Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zijn wij de enigen of herkennen meer ondernemers dit? Wij zijn op zoek naar ondernemers die ervaring hebben met Dealerleasing. Na de inlevering van onze leasebus ontvingen wij een schade... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goed geholpen , goede service ,vriendelijke mensen

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Uitstekende service. Denken goed mee met de klant. Hebben ons echt goed geholpen. Verbazend goed zelfs

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Snel geregeld, goed meegedacht en vriendelijk contact

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Voor het eind van de contractperiode kunnen overstappen naar een luxere auto. Zeer snel en vakkundig geholpen.

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Snelle reactie en komen afspraken na! Vraag naar Henry als je snel een auto nodig hebt!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Fantastische service fijne mensen hoog servicegehalte Henry top. Ga bijna aan mijn 7e auto beginnen bij ze..komen hun afspraken na ze zijn zeer flexibel... aanbevelen waard...afz harald maarschalkerweerd alegre advies

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Ze zijn heel duidelijk en behulpzaam, nemen de tijd ervoor om een goede auto te kiezen

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Fijne leasemaatschappij die altijd goed meedenkt. Prima prijs/kwaliteitverhouding en goede service!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Ivm repatriellering van mijn auto had ik ongeveer een maand een auto nodig om te overbruggen. Dacht.een auto te huren voor een maand maar dat bleek een kostbaar grapje. Tot ik tijdens mijn zoektocht ontdekte dat Short Lease een stuk goedkoper zou zijn. Met 1 telefoontje en het verzenden van kopierijbewijs was alles geregeld en kon ik een tijdelijke auto gaan ophalen.

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Enorm geholpen door Sjoerd, deze jongen beheert veel kennis en ervaring en weet daarom goed hulp te verlenen daarom zijn wij er super blij mee. Ga zo door kerel!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Gewoon super service makkelijk alles te regelen. Plus je rijd in hele kort tijd je auto.
Bedankt!!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Een hele goede service, heb gekozen een Opel combo en ik kreeg het met Full opties! De auto is 100% schoon en lekker nieuwe, zoals verwacht! Zeer professioneel! Alles naar wens! Goedkoopste shortlease op de markt!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering van de auto een uitstekende service gehad. Er werd goed meegedacht en gekeken naar mijn situatie. De communicatie was duidelijk, professioneel en de levering zeer snel. Alles was goed geregeld. Ook de service na levering is een pluspunt.

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Teleurstellende ervaring – wees alert bij dealerleasing
Ik heb mijn contract bij Dealerleasing opgezegd op 7 mei, maar sindsdien rijd ik mijn auto niet meer. De auto is op 14 mei opgehaald. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat ik toch nog de maand april volledig moet betalen, ondanks dat het contract al was opgezegd en de auto was opgehaald. Daarnaast weigeren ze mijn borg terug te storten hierdoor.
Ik voel mij absoluut niet correct behandeld en zwaar in de maling genomen!
Let goed op de kleine lettertjes en wees voorzichtig als je overweegt zaken te doen met dit bedrijf. Wat op het eerste gezicht betrouwbaar lijkt, kan in de praktijk heel anders uitpakken. Kortom, PAS OP!

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Wil Martijn bedanken, voor zijn inzet.
Lease al heel wat jaartjes bij Dealerleasing en nog steeds top.
Ook de administratie en planning zijn top.
Heb echt niks negatiefs.
Schildersbedrijf.A.C Onink

Vastaus yritykseltä Dealerleasing
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.