Beskrivningen av produktionen stämde inte överens om vad jag fick, dålig attityd när man har mailat med dom, beställ inte från dom! Jag skickade tillbaka produkten som man själv får stå för dålig retu... Näytä lisää
Står att man har support i världsklass...... Har försökt chatta...där det står att man är online , utan resultat. Försökt maila två ggr ....utan resultat. I mina ögon är detta inte världsklass!
Er leverans upplevdes av mig som att ni skickade vidare en returvara. Uppbrutet emballage och kladd på kameran. Vid beställningen var det inte upplyst om att varan inte var plug&play. Sdkort var in... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Junigatan 18, 41515, Göteborg, Ruotsi
- 53557717
- kundservice@dcams.se
- dcams.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Support i världsklass??
Står att man har support i världsklass......
Har försökt chatta...där det står att man är online , utan resultat.
Försökt maila två ggr ....utan resultat.
I mina ögon är detta inte världsklass!
Jag väntar fortfarande på support från…
Jag väntar fortfarande på support från er. Snart gått ett helt år! Köpte på black Friday 2019 och nu är det oktober 2020. Massor av ursäktande mail och sånt. Även oförskämda saker har ni skrivit till mig där ni vill skylla på varandra Danmark mot Sverige.
Första mailet i december var nån magsjuka som var rätt person för att hjälpa mig och sen har ni hela tiden skyllt på olika saker.
Jag har funktionella frågor kring produkten för att få den fungera. Inga manualer har funnits. Ett tillfälle skrev ni att ni håller på att översätta.
Jag vill ha pengarna tillbaka! 🤬
Nöjd med kameran X8_V3
Nöjd med produkten, kameran X8_V3.
Bra support, mest tack vare personal från den danska butiken.
Bra service före betalning men ingen service efter
Kanon service innan beställning men efter man betalat för produkten får man inga svara/hjälp mer, även när det blivit fel.
Fick besked om att kameran var skickad…
Fick besked om att kameran var skickad och på väg 23 Mars. Idag 4 April och fortfarande ingen kamera i sikte!

Vastaus yritykseltä Dcams
Snabb leverans och proffsigt bemötande
Fin kamera till bra pris.
Dom märkte själva att det blivit fel…
Dom märkte själva att det blivit fel internt med kommunikation och snabba att åtgärda. Bra service!
Snabb leverans, bra kommunikation från början till slutlig leverans
Så ja..
Bra snabb mailbekräftelse, och snabb leverans.
Har inte hunnit bedömma kameran ännu.
Kanonbra företag
Kanonbra företag. Fick snabbt svar via deras chatt samt att de var väldigt trevliga. Snabb leverans och bra produkter.
Därför får dem 5 stjärnor.
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans. Tycker att översättningen i manualen till den kameran jag köpte är lite svårtydd med mycket grammatiska fel, svårt att förstå vad det riktigt handlar om, men handlar väl om att det är översatt ifrån ryska.
Bra kameror till bra pris
Bra kameror till bra pris. Dessutom suveränt kundmottagande vid kontakt
Är nöjd med köpet.
Jag tycker att servicen var bra och leveransen oxå bra. Däremot så reserverar jag mig lite över att chatten tyckte jag skulle köpa ett 64 GB minneskort men dessvärre så tog kameran endast emot max 32 GB. Så blev lite lurad där. Nu kunde jag använda det större kortet till GoPron så det löste sig. Är annars rätt nöjd med kameran. Bra kvalitet och lätt att hantera. Skulle ha velat ha större vinkel på linsen då jag inte ser hörnen på lastbilen. Där en del av den ökända döda vinkeln är placerad.
Bra återkoppling på chatten och…
Bra återkoppling på chatten och produkten håller bra kvalite
Snabbt och enkelt.