Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Näytä lisää
Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.
Hulda Lindgrens gata 6D, 421 31, Västra Frölunda, Ruotsi
Bra produkter bra för hälsan
Bra produkter bra för hälsan
Ej fått min ena vara
Ej fått min ena vara!
Fick 2 av mina 3 produkter.
Räknar kallt med att detta åtgärdas . Alla kan göra fel med förutsätter att bli kompenserad .
Allt bra hoppas snabb leverans
Allt bra hoppas snabb leverans

bra sortering på homeopatiskamedel

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Snabbt och enkelt varje gång!
Snabbt och enkelt varje gång!

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Mycket bra produkter fin och enkel…
Mycket bra produkter fin och enkel hemsida

Bra service och utbud med bra produkter
Bra service och utbud med bra produkter

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Väldigt trevligt bemötande och bra…
Väldigt trevligt bemötande och bra rådgivning.

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Det är helt omöjligt att göra inköp via KLARNA.
Detta är helt absurt. Det är tillräckligt säkert med BANK-ID. Vi är på väg mot det totalitära kontroll samhället.
😡😬
Lätt att beställa
Lätt att beställa, men rabatten på 10% gick inte att få in

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
tydlig hemsida och rabatter ibland
tydlig hemsida och rabatter ibland, enkel betalning i kassan

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Det var lätt att hitta vad jag ville ha.

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Snabb och smidig hantering från köp…
Snabb och smidig hantering från köp till hämtning.

Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, fanns många fantastiska produkter, mycket variation och bra pris. Toppen!

Vastaus yritykseltä DCG Nordic AB
Lätt att hitta det jag sökte och lägga…
Lätt att hitta det jag sökte och lägga beställningen och betalningssätt

Bra kampanjer
Bra kampanjer, Frifrakt. Och snabb leverans.
Rekommenderar.

Smidigt
Smidigt att beställa, det som drog ned betyget var att inte allt fanns hemma.

Rekordsnabb leverans
Beställning och leverans gick smidigt och snabbt och varan jag fick är av hög kvalitet.

Alltid snabba leveranser
Alltid snabba leveranser, hemsidan är lätt att handla från,
Handlar man i butik är det alltid mycket trevlig och kunnig personal kan bara ge er fem🌟Mvh Camilla