.goede kwaliteit. Jammer dat we helemaal geen orderbevestiging en bon gekregen hebben. Na 3x Bellen is het gelukkig toch thuis bezorgd.
Ik heb een stofzuiger en dure vuilnisbak besteld. Ik heb echter alleen de vuilnisbak ontvangen! Ik probeer via de mail contact te leggen, er wordt helaas niet gereageerd! Inmiddels is er contact met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelde drie identieke apparaten bij DayDiscounter. Buiten hun schuld bezorgde de bezorgdienst de volgende dag er twee. Waar het derde pakket is gebleven blijft, na vier dagen, onduidelijk ondanks e... Näytä lisää
Panen zijn zeer goed 👍🏻 maar al hè klijne pan kan ik niet gebruik en dat het niet over heen komt van kwaar grote van kook pit pikt die niet blijf kook plaat denken maar blijf niet doen gr nikita
Yrityksen kirjoittama
De scherpste dagaanbiedingen vind je bij DayDiscounter!
Berghemseweg 17A , 5348CA, Oss, Hollanti
- 0412 646 555
- info@daydiscounter.nl
- daydiscounter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Top bedrijf
Top bedrijf, goede en snelle service!
Klantenservice staat je vriendelijk te woord.
Snelle levering alleen de…
Snelle levering alleen de terugloppeling van de levertijd was wat minder.
Goede pannen
snelle levering en goed verpakt
snelle levering en goed verpakt, een aanrader om hier wat te bestellen
Ik heb geen dingen over te zeggen alles…
Ik heb geen dingen over te zeggen alles was perfect
Goed en goedkoop
was wel even zoeken met de installatie
was wel even zoeken met de installatie, maar is toch gelukt.
Makkelijk installeren, goede ondersteuning
Duidelijke uitleg om programma te installeren
Toch een onduidelijkheid, maar goed ondersteuning vanuit de helpdeks
activeren office 2019 plus
Ik had office 2019 plus besteld. Helaas problem met de gekregen licentie code. Het is nu wel opgelost maar koste veel tijd
Goed
Zeer goed, code direct ontvangen en simpel en snel het product kunnen activeren.
Office licentie gekocht en meteen…
Office licentie gekocht en meteen ontvangen! Downloaden en installeren gaat eenvoudig met duidelijke uitleg van DayDiscounter. Super!
Geen werkende productcode gekregen en…
In eerste instantie geen geldige productcode ontvangen. Kreeg geen mail reacties, pas na plaatsen van review kwam er snel actie. Uiteindelijk geholpen maar vraag me af hoe oprecht dit was.

Vastaus yritykseltä DayDiscounter
Snelle regeling van de aankoop Office…
Snelle regeling van de aankoop Office voor MAC. Installatie van het pakket was verder zonder probleem.
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader
Snelle levering, super blij met mijn aankoop!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.