Hej Michael,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne give vores perspektiv på sagen.
Vi bestræber os altid på at overholde vores aftaler, og i dit tilfælde blev du informeret om, at vi var nødt til at udskyde aftalen en uge. Vi ringede dig op og aftalte en ny tid, hvor vi mødte op som planlagt og gav en grundig rådgivning om dit projekt.
Vedrørende prisen forsøger vi altid at være konkurrencedygtige, men vores tilbud afspejler den kvalitet og service, vi leverer. Vi laver altid detaljerede tilbud baseret på den specifikke opgave og de ønsker, der er aftalt.
Angående oplysninger i mails tager vi databeskyttelse og GDPR meget alvorligt, og vi har efterfølgende gennemgået vores systemer for at sikre, at der ikke sker lignende fejl fremover. Hvis du har oplevet en misforståelse, beklager vi det og vil meget gerne drøfte det nærmere.
Vi presser aldrig nogen til at acceptere et tilbud – vi ønsker at give den bedste rådgivning, så kunden kan træffe en velovervejet beslutning.
Vedrørende byg-garanti har vi de nødvendige certificeringer, men hvis du har haft svært ved at finde oplysningerne, vil vi meget gerne hjælpe med at afklare det.
Vi sætter pris på din feedback og ønsker at sikre, at alle kunder får en god oplevelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte noget nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@dansktotalbyg.dk eller 31 31 79 31.