Saanut 5/5 tähteä

Reikie 1 Hele mooie ervaring! Fijne ruimte wat gelijk rust gaf en er was alle ruimte om je zelf te zijn en alles te ervaren zoals jij dit prettig vind. Werden goed verzorgt en een lekkere lunch! Alles... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Daphne Rose de mooie kracht van Reiki leren kennen. Nadat ik een halfjaar traject bij haar heb gevolgd, waarin ik meerdere Reiki behandelingen heb mogen ontvangen, was ik erg onder de indru... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al enkele jaren klant bij Daphne en ze overtreft zichzelf iedere keer weer. Haar kaarsen zitten bordevol zorgvuldig gekozen edelstenen, kruiden en geuren! Wanneer je er een krijgt of koopt zie... Näytä lisää

1. Aromaterapiatarvikkeiden myymälä
  2. Kynttiläkauppa
  3. Maustetoimittaja
  4. Reikihoitaja
  5. Joogaretriittikeskus

Yrityksen kirjoittama

Daphne Rose geeft energy healings, 1-op-1 intentie zetten sessies, workshops, yoga lessen, mindfulness wandelingen en retreats. In de webshop vind je onder ander intentiekaarsen, aura sprays en etherische olie

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Super!!

ik had een set van 4 intentiekaarsen besteld. Ten eerste was het heel snel binnen en het zat leuk ingepakt, er zat zelfs een extraatje bij! De kaarsen ruiken heerlijk en zorgen voor een fijne sfeer, daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit. Ik krijg normaal gesproken snel last van hoofdpijn bij het branden van geurkaarsen maar bij deze niet, super!

9. marraskuuta 2020

aanrader :)

super mooie kaarsjes! ze branden lang en zijn vol met liefde gemaakt dat voel je meteen. levering was ong 4 dagen, zal zeker vaker bestellen

Vastaus yritykseltä By Daphne Rose

Bedankt voor jouw review!
Heel fijn om te horen dat je er blij mee bent 😄 ik stop er zeker heeeeeel veel liefde in ♥️

Mooie kaarsen

Ik ben heel erg blij met de kaarsen. Ze staan mooi in mijn interieur. Snelle verzending en ik ben vriendelijk geholpen via de mail.

Lieve Denies,

Super bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles bevalt!

Liefs,

Daphne Rose

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd oprecht blij van deze bestelling

Ik werd oprecht blij van deze bestelling. De kaarsjes werden binnen een dag op de post gedaan. Er kwam daarnaast een heel lief briefje bij. Het openen van ieder kaarsje was een genot en het bubbeltjesplastic werkte ook erg ontspannend. Het is veel fijner om bij een klein bedrijf iets te bestellen dan bij zo'n groot merk zoals yankee candle. Het voelt persoonlijk en daarom extra speciaal. Ik raad het enorm aan.

Lieve Maria Elena,

Super bedankt voor jouw review!
Ik vind het heel fijn om te horen dat je er blij mee bent!

Heel veel liefs,

Daphne Rose

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin