Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.

Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Näytä lisää

I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Näytä lisää

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Näytä lisää

1. Vuodevaatteet
  2. Verkkokauppa
  3. Liinavaatemyymälä

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fejl i levering og manglende respons/hjælp.

Jeg havde set frem til at modtage et fuldt set betræk + lagen.
I emballage hvor der ifølge etiketten skulle have været et 260x260 lagen var der i stedet et 140x200 dynebetræk (et mål jeg ikke bruger).
Jeg skrev straks en e-mail til DAWN, hvor jeg beskrev problemet og vedhæftede fotos.
Der er efter flere dage fortsat ikke kommet noget svar på min e-mail.

En øv oplevelse - der har gjort det at bestille sengetøj på nettet til en besværlig oplevelse.

27. huhtikuuta 2026
DAWN DESIGNS-logo

Vastaus yritykseltä DAWN DESIGNS

Hej Morten,

Vi er rigtig kede af, at du har fået tilsendt en forkert vare, det er selvfølgelig en fejl, og vi vil naturligvis gerne få sendt den rigtige vare hjem til dig.

Vi er kede af din 1- stjernet anmeldelse grundet manglende svar, da vi ikke har modtaget nogen mail fra dig, og derfor ikke har kunne svare dig.

Vi har sendt dig en mail, så vi kan finde en løsning :-)

Mvh.
Oliver // DAWN

Sover som en drøm, dejligt og køligt

Jeg har for nyligt købt sengetøj hos DAWN.
Bommuld og hør da jeg har det varmt om natten.
Det er lidt dyrt, men alle pengene vær.
Så da der var fødselsdags tilbud.
Så slog jeg til, så har jeg sæt at skifte med.
Hurra hurra

21. huhtikuuta 2026

Kvalitet & Blødhed

Jeg elsker mit andet køb hos DAWN Sengetøj
Det har den helt præcise følelse af lækkert sengetøj
Den har den knitrende lyd på den gode måde og blødhed senge tøj skal ha
Uanset hvor mange gange jeg har vasket det, ligner det sig selv - Så her får man. Virkelig et kvalitetsstempel hos DAWN.

14. joulukuuta 2025

For det første vidunderligt og dejligt…

For det første vidunderligt og dejligt sengetøj 🙏. Herudover nem bestilling - jeg havde bestilt et for kort dynebetræk i første omgang, opdagede hurtigt efter bestilling min fejl og skrev til Dawn. Ingen problem i at ændre til et længere betræk. Og hurtig levering herefter 🙏.

12. joulukuuta 2025

Lækreste sengetøj i fineste farve

Lækreste sengetøj i fineste farve.
Skønne julegaver jeg her fik købt.
Min varmeste anbefaling til at købe dette skønne Percale sengetøj.

Plus en rigtig fin og dejlig hjælp af Sofie (kundeservice). Tak og en glædelig jul til alle i Dawn Designs🎄

25. marraskuuta 2025