Yritys on vastannut
Ben hier gisteren voor de eerste keer geweest en het is me goed bevallen! Davy heeft passie voor zijn hobby en dat is in alles te merken. Omdat ik beginnende in de bonsai ben heb ik gelijk ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn eerste bonsai gekocht hier en het is met onze huidige bezorgers altijd maar afwachten hoe het pakketje aankomt. Wel, zoals verwacht doos beschadigd en ondanks de goede aanwijzingen op de doos wat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De bonsai was zorgvuldig verpakt en vast gezet waardoor deze niet beschadigd kon raken in de doos tijdens het vervoer. Ook is te zien dat er voor de bonsai proffesioneel zorg is gedragen, omdat d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dé specialist in bonsai bij De Bladeren in Zoetermeer, vind je zorgvuldig buiten bonsai, van klassieke stijlen tot unieke exemplaren. Onze webshop biedt hoogwaardige bonsai, ontdek de kunst van bonsai en bestel eenvoudig online met snelle levering en uitstekende service.
Tarweakker , 2723TA, Zoetermeer , Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zoals altijd weer een goede ervaring gehad.
Chill dude. Got a rare Miyasama at this store.
And superb customer service!
Fijn persoonlijk contact met dit bedrijf geeft je het gevoel alsof je in een fysieke winkel staat ipv 'iets' online koopt.
Ook is te zien dat er voor de bonsai proffesioneel zorg is gedragen, omdat de boom goed gezond is.
Ik ga hier zeker weer eens bestellen!

Vastaus yritykseltä Debladeren
Ingepakt met de grootste zorg! Super boom! Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Debladeren
Potgrond en schepjes besteld.
Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Debladeren
Davy heeft me uitstekend geholpen, hij heeft me alles uitgeled wat ik moest weten je ziet echt dat hij het doet voor de liefde voor de planten ik raad een ieder die interesse heeft in bonsai om bij hem langs te rijden

Vastaus yritykseltä Debladeren
Snel opgestuurd, ik vind de kwaliteit van het bonsai goed en mooi ingepakt en met een mini brief met instructies voor het bonsai

Vastaus yritykseltä Debladeren
Ik heb advies gevraagd mbt mijn Bonsai bomen bij De Bladeren en ben erg tevreden over mijn ervaring. Je merkt meteen dat Davy veel passie en kennis heeft van bonsai. Hij geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, wat vooral fijn is als je nog niet veel ervaring.
Al met al een zeer positieve ervaring. Ik zou De Bladeren zeker aanraden aan zowel beginners als meer ervaren bonsai-liefhebbers.

Vastaus yritykseltä Debladeren
Een van de mooiste bonsai’s in mijn collectie :).

Vastaus yritykseltä Debladeren
Prima schaar en tang geleverd, keurig verpakt en naar volle tevredenheid

Vastaus yritykseltä Debladeren
Bonsai azalea beni-beni goed verpakt en in goede orde ontvangen, duidelijke verzorgingshandleiding.

Vastaus yritykseltä Debladeren
Een bestelling gedaan bij deze winkel. En super mooie Juniper, goede prijs en goede service. Ik raad dit bedrijf echt aan. Super vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding!👌

Vastaus yritykseltä Debladeren
Ben hier gisteren voor de eerste keer geweest en het is me goed bevallen!
Davy heeft passie voor zijn hobby en dat is in alles te merken. Omdat ik beginnende in de bonsai ben heb ik gelijk handige informatie gekregen en werdt alles duidelijk aangegeven wat wel en niet kon kwa bonsai.
Ik kom hier snel weer terug en kan ook iedereen aanraden om hier eens te kijken als je wat nodig hebt.
Bedankt davy👌💪

Vastaus yritykseltä Debladeren
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.