenst, neem dan gerust contact met ons op via service@dekistenkoning.nl, dan kijken we nogmaals met je mee. We willen het graag op een nette manier afsluiten.

De kistjes zijn mooi

De kistjes zijn mooi, maar ik had ze sneller verwacht. Er zat wat vertraging in de levering en de verpakking kon berer. Gelukkig waren de kistjes zelf niet beschadigd, dus uiteindelijk ben ik wel tevreden mel tevreden met het product.

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Bedankt voor je feedback! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de kistjes, maar begrijpen dat de levering en verpakking beter hadden gekund. We werken continu aan verbeteringen en nemen je opmerkingen hierin mee.

Mocht je in de toekomst weer bij ons bestellen, dan hopen we je een nog betere ervaring te bieden. Veel plezier met je kistjes! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super stoere kisten precies zoals…

Super stoere kisten precies zoals omschreven wij gebruiken t om haardhout creatief in op te slaan onder onze overkapping het was goed en stevig verpakt bij aflevering om schade te voorkomen perfect

1. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Wat leuk om te horen dat de kisten precies naar wens zijn! 😊 Het klinkt als een geweldige manier om haardhout op te slaan. Fijn dat de verpakking goed beschermde en alles in perfecte staat is aangekomen.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je kisten! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht nu al bijna 2 maanden op mijn…

Ik wacht nu al bijna 2 maanden op mijn bestelling en elke keer als ik een mail stuur geven ze een andere datum op dat het verzonden zou worden. Moet er zelf achteraan mailen en krijg geen updates of wat dan ook. Denk dat ik opgelicht ben

18. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

We begrijpen dat het frustrerend is om langer te moeten wachten op je bestelling en dat de communicatie hierin beter had gekund. Helaas hebben we te maken gehad met vertragingen, maar deze zijn grotendeels opgelost. Onze excuses voor het ongemak!

We willen dit uiteraard graag goed met je afronden. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelnummer? Dan kunnen we je direct een update geven over de status van je bestelling.

Nogmaals onze excuses en we hopen dit snel voor je op te lossen!

De kistjes zijn mooi

De kistjes zijn mooi, maar de levering duurde wat langer dan verwacht. Ik had de bestelling binnen 3 werkdagen ontvangen, maar het duurde uiteindelijk 5 werkdagen. De kistjes zelf zijn echt van goede kwaliteit, dus ik ben blij met mijn aankoop.

14. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Super om te horen dat je blij bent met je kistjes! 😊 We begrijpen dat een iets langere levertijd soms vervelend kan zijn, maar we zijn blij dat de kwaliteit helemaal naar wens is.

Bedankt voor je geduld en je positieve review. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en helpen je in de toekomst graag weer verder!

Saanut 1/5 tähteä

Vijf keer beloftes niet nagekomen. Moet overal achteraan mailen. NIET HIER BESTELLEN!

Kisten besteld die nog niet geleverd konden worden. Rustig afgewacht tot leverdatum maar toen ontving ik het eerste mailtje: een week vertraging. Een week later weer een mailtje: nog een week vertraging. Die week daarna ontving ik voor de derde keer het standaard mailtje dat er nog een week vertraging was. Na drie weken was ik het zat en heb ik geantwoord dat ik de bestelling wilde annuleren. Ik kreeg snel reactie dat het geld binnen maximaal 14 dagen op mijn rekening zou staan. Ook dat gebeurde niet. Na 14 dagen gemaild en direct antwoord dat ik in de loop van de dag een update zou krijgen. Helaas weer niets gehoord. Dus vijf keer hun beloftes niet nagekomen en mijn geld nog steeds niet terug.
Inmiddels wel kisten besteld bij Amazon en na twee dagen ontvangen.

Ik zou afraden hier te bestellen. Waardeloos!

11. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Het spijt ons enorm om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen dat herhaalde vertragingen en het wachten op een terugbetaling erg frustrerend kunnen zijn, en dit is uiteraard niet de service die we willen bieden.

Onze excuses dat het proces niet soepel is verlopen. We willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten. Kun je ons een e-mail sturen op service@dekistenkoning.nl met je bestelgegevens? Dan kijken we direct wat er mis is gegaan en zorgen we ervoor dat dit netjes wordt afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen alsnog een passende oplossing te kunnen bieden.

Fruitkisten met karakter

Fruitkisten met karakter. De fruitkisten geven echt een landelijke sfeer aan mijn interieur. Ze zijn robuust en perfect voor het opbergen van speelgoed. Zelfs mijn kat is fan, die slaapt er graag in!

8. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Wat leuk om te horen dat de fruitkisten zo goed in je interieur passen! 😊 Ze zijn inderdaad perfect voor een landelijke sfeer én multifunctioneel – zelfs als kattenmandje, geweldig! 🐱

Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je nog lang plezier hebt van de kisten. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder!

Slechte communicatie na koop

20 januari een bestelling geplaatst, 23 januari een mail gehad dat het vertraagd zou zijn tot uiterlijk 4 februari, prima geen probleem.
6 februari niks gehoord, mail gestuurd maar geen reactie gehad, terwijl ik bij de aanschaf wat vragen had en daar werd wel direct op gereageerd zodat ik tot koop over kon gaan.
Graag hoor ik waar ik aan toe ben, hoor ik dat niet uiterlijk 11-2-25 zal ik de koop ontbinden.
Gaat om bestelling 54233. Mvg.

Update 10-2: per mail gehoord dat de bestelling tussen 14-2 en 17-2 verstuurd zou moeten worden.

Update 13-2: weer een mail, word uiterlijk 21-2.

Update 21-2 (20:00): je raad het al, niks gehoord.

Ik ga de bestelling annuleren.

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Kistenkoning

Bedankt voor je geduld en je update. We begrijpen dat de vertraging en het gebrek aan tussentijdse communicatie frustrerend kunnen zijn. Onze excuses daarvoor. We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en hebben je inmiddels per e-mail een nieuwe verzendperiode doorgegeven.

Mocht er nog iets zijn of heb je verdere vragen, stuur ons gerust een e-mail op service@dekistenkoning.nl. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk bij je aankomt.

De Kistenkoning

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin