Danskvarebors Arvostelua 92

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Spændende sted med mange flotte ting. Stort udvalg af elcykler. Fik super hjælp og rådgivning til køb af el-ladcykel. Var forbi af flere omgange for at prøve forskellige indtil den rette beslutning b... Näytä lisää

Jeg købte en brugt Christiania Ladcykel i 2023 hos Dansk Varebørs. Den viste sig desværre at være meldt stjålet i politiets register. Opdagede det da min DBA konto blev lukket i 2024. Ville i øvrigt s... Näytä lisää

Blev ringet op en time efter jeg havde bestilt, vedr.min vare først kom om en uge, da de lige har flyttet hele deres varelager, adresse. Det var dejligt med SÅ hurtigt feedback. Derudover blev jeg r... Näytä lisää

Jeg købte en el cykel (brugt) til min søn i januar, i maj begyndte den at slukke når han kørte på den. Jeg indleveret den i starten af juni og fik besked her 14 dage efter, at jeg kunne hente cyklen... Näytä lisää

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Pæne ting men ikke specielt billigt når…

Pæne ting men ikke specielt billigt når man tænker det er ting ďer var på Market flere år tilbage og mange af deres ting kan man finde i diverse Outlet butikker til billigere penge. Havde håbet på at man kunne lave en god handel men det er ikke aktuelt.

11. elokuuta 2020

Hej Chris,

Jeg er rigtig ked af din anmeldelse.

De fleste af vores varer kommer direkte fra butikker, så det meste er faktisk forholdsvis nye varer.
Vi har varer, som stadig sælges andre steder til fuld pris. Vi ved aldrig hvad vi får ind af døren, så der kan være noget i mellem som har ligget længere hos butikken, det er korrekt.

Vi forsøger altid at sætte priserne billigt og vi har altid min. -50% på alt. Vi kan dog ikke sammenligne alle vores priser med andre butikker, selvom vi forsøger. Hvis du finder en varer billigere et andet sted, ser vi selvfølgelig på prisen.

Vi er altid klar på en god handel hvis du kommer forbi os :-)

Varen kom rimelig hurtigt

Varen kom rimelig hurtigt. Det eneste negative er at låget ikke er så let at få låst, så jeg håber ikke at den lille låse dims knækker

28. heinäkuuta 2020

Hej Therese,
Tusinde tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Jeg er ked af at, at låget på foodprocessoren driller. Hvis det skulle ske at den knækker, så må du endelig sige til.

Dansk Varebørs

Det var en rigtig fin og helt ny…

Det var en rigtig fin og helt ny Foodprocesser jeg her fik købt til en meget billig penge- bare p.g.a. vandskade KUN på emballagen, Det var incl. fragten halv pris.Rigtig godt køb. Der var hurtig ekspedition og forsendelse med GLS. Det er nok ikke sidste gang jeg handler der. GLS tog så et par dage om at komme med pakken. Kundeservicen svarede meget hurtig på en forespørgsel jeg havde.
Jeg har kun godt at sige om min handel med Dansk Varebørs.

28. heinäkuuta 2020

Hej Kirsten,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den er vi bare så glade for :-)

Dejligt at du er glad for både produkt og service.

Vi håber, at vi ses igen.

Rigtig god dag :-)

Dansk Varebørs

Kvalitetsvarer til særdeles billig pris.

23. heinäkuuta 2020

Hej Mette,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med at handle hos os. :-)

Dansk Varebørs

Hurtig levering af det bestilte

17. heinäkuuta 2020

Hej Lene,
Tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget for os.
Dejligt at høre, at du fik din ordre hurtigt :-)

Pæne varer

Pæne varer, hurtig levering :-)

14. heinäkuuta 2020

Hej :-)
Jeg ville blot sige tusinde tak for din fine anmeldelse. Den er vi super glade for!
Dejligt, at du har været tilfreds med både varer og levering.