De Hartjesdief | Kids Concept Store Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed verpakt. Ook wordt je direct geholpen bij een defect. Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen

Saanut 5/5 tähteä

Scherpe prijzen voor goede kwaliteitverhouding. Snelle verzending. Door de postnl duurde het langer, maar goed verpakt ook!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en eerlijke beschrijving van het product. Heldere communicatie omtrent bestelling, verzending en levering. Blij verrast bij het openen van het pakket. De bestelling kreeg een persoonli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd, goed verpakt, product zoals omschreven, ben er super blij mee en kan niet wachten om het cadeau te geven aan mijn zoontje. Ook zeer attente kaart en leuke lolly aangetroffen in de verpa... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa
  2. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

De mooiste en leukste online speelgoedwinkel en kids concept store. Bij ons vind je mooi, leuk en kwaliteitsvol speelgoed. Alsook een ruim aanbod aan kinderboeken, wenskaarten, accessoires en musthaves voor baby's, kleuters en jonge kinderen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vriendelijke communicatie en behulpzaam

Ik maakte zelf een fout in mijn bestelling en dit bedrijf heeft het super sportief opgepakt en opgelost. Vriendelijke communicatie & Behulpzaam

22. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Marloes, hartelijk dank om een review te schrijven. Bestelling of niet, altijd welkom op onze webshop! :) Veel liefs, Team De Hartjesdief

Super service!…

De knuffel en het boekje apart verpakt in 1 kado voor een geboorte en broertje .
Namen erop, kaartje erbij.
Super service !
Bedankt hoor .
De ontvangers waren erg blij 😊

19. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Dankjewel voor de review! Leuk om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zijn de kersverse baby en het broertje ook blij met hun toffe cadeautjes. 😄 Veel liefs.

Pakketje met persoonlijke touch

Pakketje werd snel verstuurd. Een leuk persoonlijk kaartje en attentie erbij. Ook een snelle reactie per mail op een vraag van mij.

13. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Bedankt om tijd te nemen voor een review. Dankjewel Elle! Fijn weekend.

Helemaal goed!

Levering komt overheen met wat ze aangeven op de website. Netjes verpakt. Achteraf betalen mogelijk, heel fijn!
En een leuk/lekker kleinigheidje als bedankje voor de bestelling. Leuk!

1. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Het pakje werd snel en met de gewone…

Het pakje werd snel en met de gewone post verzonden we waren niet thuis maar werden gemaild dat we het pakje in ons vertrouwde postkantoor 2 dagen later konden ophalen .

9. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Fijn dat de verzending naar wens verliep. Hartelijk dank voor de review!

Saanut 5/5 tähteä

Product had een goede prijs en de levering was spot-on. foutief berekende verzendkosten werden direct gerestitioneerd. Goede webshop

23. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Ron, leuk te horen dat u een goede ervaring had. :-) Hartelijk dank voor de review! Fijn weekend alvast.

Overzichtelijke fijne webshop

Overzichtelijke fijne webshop. Ze hebben een tof assortiment met leuke producten met oog voor duurzaamheid. Zeker een aanrader.

3. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Leuk dat je onze webshop en assortiment tof vindt. Bedankt voor de review Alexander!

Fijne winkel

Fijne winkel. Toffe producten, goede website en vlotte levering.

29. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Maxim, hartelijk dank voor uw bestelling en de review!

Heel tof speelgoed

Heel tof speelgoed, de naservice is ook perfect! 👍👌

2. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Bedankt voor de review Stefan!

Topservice

Topservice, zeer vriendelijk, leuk persoonlijk dankbriefje, vlotte service, snelle levering, correctheid

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Hartelijk dank voor de review. Leuk om te horen. Fijn weekend!

Enorm tevreden

Super leuke en interessante boeken voor kinderen, die je niet overal kan vinden.
Vlotte en vriendelijke service
Kwalitatief en creatief speelgoed
Een echte aanrader!

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Leuk om zo'n review te lezen! Dankjewel! Heel veel plezier met jouw bestelling. Veel liefs, Team De Hartjesdief.

Zeer fijne ervaring.

Zeer fijne ervaring.
Bij een vraag per mail kreeg ik steeds snel een antwoord.

21. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Sylvie, dankjewel voor de review! :-)

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en eerlijke beschrijving van…

Blij verrast bij het openen van het pakket. De bestelling kreeg een persoonlijke toets waardoor ik mij als klant gewaardeerd en gezien voelde. Dit bedrijf heeft een hart voor klanten.

29. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä De Hartjesdief | Kids Concept Store

Saar, dankjewel voor de review! We doen ons best om alle deze positieve punten te blijven behouden. :-) Veel liefs!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin