De Groene Slijter Arvostelua 89

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had problemen met de levering van DPD en toen waren de flessen wijn retour afzender gegaan. Pieter heeft me toen uitstekend geholpen en me alsnog de bestelling op korte termijn toegestuurd. Een tev... Näytä lisää

1. Viinakauppa
  2. Alkoholituotteiden tukkumyynti
  3. Viinimyymälä
  4. Viinien tukkuliike ja maahantuoja

Yrityksen kirjoittama

De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Al jarenlang onze favoriete leverancier…

Hun vakkennis is sterk en ze helpen je ook graag op weg.
Of het nou om een heerlijke Pinot Noir, Weissburgunder, Whisky, Port of eierlikeur (“Ach das gutes Ei”) gaat, alles is te vinden op hun informatieve, overzichtelijke website.
Proost🥂

15. maaliskuuta 2026

hartelijk ontvangst …

een hartelijk ontvangst, zeer fijne uitleg met duidelijk advies van alle mooie biologische producten dat geeft extra goede smaak ! een warme en wijze ervaring !

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie woorden, Yvonne! Leuk dat het advies en uiteindelijke de dranken goed bevielen.

Eerste heel goede ervaring

Het is een van de weinige bedrijven die Verjus verkoopt, een van mijn favorieten om dressing mee te maken. Daarnaast probeerde ik 2 wijnen, die mij ook goed bevallen. Snelle levering, goed verpakt en een hand geschreven briefje erbij.
Het is mijn 1ste keer en zeker niet de laatste!

Aanrader!

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie review, Jan Willem! Leuk om te horen dat je met verjus kookt, geweldig ingrediënt. En fijn dat de wijnen ook goed bevallen. Graag tot een volgende keer.

Prima

Goede communicatie. Vlotte aflevering. Ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Dank je wel voor je review, Rob! Fijn dat alles soepel verliep. Daar doen we het voor.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering tussen kerst en…

Snelle levering tussen kerst en oud&nieuw. Lekker om het nieuwe jaar in te luiden met de mooie wijnen van Tre Pini en de lekkere Vonkelwijn.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie review, Gijs! Goede keuze met de Tre Pini en de Vonkelwijn.

Persoonlijke benadering

Mooi aanbod, goede en vlotte bezorging en de mogelijkheid om persoonlijk te communiceren maken deze winkel zeer prettig om bij te bestellen.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Erg fijn om te lezen Charlotte, geniet van je wijnen!

Perfect!

Prima wijn, stevig verpakt en snel verzonden. Perfect!

24. joulukuuta 2025

Beste GB,

Bedankt voor je mooie recensie. Geniet van de wijnen!

Mooie producten

Mooie producten, goede website, snelle levering!

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Fijn om te lezen, Arjan. Bedankt voor je review! Proost.

Mooie Organic Spirits

Mooie Organic Spirits
en spoedig verzonden

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Hartelijk dank weer voor de bestelling M.C. Geniet ervan!

Top kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding bij de geleverde heerlijke biologische wijnen.
Met een zeer snelle bezorging door aardige mensen!

2. joulukuuta 2025

Dank Hugo!

Fijn om te horen dat de wijnen, de prijs én de bezorging zo goed bevielen. Vinden we erg leuk om te lezen!

Een zeer overzichtelijke website

De wijnen worden zeer duidelijk beschreven. Ik vond het een zeer vriendelijke website om door heen te scrollen Een zeer groot en naar mijn idee goed assortiment bio wijnen.
En de Portugese wijn die wij hebben besteld de Esporao uit 2021 is echt een top wijn.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Hartelijk dank, Alfons! Geniet van de Esporao als er nog een fles over is. Hopelijk tot de volgende keer.

Top!

Uitgebreid assortiment biologische dranken, met en zonder alcohol, snel geleverd, kortom top!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Hartelijk dank voor de review MdG! Geniet van de dranken en tot de volgende keer.

Ruime keus. Bestellen eenvoudig

Bestellen gaat eenvoudig en de levering verloopt voorspoedig.
Ook bij biologische niet-alcoholische wijnen een ruime keus.

24. lokakuuta 2025

Hoi Jan,

Mooi dat je ons weet te vinden, zelfs in het alcoholvrije hoekje. Fijn dat alles zo soepel ging.

Max en Pieter

Een mooi assortiment 👍

De Groene Slijter heeft een mooi biologisch assortiment. Het contact is prettig en de levering snel.

24. marraskuuta 2025

Hoi Richard,

Heel leuk om te lezen. Dank je wel voor het vertrouwen!

Max en Pieter

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van goed bedrijf

Snelle levering, goede eerlijke wijnen voor een passende prijs. Fijn bedrijf.

20. lokakuuta 2025

Hoi Marja,

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn dat je zo blij bent met wat je hebt gekregen.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi assortiment van dranken!

Mooi assortiment van dranken! Overzichtelijke website en alles makkelijk online te bestellen.

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Erg leuk om te horen Joost, bedankt voor je recensies!

Saanut 5/5 tähteä

Een mooi proefpakket met heel goede…

Een mooi proefpakket met heel goede alcohol vrije wijnen en nog biologisch ook! Top! En een snelle levering.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Groene Slijter

Hartelijk dank Gabrielle! Super om te horen dat je blij bent met de 0% biologische wijnen én dat het pakket snel binnen was.

Pieter en Max

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin