Dark Rose Sex Shop Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Købte aktions vare på fb v/Torben Knudsen. Købte chokolade, var ikke pakket ordentlig såå det meste var knækket og noget i små stykker. Købte en fl M2 Eyelash seum som min datter fik i fødselsd... Näytä lisää

Udfra modtaget (3) varer idag - Aktionsvarer, til næsten ingen penge, for super flotte ting incl. frækt sæt som koster en 1/3 del af normal pris. (Sikker levering: Glasskål) Tidligere net be... Näytä lisää

Er shoppen stadig åbent online Da butikken i Esbjerg er lukket lige pt ?

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fuldt ud tilfreds

Jeg har handlet forskellige ting hos Dark Rose - og kan kun anbefale en handel med Torben. Lækre ting, super service og perfekt løsning med betaling hvor man selv kan vælge overførsel eller indbetaling. Thumbs op herfra.

12. maaliskuuta 2012

Super...

Jeg har købt to ting via netbank, og kun et par dage senere lå pakken i postkassen. Der bliver svaret på spørgsmål lynhurtigt,og jeg føler generelt jeg har fået en rigtig god service!

4. maaliskuuta 2012

Yderst proffesionel håndtering og dialog!

SÅDAN skal en forretning drives! Jeg har gentagne gange handlet gennem Darkrose i alle mulige henseender og er endnu ikke løbet panden mod muren. Uagtet produkt og uagtet henvendelsesårsag, bliver jeg mødt af åbenhed, klare linjer og generelt overskuelighed. Darkrose er en forretning der, efter min opfattelse, drives i øjenhøjde med sit klientel og det er desværre en mangelvare i vore dage. Jeg er i hvert fald en glad og ovenud tilfreds kunde, der med sikkerhed vil handle hos Darkrose igen og igen. Kan stærkt anbefales!

//Jesper

29. helmikuuta 2012

Super handel.

Nem betjening, chat med forretning over nettet om varen, og betalings samt forsendelses muligheder. varen er ankommet lyn hurtigt, og svarer til forklaring og billeder.. tak for en god handel.

24. helmikuuta 2012

Lækkert lingeri til kæresten og gode priser.

Jeg har købt fødselsdags- og julegaver til kæresten og hun er henrykt hver gang, gode priser, hurtig levering og alting kan fås i forskellige størrelser. Jeg synes tit udvalget i lingeri og sexbutikker er lidt tyndt, og varerne er dyre! Men darkrose har et flot udvalg til rigtig gode priser. Jeg synes både butikkerne og webshoppen er god, jeg bestilte kondomer på webshoppen og dem fik jeg 2 dage efter jeg bestilte, selvom jeg bestilte sent om aftenen. Det dur!

11. helmikuuta 2012

Super service

Super service, smilende medarbejdere og hurtig levering :)
Jeg har handlet med Dark Rose flere gange og har hver gang været yderst tilfreds. At handle der kan varmt anbefales :)

Søde ekspedienter.

Dark Rose har altid søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Man føler sig tryg i butikken. Alle spørgsmål er velkomne hos dem.

10. helmikuuta 2012

Intet mindre end perfekt!

Ganske glimrende service. FIk de varer jeg gerne ville have og er yderst tilfreds. Jeg modtog varerne dagen efter jeg havde betalt, så jeg er ligeledes yderst tilfreds med den hurtige levering. Og thank God I benytter post Danmark, så det kan afhentes på posthuset, så man ikke SKAL være hjemme.. Endnu bedre service!

Fin & hurtig Betjening

Fin og hurtig betjening osse selv om jeg ikke lige kunne finde ud af betale ( min skyld ) så jeg ringede og fik den hjælp jeg havde brug for så 100 % god betjening
Mvh. Michael Bech Odense

6. helmikuuta 2012

Super service

Helt igennem problemfrie handler. Hurtig levering og god kontakt.
Mine bedste anbefalinger til Dark Rose

6. helmikuuta 2012

Super butik og betjening!

Altid god betjening, de er rigtig gode til at hjælpe og man føler sig aldrig pinlig tilpas... Der er alt man skal bruge, hvis ikke så bestilles det hjem på kort tid :) Kan helt sikkert anbefale denne butik! :)

9. tammikuuta 2012

MEGET bedre!!

Dark Rose er i hvert fald blevet meget federe efter den er flyttet til de nye og større lokaler, uden tvivl!
Var derinde med manden forleden, rigtig sød kvinde bag disken, og var rar til at hjælpe, og god guide :)
Har i hvert fald kun godt at sige, efter den er flyttet, så fuldt hus herfra!

9. tammikuuta 2012