Mac går virkelig op i sine medarbejderes trivsel. Han sørgede for, at jeg havde alt det arbejdstøj, jeg havde brug for. Da jeg kom i økonomiske vanskeligheder, hjalp han mig med at betale min hotelreg... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde for Dansk Rekruttering, og jeg vil gerne dele mine erfaringer. **Indledning:** Mit arbejde hos Dansk Rekruttering har været en positiv oplevelse.... Näytä lisää
Det er første gang, jeg har brugt et rekrutterings firma, og jeg var faktisk ikke klar over, at det var igennem sådan et, da jeg søgte stillingen. Men det har været en fin oplevelse pga følgende t... Näytä lisää
Super firma! De kan virkelig finde ud af at matche de rigtige mennesker til det rigtige firma. 10 stjerner herfra. De hjalp mig med at finde det firma jeg skal pensioneres fra.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dansk Rekruttering er et landsdækkende rekrutteringsbureau, der har hovedkontor i Vedbæk. Det betyder, at du kan få hjælp til din rekruttering eller som privatperson i søgen efter nye udfordringer, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores slogan "Vi er din faste rekrutteringspartner". Det er ikke blot en sætning, som står på logoet, men et motto vi tror på. Vi er overbeviste om, at et stærkt samarbejde er vejen til succes med fokus på valget af medarbejdere og deres trivsel. Vi tilbyder professionelle vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder indenfor alle brancher. Vi har gennem de sidste 10 år specialiseret os i at rekruttere kandidater inden for en lang række forskellige brancher. I dag hjælper vi alt fra startups til C20-virksomheder med professionelle vikar- og rekrutteringsløsninger. Vi tror på at god kommunikation giver det bedste forløb, og den sikreste rekruttering. Du får som virksomhed / kandidat tilknyttet din egen konsulent, som vil hjælpe og være til rådighed under hele forløbet.
Yhteystiedot
Tanska
- dansk-rekruttering.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
En meget positiv oplevelse.
Det har hele vejen igennem været en god oplevelse at arbejde med Entreprise Gruppen. De etablerer kontakten til arbejdspladsen og de første måneder er man ansat igennem dem. Jeg har netop skrevet kontrakt med en Tømrer virksomhed og det var på grund af hjælp fra Entreprise Gruppen.
De er yderst hjælpsomme og der er en virkelig god stemning og behagelig tone i samarbejdet med dem. Jeg vil ikke tøve med at benytte dem, hvis det bliver nødvendigt, i fremtiden.

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
altid løn til tiden alle aftaler og…
altid løn til tiden alle aftaler og overenskomster bliver overholdt søde og rare mennesker i den anden ende af røret der er super opmærksomme på deres medarbejdere

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Folk holder hva di lover finder andre…
Folk holder hva di lover finder andre løsninger hvis uforudset dukker op klar fed oplevelse

Jeg har været her 2 gange nu
Jeg har været her 2 gange nu, og man får Sine ønsker opfyldt hvis man har nogle krav, og så bliver man sku godt betalt

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Ekstremt god kunde service fra start…
Ekstremt god kunde service fra start af. Man mærker med det samme at de er der for ens skyld, og det giver automatisk en dejlig trygheds fornemmelse, som så også vare ved igennem forløbet, da det de siger også er det de gør. Så kan kun varmt anbefale et samarbejde med Dansk-rekrutering. Jeg har ihvertfald bestemt ikke fortrudt det.

Rigtig lækker arbejdsplads
Rigtig lækker arbejdsplads. Super kommunikation og fantastisk service ka klart anbefales:-

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Super god mulighed jeg fik.
Meget behagelig kommunikation. Der blev gjort meget ud af at finde et sted der passede til mig.
Super rare mennesker. Og har nu et job jeg er super glad for

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
De overholder altid deres aftaler
De overholder altid deres aftaler. Er der nogen problemer kan man bare ringe til dem. De hjælper en på alle mulige måder. Det er nok en af de bedste rekrutteringsfirmaer jeg nogensinde har været i. Med venlig hilsen Jan

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Jeg bruger altid Dansk-rekruttering når…
Jeg bruger altid Dansk-rekruttering når vi skal bruge nye medarbejdere. De er hurtige og effektive. De ved hvad vi skal bruge og skaffer egnede kandidater.
Jeg kun give dem min varmeste anbefaling.

Jeg er tømrer
Jeg er tømrer
Der er styr på reglerne og tiderne
Holder hvad de lover

Professionel Rekruttering
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Dansk Rekruttering, som har hjulpet os med at finde kompetente og dygtige medarbejdere til vores virksomhed. De forstod vores behov fra starten og præsenterede os for kandidater, der passede perfekt til vores krav.
Hele processen var professionel, effektiv og tidsbesparende for os. Dansk Rekruttering sørgede for det hele, og de kandidater, vi har fået, har vist sig at være både kvalificerede og pålidelige.
Vi kan varmt anbefale Dansk Rekruttering til andre virksomheder, der har brug for de rette medarbejdere. En samarbejdspartner, der leverer kvalitet!

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Kan kun rose det team til skyerne.

En Uundværlig Partner
Da vi stod over for at skulle finde de rette medarbejdere til vores virksomhed, vidste vi, at en standardløsning ikke ville være nok. Vi havde brug for en samarbejdspartner, der forstod vores behov, vores kultur og vores ambitioner – og det fandt vi hos Dansk Rekruttering.
Fra første kontakt var deres tilgang professionel, personlig og effektiv. Vores konsulent satte sig grundigt ind i vores virksomhed og leverede ikke bare kandidater, men de rigtige kandidater. Hele processen var gennemsigtig, kommunikation var i top, og vi følte os trygge fra start til slut.
Takket være Dansk Rekruttering har vi nu stærke profiler på holdet, som ikke blot matcher vores faglige krav, men også vores værdier. Hvis du søger en rekrutteringspartner, der virkelig gør en forskel, kan jeg kun give dem mine varmeste anbefalinger!

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til dette firma. Deres direktør, Rasmus, er uden tvivl den mest dedikerede og professionelle person, jeg har mødt i denne branche. Hvis du står og mangler kvalificeret arbejdskraft, og du ønsker at få arbejdet udført på højeste niveau, så er dette firma helt sikkert det rette valg. Jeg har kun positive erfaringer og kan varmt anbefale dem til andre.

Vastaus yritykseltä Dansk-Rekruttering
Bedste rekrutterings virksomhed der…
Bedste rekrutterings virksomhed der findes derude! Efter lang tids forgæves søgen, fandt holdet bag dansk-rekruttering lynhurtigt et fuldstidsjob til mig, med mine specifikke krav til stillingen, hvor jeg startede allerede samme uge som jeg søgte!

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.