Deemer Arvostelua

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 3/5 tähteä

Apparaat werkt naar behoren maar...

Apparaat werkt naar behoren. Weet niet of het beter of slechter is dan andere reinigers.
Probeer alleen geen contact op te nemen met vragen via mail ( enige optie) want er wordt niet gereageerd
Ook niet na meerdere keren.

24. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik zou ze zelfs -5 sterren geven

Ik zou ze zelfs -5 sterren geven. Al bijna 5 maanden probeer ik hun te contacteren omdat een deel van tapijtreiniger kapot is. Al 5 maanden doet de Klachtenlijn nul nada nopes. Mijn 1 jaar garantie verloopt bijna dus ze gaan ook niet meer reageren tot dan denk ik! Gemakkelijk verdienmodel zo en waardeloos klantenservices!

20. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik wordt gewoon opgelicht

Ik bestel en betaal meer dan een maand geleden 2 flessen reinigingsmiddel. Ondanks meerdere e-mails van mijn kant, zie ik niets meer en krijg ook geen antwoord. Ik ben dus gewoon bedonderd door dit bedrijf. Gelukkig was het geen apparaat. Dat had me meer gekost.

18. tammikuuta 2026

Super lekker

Na veel vergelijken uiteindelijk de Deemer gekocht omdat hij sterkere zuigkracht heeft dan anderen. En ja, alles gaat inderdaad uit de bank en je schrikt er van.

28. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Na een advertentie te hebben gezien op…

Na een advertentie te hebben gezien op Facebook en Instagram heb ik de reviews gelezen op Trustpilot van Deemer. Wat ze laten zien in de advertenties klopt echt!! Met 2 honden en kat in huis is was dit apparaat echt een redder in nood. Ik heb er al zoveel meubels en mijn tapijt mee schoongekregen. Bij twijfel, doen!

27. marraskuuta 2024

Blije hond en baas

Top apparaat. Heb mijn hond vaak op de achterbank (ook als ze heeft gezwommen), maar elke week even met de Deemer erover en het weer als nieuw!

1. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik kan niet meer zonder!

Ik ben heel tevreden over de Deemer en kan niet meer zonder!

Als vader van 3 jonge kinderen en een puppy is het bijna nodig om de Deemer in de auto mee te nemen.

Het neemt weinig ruimte in beslag en ik kan er makkelijk goed mee reinigen wanneer de kleintjes een ongelukje hebben gehad of als de puppy veel haar achterlaat.

Geen vieze geurtjes meer en vlekkeloos.
Thanks!

4. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch voor een gezin met jonge kinderen!

Mijn vrouw en ik zijn superblij met deze tapijtreiniger. Met 3 jonge kinderen die regelmatig van alles knoeien op de vloerbedekking of het kleed komt het goed van pas. Het is ook gebruiksvriendelijk wat het gemakkelijk maakt om het product te gebruiken. Fijne aankoop!

4. marraskuuta 2024

Een aanrader

Normaal gesproken geloof ik niet in dit soort producten. Maar dit product heeft mij echt ongelijk bewezen. Waanzinnig goed product, zeer aan te raden.

3. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met de tapijtreiniger

Super blij met de tapijtreiniger. Het maakt echt alle vlekken schoon. Mijn hond licht vaak op de bank dus was het tijd om deze even schoon te maken. Gister besteld en was inderdaad vanochtend al bezorgd.

25. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin