Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... Näytä lisää
Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
Ravelijn 10, 3905NV, Veenendaal, Hollanti
Ik raad dat bedrijf aan . Alles goed gegaan

Super geregeld en wat heerlijk slapen
Super geregeld en wat heerlijk slapen

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Een mooi zandkleurige katoen satijnen dekbedovertrek
Het zand kleurige dekbedovertrek met slopen van katoen satijn is van zeer mooie kwaliteit en voelt zacht aan.
Na het wassen en uithangen ziet het er mooi glad uit en hoef je hem niet te strijken.
Ook de kleur komt overeen met de site.
En snel en netjes geleverd, zeer tevreden!!

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Uitgebreid assortiment tegen een nette…
Uitgebreid assortiment tegen een nette prijs. Snel verstuurd, we zijn erg tevreden

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen…
Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen gekocht! Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding 👌

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Snelle verzending en duidelijk…
Snelle verzending en duidelijk informatie

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Snel geleverd en prachtige kwaliteit!

Goede degelijke kwaliteit
Snel verzonden maar vooral de dekbedhoes die ik had besteld is ontzettend fijne en goede kwaliteit. Erg blij mee.

Mooie kwaliteit dekbedovertrek
Mooie kwaliteit dekbedovertrek. Snel geleverd. Wordt zeker nog een keer vervolgd.

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Makkelijke site en belooft wat ze…
Makkelijke site en belooft wat ze zeggen.

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Snelle levering en fijn produkt
Heldere site, snelle levering en een heel fijn produkt!

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Heel luxe en snelle levering.
Heel mooi en snelle levering.

Mooie kwaliteit
Veel keus. Hele mooie kwaliteit dekbed. Snel in huis. Aanmaken van account ging niet helemaal lekker. Mailtjes kwamen pas vele uren later aan in mijn mailbox.

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Heel mooi dekbedovertrek en snel…
Heel mooi dekbedovertrek en snel geleverd. Heb er gelijk nog een besteld

Goede kwaliteit
Snel geleverd, prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Adequate en persoonlijke service. Danku!
Gemakkelijk gevonden, vlot besteld, prima geholpen, snel geleverd en persoonlijk gediend. En ... zacht aan het slapen. Bedankt dekbedovertrek punt com!

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Heeeel mooi, en snel geleverd🤩
Snel bezorgd, in mooi zakje
Makkelijk om op d te ruimen
Kom zeker terug als ik weer beddengoed nodig heb.
Bedankt😍

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Snelle levering. Keurig verpakt. Kleur was meer bruin/grijs dan we gedacht hadden, maar past toch mooi. Kwaliteit stof is uitstekend.

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Ze behandelen mijn retour snel en goede…
Ze behandelen mijn retour snel en goede service. Zou hier zeker nog keer bestellen

Vastaus yritykseltä dekbedovertrek.com
Mooie stof, helaas geen knopen
Mooi verpakt: kwaliteit ziet er op het eerste gezicht goed uit. Echter mis ik wel iets van drukknopen zodat het dekbed er niet uitzakt. Dat had ik wel verwacht voor deze prijs