Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen door Julian en Bart. Wat een helden: Altijd goed contact, altijd betrokken en meedenken met ons als klant. Wij zijn bij verschillende incassobureaus geweest, maar Debtt overtre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik schrijf niet vaak een review maar wilde voor Debtt Group graag een uitzondering maken vanwege hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke service. Een kennis van mij maakte al gebruik van hun d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat een uitzonderlijk amateuristische organisatie. Het niveau van professionaliteit is werkelijk beschamend. Deze partij voert de debiteurenadministratie uit voor Skandara, maar lijkt de eigen admin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super goede ervaring. Ze luisteren altijd naar beide kanten van het verhaal. Ze doen eerst onderzoek ipv klakkeloos iets op te pakken. Ook bieden ze tijdens het debiteurentraject geruime de tijd om kl... Näytä lisää

3,6

1 tähti

On vastannut 7 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Advies verlopen facturen

Ik heb onlangs een prettig en professioneel gesprek gehad met de heer Bronts. Hij nam uitgebreid de tijd om mijn situatie te begrijpen en gaf mij duidelijk en passend advies over hoe om te gaan met enkele verlopen facturen. Zijn uitleg was helder en praktisch toepasbaar, en ik voelde me echt geholpen. Een betrouwbare gesprekspartner met kennis van zaken. Zeker aan te raden voor wie op zoek is naar deskundig advies op het gebied van debiteurenbeheer.

30. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijne partij om mee te werken

Fijne partij om mee te werken, overzichtelijk proces van aanleveren dossiers, heldere en snelle communicatie maar bovenal mensen met kennis van zaken die een goed advies geven. Ook de proactieve communicatie van Nickey over lopende dossiers is erg fijn!

27. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een incassobureau dat weet hoe ze…

Een incassobureau dat weet hoe ze moeten handelen. Ze stoppen niet tot de laatste euro binnen is, maar houden desondanks een professionele houding aan. Zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een incassobureau dat goed communiceert en een hoog resultaat geeft!

26. kesäkuuta 2025

Heel vriendelijk

Het was erg fijn om met Chevara te bespreken en het was heel kort en krachtig en liet me denken aan me betaling!

26. kesäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Professionele partij en goede…

Professionele partij en goede communicatie richting klant en opdrachtgever.

Tip: probeer meer belpogingen te doen en te laten weten indien je met het huidige telefoonnummer de klant niet te pakken krijgt.

24. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

efficiënt en prettige samen werking

De incassozaak werd snel en vakkundig opgepakt. De communicatie verliep uiterst vriendelijk en professioneel.

De zaak was dan ook snel opgelost. Voor ons is dit al jaren een zeer betrouwbare partij om financiële kwesties mee op te lossen."

20. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

pakt echt alles aan

pakt echt alles aan, ook van criminelen. honds brutaal als je ze aan de lijn heb. zelfs na meerdere waarschuwingen zijn ze door gegaan. dan moet je andere acties ondernemen bij dit soort gasten. sla de communicatie stap maar over met ze.

12. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Debtt doet waar ze goed in zijn

Debtt doet waar ze goed in zijn; waar je zelf vastloopt nemen zij het over en zorgen dat je openstaande factuur betaald wordt. Goede en duidelijke communicatie.

18. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden over de samenwerking met Debtt

Erg tevreden over de samenwerking met Debtt. Ze zijn professioneel, duidelijk in hun communicatie en denken goed mee. Alles wordt efficiënt opgevolgd en het contact verloopt prettig. Aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner.

Goede samenwerking

Wij werken al enkele jaren met Debtt. Debtt communiceert snel en pakt onze dossiers vlot en succesvol op. Ook een snelle afhandeling van de betalingen.

Saanut 5/5 tähteä

Goededag ik heb een schuld

Goededag ik heb een schuld, dus even van de andere kant van de medaille; Debt is fanatiek, maar ook erg redelijk en meedenkend, wilde dit toch even melden!
Gr Chris

Saanut 5/5 tähteä

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Wij werken nu met Verzendbazen B.V. ruim meer dan 6 maanden samen met Debtt. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze zorgen ten eerste voor een goede en strakke debiteurenbeheer. En en tweede, mocht er een betaling/ contact uitblijven, dan wordt het netjes doorgezet naar de afdeling incasso. Dit zorgt voor een betere cashflow binnen ons bedrijf. Dit is ook de eerste keer dat wij een goede debiteurenbeheer en incassobureau hebben gevonden.

13. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin