Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Hvis man kunne give 0 stjerner var det blevet sådan. Jeg modtog en besked om at vi ville modtage vores store gyngestativ 14/4, der blev taget fri for at tage i mod, samt dagen efter for at få de... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vi har brugt DB Schenker i rigtig mange år, både med export og import forsendelser -desværre lukkede de deres Odense kontor for nogle år siden. men vi får altid god service, hurtige tilbage meldinger... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vores nye sofa havde estimeret leveringstid 14, den 16 kom varen endelig i status af “out for delivery” Dog leverede de den aldrig, 17 er den stadig ikke leveret og der er nu forlænget weekend. D... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Logistiikkapalvelu
  2. Kuljetuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Vi er til stede over hele verden og i Danmark er der to filialer, placeret i henholdsvis Hvidovre og Taulov. Vi tilbyder transport med bil, bane, fly og skib, samt alle kombinationer deraf og du kan bestille alt fra én enkelt sending til en fuldstændig outsourcing af din logistik til os. Vi håndterer transport, mærkning, pakning, lager og distribution. Vi har Europas største distributionsnetværk med daglige afgange til alle større byer i Europa. Samtidig har vi et velfungerende ISO-certificeret ledelsessystem, som blandt andet sikrer høj kvalitet i afhentning og levering, en korrekt afregning til tiden samt transport med minimal miljøpåvirkning. Vi er interesseret i at styrke vores produkter og kundeservice, og derfor vil vi have jeres oplevelser, så vi kan holde forsyningskæder kørende og skabe endnu større værdi med solide transport-og logistikløsninger.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 31 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Hvis man kunne give 0 stjerner var det…

Hvis man kunne give 0 stjerner var det blevet sådan.
Jeg modtog en besked om at vi ville modtage vores store gyngestativ 14/4, der blev taget fri for at tage i mod, samt dagen efter for at få det samlet. Der kom ingenting den 14. Heller ikke den 15. Og den 16. Ringer jeg ind og spørger hvor det bliver af og siger jeg kan se det umiddelbart er strandet i Kolding ved track and trace.
Jeg bliver spist af med at det liiige netop var kommet til Skagen hvor vi bor og at det ville blive leveret i morgen 17/4. Jeg får den 16/4 om aftenen en sms om at det vil blive leveret 17/4 om eftermiddagen. Nu er det aften og det er stadig ikke kommet.

Så dårlig service!
Det har efterhånden kostet os nogle fridage.
Ekstremt dårligt firma!

14. huhtikuuta 2026

Helt elendig firma.

Helt elendig firma.

Skulle have modtaget en pakke i dag. får i går en besked om den ankommer i dag i et tidsrum på 2 timer. Intet sker.
Til sidst ringer jeg til dem og får at vide den er pakket på en bil men bliver ikke leveret i dag og på grund af påske går der så en uge mere. Da jeg siger det kan da ikke passe når jeg så sent som i går modtager en sms får jeg så bare at vide det er de også trætte af at deres automatiske system sender de beskeder ud. Der er Intet galt i kommunikationen som udgangspunkt men når de så i praksis ikke kan finde ud at leve op til den er den da så helt gal. Jeg havde så lavet mine planer for dagen efter deres levering der så ikke kommer alligevel - tak for at spilde min tid.
Jeg håber aldrig igen jeg skal modtage noget fra dem.
Simpelthen så åndsvagt et firma på den måde i kundeservice bare skyder ansvaret væk fra dem selv på den måde.

1. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med DB Schenker.

Jeg har ventet over 15 dage på levering af et bord på 100 kg. Undervejs har jeg fået flere leveringsbekræftelser, som ikke er blevet overholdt. Jeg har siddet hjemme og ventet i de aftalte tidsrum, og min søn har flere gange taget fri fra arbejde for at hjælpe mig med at modtage leveringen, da jeg har knogleskørhed og ikke kan håndtere så tung en vare alene.

Flere gange er jeg blevet lovet, at nogen ville ringe tilbage, uden at det er sket. Jeg har også fået forskellige oplysninger om, hvor min sending befinder sig.

På et tidspunkt kunne Schenker endda ikke finde min sending, efter den var registreret som læsset på en bil.

Kommunikationen har været meget frustrerende, og der har manglet både opfølgning og ansvar for at få løst problemet.

Jeg håber virkelig, at Schenker vil forbedre deres kundeservice og deres interne koordinering, så andre kunder ikke skal opleve det samme.

21. maaliskuuta 2026

Shipping

The service this company provides is beyond poor. Here are some of my reasons:
1. It is 20th of Feb and my package was supposed to be delivered via scheduled delivery on the 12 of Feb - still no package
2. No updates since the package arrived at the delivery center in Copenhagen - zero transparency on what is going on
3. Their suport line is connecting you to an agent perhaps 1 out of 10 times - after 12 min of waiting in line you get automatically disconnected
4. Whenever we get to talk to support(both me and the company that shipped the product) we get told not to worry because they are delivering the package “today”(I believe that their definition of the word is different from the rest of the world)

I got a case with DSV and even internally they couldn’t get an update on my package. This is embarrassing looking from the outside.

20. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Pakke skulle være kommet i går

Pakke skulle være kommet i går, men ingen pakke. Nu står der pakken er leveret??? Hvor har I leveret pakken? Hvorfor ingen underskrift/billede? DB Schenker er den dyrere pakkeløsning fra Sverige til Danmark og så er der sådan en elendighed levering? Så brug dog pakkeshops, når I ikke kan levere til den rigtige adresse. Ikke godt nok☹️

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä DB Schenker Danmark

Hej Tina, det er naturligvis utilfredsstillende, jeg har bedt dig om information om pakken - skal bruge et pakkenummer, for at kunne forfølge sagen.
Pakker fra Sverige overgår fra Schenker i Sverige til GLS i Danmark, så det er GLS som håndterer din pakke i Danmark, så hvis den ikke er på din hjemmeadresse, er det meget muligt at den er afleveret i en pakkeshop.
Du kan evt. gå ind på www.gls.dk og søge din pakke, så står der hvis den er leveret til en pakkeshop.

Uffe

Mit produkt blev booket d 28 november

Mit produkt blev booket d 28 november. Jeg skulle modtage pakken d 5 dec. d 3 Dec ankom pakken til Kolding(40 km fra hvor jeg bor). Fint tænkte jeg, så kommer den nok til tiden.men det er nu d 8 Dec og den er stadig ikke dukket op. På den sidste opdatering kunne jeg se at pakken er kommet til København, og der er ingen besked om hvornår den kommer. Det ser ud til enten at være gået tabt eller bare efterladt på lageret uden nogen form for opdatering. Der gives ingen leveringsinformation

8. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Min oplevelse med DB Schenker har været ekstremt skuffende.

Mit produkt har stået i Danmark siden 24. november, og det ser ud til enten at være gået tabt eller bare efterladt på lageret uden nogen form for opdatering. Der gives ingen leveringsinformation og næsten ingen mulighed for ordentlig kontakt med kundeservice.

Jeg aner simpelthen ikke, hvor min forsendelse er, eller hvornår – eller om – den nogensinde bliver leveret.
Det er en dybt frustrerende oplevelse, og helt ærligt en af de værste transport- og leveringsfirmaer, jeg har haft med at gøre.

24. marraskuuta 2025

Elendig tracking, elendig information

Jeg bestilte for 4 dage siden en pakke, og har forsøgt at bruge deres oldnordiske system til at tracke min pakke.

Jeg har forsøgt at få en status på pakken i dag fredag på alle tænkelige måder, og der står den er leveret i Hvidovre. Fair nok. Jeg får så omkring kl 16 en update om at "Cosignee closed -- Receiver not home" på trods af at jeg har specifikt har sørget for at kunne arbejde hjemme i dag for at modtage pakken. Der har ingen mail eller sms kommer vedrørende at pakken er på vej, ej heller har deres ellers søde og rare medarbejder på chatten kunne se nogen som helst form for information omkring pakken, andet end den var leveret i Hvidovre.

Jeg har endvidere forsøgt at ringe til deres kundeservice, som eller bare peger på DELL som jeg skal kontakte i stedet -- som om det er DELL der er fragtvirksomheden.

Elendig virksomhed, men deres livesupport er meget sympatiske.

19. syyskuuta 2025

Virkelig useriøse...

Virkelig useriøse...

Aftaler leveringstidspunkt, som de bekræfter, men ikke overholder. Formår ikke engang at giver besked om forsinkelsen, selvom det er registreret i deres system.

15. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jeg fik leveretDe dukkede bare ikke op – ingen kontakt, ingen besked en pakke med DB…

Jeg fik leveret en pakke med DB Schenker, og afsenderen oplyste mig tydeligt, at transportøren ville ringe eller skrive inden levering.

Men der kom ingen opkald, ingen e-mail og ingen SMS. Alligevel står der i trackingen, at pakken blev “ikke leveret” – og ingen har været her. Der blev heller ikke efterladt nogen besked.

Næste dag står der, at pakken skal leveres – men den er stadig ikke sendt ud.

Totalt uacceptabelt og uprofessionelt. Man kan ikke stole på deres leveringsservice, og der er nul kommunikation. Det har kostet mig tid og bekymringer.

17. heinäkuuta 2025

Hej Pablo,

Vi er kede af at høre om din oplevelse ifm. at modtage en forsendelse leveret af Schenker.

Hvis du endnu ikke har modtaget din forsendelse, eller har brug for en gennemgang af leveringen, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 3242 5022.

Bh. Louise

Ikke godt nok!

Useriøs og uprofessionel virksomhed.
Umuligt at komme i kontakt med dem.
Vi afventer fortsat vores levering i dag lørdag, til trods for at den skulle have været leveret i torsdags.

12. heinäkuuta 2025

Hej Alexandra,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og

Hvis du fortsat ikke har modtaget din forsendelse, så giv mig endelig et kald på tlf. 3242 5022

Bh. Louise

Useriøs fragtvirksomhed

Useriøs fragtvirksomhed. For dovne til at banke på, så de vælger bare at køre igen. Undgå levering fra dette firma så meget du kan.

11. heinäkuuta 2025

Hej Mike,

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Hvis du fortsat afventer at modtage din forsendelse, så ring gerne til mig på tlf. 3242 5022.

Bh. Louise.

Manglende levering

Skulle have haft leveret et spa fra Sverige med DB SCHENKER torsdag i sidste uge. Havde forinden om tirsdagen modtaget bekræftigelse på mail og sms. Leveringstiden om torsdagen var mellem kl. 7.00-17.00, så vi stod stand by hele dagen for at være hjemme ved levering så vi kunne få det leveret ved lågen. Men intet kom. Ringer til DB SCHENKER i Taulov fredag morgen mellem kl. 8-9 og damen i røret fortæller at fragtmanden må have glemt den og at alle chauffører er kørt så vi desværre først kan få den leveret mandag og at hun ville skrive en bemærkning om at fragtmanden skulle ringe en time før levering. Ja elektrikeren vi havde bestilt måtte vi så aflyse. Nu er vi så nået til mandag aften og intet er leveret. Det virker meget useriøst og upålideligt.
En glad og positiv fragtmand leverede i dag tirsdag vores leverance, dejligt med en positiv oplevelse oven på en ellers dårlig distribution.

19. kesäkuuta 2025

Dårlig oplevelse

DB Schenker leverer ikke til den lovede tid. De sender sms flere gange, endda før forventet leveringsdag, om at varerne vil blive leveret samme dag - men de blev ikke leveret. Har forsøgt at kontakte dem pr. telefon, efter den forventede leveringsdag, men uden held.

4. kesäkuuta 2025

Hej Lene,
tak for din anmeldelse, vi skal naturligvis beklage at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi har forsøgt at få dig til at dele lidt flere detajler om din forsendelse, så vi havde mulighed for at dykke ned i den aktuelle sag, men har ikke fået noget svar retur.

Saanut 1/5 tähteä

Ønsker du dine varer leveret for sent, så vælg DB SCHENKER!

Præcis som andre, oplever jeg manglende leverance fra dette "firma".

Jeg valgte leveringsdato d. 25/4. Den 25/4 kan jeg stadig se pakken er i Hamborg og ikke har rykket sig.

Jeg skriver så til "kundeservice" og en kvinde ringer mig op. Jeg fortæller hende at ifølge deres eget system, har jeg valgt levering til i dag, hvortil hun fortæller mig at jeg først vil modtage den mandag eller tirsdag. Jeg fortæller hende, at DE selv har givet mig muligheden og at de så må finde en løsning på dette. Jeg fortæller hende også, at det værste man kan er ikke at fortælle kunden at ens leverance bliver forsinket. Hun bliver tavs i telefonen og selve "servicedelen" findes ikke hos dem. Efter lidt snak frem og tilbage bliver røret smidt på uden yderligere kontakt.

Lidt senere får jeg en mail, hvor i der står at jeg ikke vil modtage min pakke før mandag eller tirsdag.

Nu er det mandag og nu er den da kommet til Kolding men jeg får nok ikke min leverance før i morgen. Så den skulle være kommet d. 25/4 (efter dem selv) og nu kommer den først d. 29/4. En person skrev at han afventede at høre fra Aalborg afdelingen men stadig intet svar der.

Konklusion:
Hvis du ønsker dine leverancer leveret for sent, uden nogen form for kontakt eller anden information samt ønsket om INGEN FORM FOR KUNDESERVICE + dårligt IT system - SÅ SKAL DU VÆLGE DB SCHENKER!

ALDRIG I LIVET VILLE JEG PERSONLIGT ELLER PROFESSIONELT!

28. huhtikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

IT system til levering virker ikke for dem

Jeg skulle have modtaget en pakke i går torsdag, sendt fra Portugal med DB Schenker.
To dage før fik jeg mail fra DB Schenker hvor jeg kunne vælge leveringsdato. Jeg valgte dato og fik bekræftelses-email der bekræftede min valgte dato. Og jeg kunne følge pakken gennem Europa med Tracking.
Men pakken blev ikke leveret torsdag. Fredag middag ringer jeg til DB Schenker. Damen i telefonen er venlig men kan fortælle at der slet ikke er sat en leveringsdato i systemet, så hvis jeg ikke havde ringet ville de slet ikke have sendt den afsted fra logistikcenteret i københavn. Nu kommer den måske på mandag. Hvis det lykkes, har det taget DB Schenker 4 arbejdsdage at fragte min pakke det sidste stykke fra Hamborg til Ringsted.
Jeg ville vælge et andet fragtfirma.
To stjerner for den venlige og hjælpsomme dame i telefonen hos DB Schenker.

25. huhtikuuta 2025

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse. Det er altid beklageligt når sendingerne ikke kører snorlige gennem systemet og ankommer til den estimerede tid.
Vi har først modtaget dit gods på vores terminal i løbet af fredagen, og din sending er som aftalt med min kollega på vej ud til dig i dag.

Uffe

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service

Rigtig god service, da vi ikke var hjemme ved levering. Sød og hjælpsom kundeservice.

5. maaliskuuta 2025

Hej Tille
Tak for din anmeldelse, godt at vi kunne finde en god løsning.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin