dansktandforsikring.dk Arvostelua 9 282

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

I had my teeth treated and a dental implant placed in Poland because Dansktandforsikring provides this opportunity. I submitted an invoice and all the necessary documents to Dansktandforsikring. I... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super hurtig sagsbehandling. Var nærmest ikke nået hjem, inden der kom besked om refusion. Og det er nemt, når det klares via indberetning direkte tandlægen, så man ikke selv skal rode med det. Samti... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Det er et godt system og en meget hurtig behandling. Priserne tager dog udgangspunkt i DT egne priser, som ikke er fulgt med markedet. Mine behandlinger var 33% dyrere end DTs priser hvilket... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dansk Tandforsikring giver en god tilbagebetalingsrate, næsten bedre end Sygesikring Danmark. Der er selvfølgelig undtagelser: Kroner, broer m.m. udløser kun sjældent refusion, men sådan er al forsikr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Hammaslääkäriklinikka

Yrityksen kirjoittama

Dansk Tandforsikring forsikrer dine tænder gennem hele livet mod alle slags skader: lige fra fyldninger, paradontose, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater - og uanset om skaden opstår som følge af almindelig slid- og ælde eller som følge af en ulykke.

Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Store besparelser og hurtig service

Store besparelser og hurtig service. Kan klart anbefales.

14. toukokuuta 2026

Kære MH,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever store besparelser og hurtig service hos Dansk Tandforsikring, og at du klart kan anbefale os.

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har oplevet virkelig hurtig og god service hos Dansk Tandforsikring.

Saanut 2/5 tähteä

Tandforsikringen vil ikke dække en kindtand der var knækket.

Tandforsikringen vil ikke dække en knækket kindtand, da de sagde den før havde været skadet, jeg har være medlem i mange år, og har aldrig tidligere haft problemer med betaling af tandlæge besøg og småting, men jeg har jo netop forsikringen som en sikkerhed, hvis jeg skulle få en støre og dyr skade, og de finder de tilsyneladende på alverdens ting for at undgå at betale, f.eks. at den tidligere har været skadet, det er vel normalt, når en tand er blevet så dårlig, at den skal tages ud.

Kære Carsten,

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din sag om en knækket kindtand.

Når vi vurderer en skade, sker det altid ud fra de gældende forsikringsbetingelser samt den tandlægefaglige journal. Hvis en tand vurderes at have haft forudgående skade eller svækkelse inden forsikringens dækning, kan det have betydning for, om behandlingen er omfattet.

Vi forstår godt din frustration, særligt når du har været medlem i mange år og primært har haft mindre sager uden problemer. Forsikringen er netop tænkt som en tryghed ved større skader, og alle sager vurderes individuelt ud fra de konkrete forhold.

Det kan være relevant at sammenligne med køb af en brugt bil: Når man køber en brugt bil, overtager man den i den stand, den er i på købstidspunktet. Eventuelle tidligere skader eller slitage, som allerede var til stede før købet, er typisk ikke noget, en ny forsikring dækker. På samme måde gælder der i tandforsikringen, at forhold, der vurderes at have været til stede før dækningen, kan have betydning for, om en skade er dækket.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå din sag igen sammen med dig.

Hurtig ekspition

Hurtig ekspition

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig ekspedition hos Dansk Tandforsikring.

100 % i orden

100 % i orden.
Aldrig nogle sinde problemer.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever alt som 100 % i orden, og at du aldrig har haft problemer hos Dansk Tandforsikring.

Saanut 5/5 tähteä

Jamen det er da en god oplevelse at man…

Jamen det er da en god oplevelse at man får pengene så hurtig som man gør så er det godt man er meget dækket for små penge

Kære Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig udbetaling, og at du oplever god dækning til en fornuftig pris hos Dansk Tandforsikring.

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig betjening men tilbagebetalingen…

Hurtig betjening men tilbagebetalingen kunne godt være højere 😄

Kære Rene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig betjening. Vi tager også din feedback om tilbagebetalingen til efterretning.

Hurtigt behandling og udbetaling

Hurtigt behandling og udbetaling. Tak.

Kære Zanna,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig behandling og udbetaling. Det betyder meget for os at få din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Nemt og hurtigt at anmelde og…

Nemt og hurtigt at anmelde og tilbagebetaling 😊

Kære Tilde,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en nem og hurtig anmeldelsesproces samt en smidig tilbagebetaling. Vi sætter stor pris på din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt svar og penge retur

Kære Dorthe,

Vi er glade for at høre, at du oplevede et hurtigt svar og hurtig tilbagebetaling.

God og hurtig service

God og hurtig service

Kære Rene,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode og hurtige service.

Kære Joakim,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hurtig behandling.

Kære Kunde,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandling hos os.

Kære Ulla,

Tusind tak for de flotte ord.

Vi sætter stor pris på, at du oplevede vores service som hurtig, effektiv og imødekommende.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt svar retur og behandling af den…

Hurtigt svar retur og behandling af den pågældende sag.

Kære John,

Vi er glade for at høre, at du oplevede et hurtigt svar og en effektiv behandling af din sag.

Saanut 1/5 tähteä

"Vi har vores egne priser" - ja flot!!!

Man bliver desværre altid overrasket over hvor meget ens forsikringsselskab kan undgå at betale for ved at skrive sig ud af det. Udover at man har en selvrisiko på 995,00 skal man derudover også se på at DANSK TANDFORSIKRING har sine egne priser for hvad de enkelte ting koster, og tro mig, det er tættere på ungarske priser end på realistiske danske tandlægers priser, så man får væsentligt mindre i dækning end man kunne forestille sig. Det er bare ikke OK!

Kære Kasper,

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når dækningen ikke lever op til forventningerne. Den ordning, som din arbejdsgiver har valgt, inkluderer en selvrisiko på 995 kr., som skal betales, før der kan ydes dækning.

Vi informerer altid om, at erstatninger udbetales ud fra vores ydelsesliste og forsikringsbetingelser, da det er sådan en forsikringsordning fungerer. Dækningen tager derfor udgangspunkt i de aftalte satser i ordningen og ikke nødvendigvis den enkelte tandlæges priser.

Vi synes samtidig, at det er en flot personalegode, at din arbejdsgiver har valgt at tilbyde en tandforsikring, det giver netop en ekstra tryghed i hverdagen.

Hvis du er utilfreds med vilkårene i ordningen, skal du tage kontakt til din arbejdsgiver, da det er dem, der har valgt og indgået aftalen.

Hurtig behandling

Hurtig behandling af min indsendte regning

Kære Steen,

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din indsendte regning.

Hurtig og effektiv tilbagemelding

Hurtig og effektiv tilbagemelding

Kære Anonym

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv tilbagemelding fra os.

Super hurtig behandling og udbetaling

Super hurtig behandling og udbetaling

30. tammikuuta 2026

Kære Lara,

Det glæder os at høre, at du oplevede en super hurtig behandling og udbetaling.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin