Had aardig wat lood besteld, zat eindelijk eens in een goede stevige verpakking die goed was dichtgeplakt. Alles zat erin helemaal top!!! (Heb z'n lading lood wel eens anders ontvangen)
De karpervisser staat echt voor je klaar, met mijn zoektocht naar een betaalbare voerboot hebben ze echt perfect geholpen en meegedacht. Heel blij met de aankoop.
De levering van mijn nieuwe Deeper spark voerboot liet lang op zich wachten. De Karpervisser is hier altijd netjes, correct en transparant mee omgegaan, de Karpervisser kreeg namelijk zelf de voerboot... Näytä lisää
Super goed geholpen,snel verstuurd. Had nog wat vragen,want lukte niet om af te rekenen online...goed geholpen via whatsapp... Met een aardige en top medewerker 👍vandaag gelijk getest,en zeer tev... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij De Karpervisser – dé karperspeciaalzaak webshop voor gepassioneerde karpervissers! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag, van hoogwaardige aas- en voerproducten tot de nieuwste technische snufjes en comfortabele visuitrusting.
Kruzebrink 17, 8141WC, Heino, Hollanti
- +31653148523
- info@dekarpervisser.com
- dekarpervisser.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prachtig voerboot prijs kwaliteit
Prachtig voerboot prijs kwaliteit. Snel en netjes geleverd en prima na service.
Snelle levering top beschreven en…
Snelle levering top beschreven en duidelijke website
Snel en goed verpakt geleverd
Ik heb een voerboot bij jullie gekocht
Ik heb een voerboot bij jullie gekocht, werkt zeer goed . Een deeper gekocht ,ook zeer goed . Snelle en goede service. Klasse . Alleen duurt het zeer lang dat de batterijen van de voerboot opgeladen zijn . Duurt uren . Misschien lader niet goed ? Mvg Gerrit-Jan.
zeer snel geleverd
zeer snel geleverd
maar helaas heb ik het stuk die er in schuift gebroken
Super snelle levering
Goeie webshop
Goeie webshop, de boot is goed en ze hebben snelle support. Ik heb de 3.5 kilo boot met ledstrip. Vriend van mij had hem ook getest en daarna voor zichzelf gekocht.
Goede serves
snel geleverd en goede service
Gewoon supper Servische alles gewoon…
Gewoon supper Servische alles gewoon perfect kan allen maar zeggen top
En zeer accuraat klasse bedrijf 👌👌👍👍👍👍👍
Snel service
snel geleverd
TOP!
Correcte afhandeling van mijn bestelling, zorgvuldig ingepakt, duidelijke informatie over verzending en na de voerboot getest te hebben kan ik niet anders zeggen als: TOP!
Top klantenservice
Enige tijd geleden voerbootje besteld. Alles correct ontvangen. Uit ondervinding vond ik het nodig om de wier bescherming bij te bestellen. Product niet meer op voorraad. Dit tijdig laten weten en ook medegedeeld dat ze aan het zoeken waren naar een passende oplossing. Dag erna terug telefoon met het nieuws dat ze een oplossing hadden en het product ook verzonden is. Dit noem ik pas klantenservice. Daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren.
Łódka bardzo dobra decyzja good gps…
Łódka bardzo dobra decyzja good gps jestem bardzo zadowolony
POLECAM
Goede communicatie
Snel, duidelijk en eerlijk. Goede ervaring voor de tweede keer!
Ging vlot en snel