dansktandforsikring.dk Arvostelua 9 284

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

I had my teeth treated and a dental implant placed in Poland because Dansktandforsikring provides this opportunity. I submitted an invoice and all the necessary documents to Dansktandforsikring. I... Näytä lisää

Tand skulle have krone. I 2013 skrev tandlægen, at der forsøges med antibiotika pga infektion. Hvis ingen virkning kan evt. krone komme på tale. 13 år efter går et stykke af tand og det er nødve... Näytä lisää

Super hurtig sagsbehandling. Var nærmest ikke nået hjem, inden der kom besked om refusion. Og det er nemt, når det klares via indberetning direkte tandlægen, så man ikke selv skal rode med det. Samti... Näytä lisää

Dansk Tandforsikring giver en god tilbagebetalingsrate, næsten bedre end Sygesikring Danmark. Der er selvfølgelig undtagelser: Kroner, broer m.m. udløser kun sjældent refusion, men sådan er al forsikr... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto
  2. Hammaslääkäriklinikka

Dansk Tandforsikring forsikrer dine tænder gennem hele livet mod alle slags skader: lige fra fyldninger, paradontose, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater - og uanset om skaden opstår som følge af almindelig slid- og ælde eller som følge af en ulykke.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt! Har været medlem et par år nu og har aldrig oplevet problemer ☺️

Kære Louise,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores løsning som nem og overskuelig, og at du gennem flere år ikke har haft problemer. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Dansk Tandforsikring

Ikke klart svar ved anmodning om…

Ikke klart svar ved anmodning om refusion. Umuligt at finde selvrisiko

Kære Birger

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet informationen som tilstrækkeligt klar i forbindelse med din anmodning om refusion.

Vi har tidligere sendt dig en besked med vejledning om, at du kan logge ind på din profil via vores hjemmeside. Her finder du under “Skader” de relevante oplysninger, herunder selvrisiko samt en forklaring på din refusion.

Vi bestræber os på, at alle oplysninger er tilgængelige og lette at finde i vores selvbetjeningsløsning, men vi tager naturligvis din tilbagemelding til efterretning.

Hvis du fortsat har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde informationen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplever en hurtig og effektiv ekspedition, det er noget, vi lægger stor vægt på hver dag.

Tryghed

Jeg er så glad for jeg valgte dansktandforsikring refusionen kommer hurtigt- så jeg går mere ubekymret til tandlæge

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du føler tryghed ved din forsikring, og at refusionen kommer hurtigt. Det er netop vores mål at gøre det lettere og mere ubekymret at gå til tandlæge.

Dansk Tandforsikring

Hurtig og effektiv sagsbehandling og…

Hurtig og effektiv sagsbehandling og tilmed online. 👍

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og effektive sagsbehandling – og at den online løsning fungerer godt for dig.

Hurtig svar

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever hurtige svar – det er noget, vi prioriterer højt i vores kundeservice.

Meget nemt og enkelt!

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores løsning som nem og enkel, det er præcis det, vi stræber efter.

Dansk Tandforsikring

Det er den rene ruin på vrange

Det er den rene ruin på vrange, skal du have 4 tandrensning og Parodontose behandlinger vil du få omkring 2000kr om året men det koster 4400kr at have den forsikring.
Så hvad er idéen i at have en forsikring som koster 2000kr om året

Kære Gerald

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplever forsikringen som en dårlig løsning.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at forsikringen har nogle begrænsninger, som fremgår af dine forsikringsbetingelser. Vi vil derfor altid opfordre til, at man læser betingelserne grundigt, så man kender dækningens omfang og vilkår.

Forsikringen er tænkt som et supplement til egne udgifter og som en økonomisk tryghed, hvis behovet for behandling opstår.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå din konkrete dækning og sikre, at du har den løsning, der passer bedst til dine behov.

Dansk Tandforsikring

Dårlig forhold mellem pris og dækning

Service og svartider er som sådan udemærket fra selskabet, men i min optik er dækningen elendig og police og betingelser skruet sådan sammen at de beløb du får udbetalt - selv i et tilfælde at du er rigtig uheldig - stort set kun dækker den årlige udgift.
Jeg vil bestemt ikke anbefale denne forsikring da forholdet mellem pris og dækning er helt skæv - meget smart og snedigt lavet fra forsikringsselskabets side.

Man skal være opmærksom på at selskabet har en lang lang række af regler som reelt begrænser dækning og udbetalinger og for de fleste vil det være rigtig svært at gennemskue at man faktisk ikke kan få særlig meget udbetalt hvis uheldet rigtig er ude....hvilket jo netop er hvad man skal bruge en forsikring til.

Forskningen hos Dansk Forsikring har mest karakter af at man hvert år indbetaler 3-4.000kr og de fleste år vil få langt mindre udbetalt og hvis man virkelig er uheldig får man måske en lille smule mere udbetalt.

Det er vigtigt at være opmærksom på at denne forsikring LANGT fra vil dække alle dine udgifter hvis du er rigtig uheldig (i lot tilfælde har den måske dækket 10-20%).

Kære anmelder

Tak for din feedback og for, at du nu har givet dig til kende. Det gør det muligt for os at svare mere konkret på din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. Når der ikke er udbetalt mere i dækning, skyldes det, at det aftalte årlige maksimum for behandlinger er nået i henhold til din police. Det betyder samtidig, at forsikringen har været godt brugt og aktiv inden for de rammer, der er aftalt.

Hos Dansk Tandforsikring mener vi selv, at vi tilbyder et solidt produkt med en god balance mellem pris og dækning, men vi forstår, at oplevelsen kan afhænge af individuelle behov og forventninger.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå din sag mere detaljeret sammen med dig.

Dansk Tandforsikring

Det er vigtigt at understrege, at vores forsikring er et supplement til egne udgifter og ikke er designet til at dække alle omkostninger ved omfattende behandlinger. Dækningens størrelse afhænger af den valgte ordning samt de gældende vilkår.

Vi forstår, at forventninger kan være anderledes, og vi tager din feedback med i vores videre arbejde. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en gennemgang af din dækning og muligheder.

Super nem app

Super nem app, hurtig betjening TAK

Kære kunde

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores app som nem at bruge, og at du er tilfreds med den hurtige betjening.

Tilfreds 😊

Jeg er meget tilfreds med DTF, så kæmpe anbefaling herfra 🤩
🌟🌟🌟🌟🌟

Kære kunde

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Dansk Tandforsikring.

Dansk Tandforsikring

God service, god dækning af tænderne

Kære Uffe

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever både god service og god dækning, det er præcis det, vi stræber efter.

det er nemt at bruge

det er nemt at bruge

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever, at det er nemt at bruge, det er vigtigt for os at gøre det så enkelt som muligt.

En superhurtig refusion😊

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med en hurtig refusion, det er noget vi prioriterer højt.

Forsikring

Ingen spørgsmål til regning. Man får trukket selvrisikoen fra og så modtager man differencen i løbet af få dage. Virkelig imponeret over hvor enkelt og nemt.

Kære Hanne,

Mange tak for din flotte og uddybende anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever processen som enkel og gennemsigtig, og at refusionen sker hurtigt. Det er netop det, vi arbejder for hver dag.

Tilbagebetalingsbeløbet var for lille

Tilbagebetalingsbeløbet var for lille. Når jeg får en regning på ca. 3.200 kr. og der er selvrisiko på 795 kr., er det yderst skuffende kun at få refunderet 714 kr.

Det var dog positivt, at beløbet blev så hurtigt tilbagebetalt.

25. huhtikuuta 2026

Kære kunde

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi forstår godt, at det kan virke skuffende, hvis det refunderede beløb ikke lever op til dine forventninger.

Refusionen afhænger blandt andet af din dækning, tilskudssats samt selvrisiko. Derudover er det værd at være opmærksom på, at tandlægerne på frie ydelser selv fastsætter deres priser, hvilket også kan have betydning for det endelige refusionsbeløb.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en gennemgang af din konkrete sag, vi hjælper gerne med at skabe fuld klarhed.

Vi er dog glade for at høre, at du oplevede en hurtig udbetaling.

Godt service

Godt service

Kære Kaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Dansk Tandforsikring

Super hurtig serviceder fik 3 timer fra…

Super hurtig serviceder fik 3 timer fra jeg sendte regning til den var blevet behandlet og penge sat til udbetaling. Blev kunde 3;dage forinden

Kære Majbrit,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at din regning blev behandlet hurtigt.

Det betyder meget for os at kunne hjælpe vores kunder effektivt, også helt fra starten af deres kundeforhold.

Dansk Tandforsikring

Nemt og enkel at finde ud af

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever vores løsning som nem og enkel at finde ud af, det er netop det, vi stræber efter.

Egenbetaling.

Pludselig blev der fratrukket 995 kr. i egen betaling, det er ikke sket ved tidligere skader.

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, når der pludselig bliver fratrukket egenbetaling, hvis du ikke har oplevet det tidligere.

Egenbetaling afhænger af den konkrete behandling og den dækning, der er tilknyttet din forsikring. Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og give en præcis forklaring.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.