2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Hej.... Tak for lo...

Hej....

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal mene om danner....
Min hustru og jeg ringede til dem for at få lidt rådgivning om vores 26 årig datter som er i et voldligt forhold. Men måtte vente i 12 min inden vi kom i gennem, hvor vi efterfølgende fik en dame i telefonen, vi præsenterede os og forklarede kort vores situation, men inden vi fik mulighed for at tale videre, spurgte damen om det var en akut situation, som vi svarede nej til, da det kun var en rådgivning vi søgte, hvorefter hun sagde at hvis det ikke var en akut situation vi befandt os i skulle vi ringe dagen efter.... Men sagen er nu den at man ringer jo ikke uden grund og hvis det er den "service" men kan få ved et rådgivningscenter for voldsramte siger jeg sq tak for lo...
De reklamere jo med at man kan ringe alle ugens dage og hele døgnet rundt og hvis de ikke har tid til at høre på hvad man har på hjertet kan jeg desværre ikke se hvad man skal med dem.... beklager.

5. heinäkuuta 2026

Godt renome men ...

Godt renome, god initial kontakt & flot marketing via hjemmesiden.

Når det gælder den professionelle indsats, blakker billedet desværre.
Danner efterlader pludselig den voldsramte og de pårørende i et tomrum og kontaktforsøg mødes med tavshed.

Ring 1888 og få gode alternativer, de er derude :-)

4. syyskuuta 2024

Stop jeres kimeri - det tangerer chikane!

Har stor respekt for jeres mission og hjælp til vildsramte kvinder.

Respekten daler hvis I fortsætter jeres endeløse kimeri som tangerer chikane!

I ringer gentagende gange for at tigge donationer - det er pænt frustrerende at I ringer fra flere forskellige numre, og ringer trods jeres telefonnummer er blokeret!

30. syyskuuta 2024

Jeg donere til danner hver måned

Jeg donere til danner hver måned, og har gjort det i mange år. På det seneste(de sidste par år) er de begyndt at ringe hver 6. Måned og tigge flere penge. Jeg har sagt, at jeg ikke kan undvære mere, end jeg giver, og her bliver de insisterende, og sætter mig i en situation hvor jeg gang på gang skal komme med lange forklaringer om min økonomiske situation. Det er yderst ubehageligt, og jeg vil nu melde mig ud, så jeg slipper for at udfritte min økonomiske situation hver halve år. Ovenikøbet til nogen jeg allerede støtter. De respektere ikke når jeg siger at jeg giver det jeg giver og at jeg ikke vil ringes op igen. Virkelig et grådigt foretagende. Ellers tak

14. helmikuuta 2024

En ekstrem feministisk forening

En ekstrem feministisk forening, der total ignorer at der skal være 2 til tango.

De sletter mennesker, specielt mænd på deres facebook der ikke snakker dem efter munden.

De manipulere sandheden, og har ulækker fokus på at skrabe penge ind til deres feministiske pladder.

De manipulere ligestillings ministeren, politi og myndigheder til at tro at mænd er bøllen og kvinden er den uskyldige, i stort set alt.

Manglende ligestilling som Danner er med til at fjerne, er med til at skabe problemer i samfundet.

Det er med til at skabe konflikter mellem mænd og kvinder.

Danner skaber flere konflikter end de løser.

29. tammikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili