Dansk Limousine Center Arvostelua

3. Autoleasing-palvelu
  4. Kuljetuspalvelu
  5. Limusiinipalvelu
  6. Taksipalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Dansk Limousine Center, er Danmarks største limousinevirksomhed. Vi har mere end 35 limousiner, veteranbiler og busser, som du kan leje til et hvert event, hvor du finder en limousine relevant at køre i. Dansk Limousine Center, tilbyder kørsler ...

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Bestilte en Limousine med pink interiør…

Bestilte en Limousine med pink interiør og fik en i kedelig grå. Synes ikke i kan være bekendt at udskifte limousinen man har bestilt og så endda uden nogen information inden da. Især fordi vi havde pink tema og det satte virkelig en dæmper på det at komme ind i den forkerte limousine.

16. heinäkuuta 2026

Fuldstændig eminent oplevelse da vi…

Fuldstændig eminent oplevelse da vi skulle fejre min mors 90 års fødselsdag.
En snorlige service hvor en flot limo med en flot og flink chauffør i stiveste puds og med flotte sko sørgede for en uforglemmelig tur med breezers, champagne og god stil.
Det er ikke sidste gang vi bruger Dans limo center det er 100%
5 store stjerner

4. huhtikuuta 2025

Fed oplevelse for konfirmanden

Chaufføren dukkede op som aftalt, havde den skønneste energi og perfekt attitude.

Konfirmanden havde en fed tur og en oplevelse som sent vil blive glemt og der var tid til at undersøge bilen nærmere efter ankomst til endestationen, hvilket var lige i konfirmandens ånd.

Der har været fin kommunikation fra bestilling og frem til kørselsdatoen.

Jeg ved godt hvor jeg bestiller kørsel fremover, når det skal være noget udover det sædvanlige :-)

5. toukokuuta 2023

Dårligt FIRMA...

Dårligt FIRMA...
Bestiller en limousine som gallakørsel til Fyn, hvor man betaler og aftaler det hele...så skriver de en uge før galla, at de kun kører på Sjælland, og må derfor aflyse turen. Ikke i orden, når man nu står uden kørsel til galla, fordi alt andet er optaget!!!!!

6. toukokuuta 2023

DÅRLIG kommunikation!

Jeg har af flere omgange været i forbindelse med firmaet via tlf og har også mailet til dem, hvor en Sebastian har svaret.
Fortalt dem om situationen omkring tilbuddet og fortalte at jeg ikke kunne fastlægges da tidspunktet var ca+- 1/2-1 time, spurgte om det var nødvendigt at jeg lejede for hele dagen men det blev sagt at ikke var nødvendigt.nu står jeg med en ( i forvejen meget økonomisk udsat familie ) hvor at der skulle fejres at man var blevet student trods alle odds i livet ❤️
( synes det er skamfuldt og dybt uempatisk af firmaet og virker ikke som noget der R....dem noget som helst!
Føj....

13. huhtikuuta 2023

Top!

Dansk Limousine Center leverer en suveræn kundeservice. I forbindelse med et polterabend, hvor der var en masse frem og tilbage ift. planlaglæning, skiftende ruter osv. løftede de opgaven til perfektion! På turen var venligt personale og god musik 🙌
Jeg har allerede bestilt næste event, som vi glæder os til.

12. marraskuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili