Kæmpe anbefaling til Dampkongen.dk Alt spiller bare fra start til slut! Super sødt og venligt personale, hurtig og god service, og man kan virkelig mærke, at de går op i deres kunder. Pakker... Näytä lisää

Dampkongen har suverænt de bedste smage, de bedste priser samt den aller bedsteste kundeservice! De hjælper, rådgiver, lytter og kommer med gode fif. Og når man så pludselig skal have sin væ... Näytä lisää

Nemt at bestille og mega hurtig levering! Fint med fri fragt nu hvor den fysiske butik i vores by er lukket ned. Var dog bekendt med produkterne, da vi handlede i butikken før den lukkede, og kvalitet... Näytä lisää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Dampkongen og dets professionelle personale. Hos dampkongen er du garanteret en service og rådgivning udover det sædvanlige. De tager sig god tid til at finde de rigtige produkt... Näytä lisää

1. Elintarvikkeet, Juomat & Tupakkatuotteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Stort udvalg af e-Cigaretter og Danmarks mest smagfulde E-væsker. Besøg en af vores fysiske butikker i Fredericia, Holstebro, Viborg eller Ikast. Eller besøg vores online shop: www.dampkongen.dk. Uanset hvad du vælger står vi klar til at guide dig!

4,8

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er under alt kritik

Det er under alt kritik. Der står på nettet og i deres dør, at der er åben lørdag 10-14, men pr 1/9 lukket lørdag.
Nu er man to lørdage blevet mødt af en låst dør. Det sateme en ommer og seriøst amatøragtigt.

6. elokuuta 2022

Ingen reklamation ret på produktet.

Jeg har i 4mdr i år købt en drag nano 2 og da den er pludselig begynder og tænde ,efter man har sluppet knappen og nogen gange slet ikke vil tænde overhovedet, gik jeg ind for og bytte den .
Jeg har altid passet på den og rengjort den ,efter behov .
Men da jeg så kommer ind med den ,får jeg af vide at det er min egen skyld den er i stykker, da der er væske i et eller andet rør og at jeg ikke har rengjort den ordentligt. Hvilket jeg siger ,at det mener jeg bestemt jeg har ,men får også samtidig og vide at jeg har suget for hårdt i den ? Og det mener jeg nu heller ikke at jeg har. Jeg har før læst indstruktionsbogen ,men tænkte at jeg lige ville se om jeg har overset noget og der står intet om hverken rengøring eller at man kan suge for hårdt.
Syntes det er en mærkelig måde og behandle sine kunder og så vidt jeg ved er der 2 års garanti på alle produkter solgt i Danmark ?.
Ekspedienten var flink og ville hvis det havde været hans egen butik, i følge ham selv ,skulle jeg bare have en ny ,men det mente chefen ikke .
Men jeg måtte da meget gerne købe en ny ,men tror jeg vælger en forhandler ,som måske overholder reglerne .
Så mit råd ,tænk jer om ,før i køber ved dampkongen, det kan bliver en stor skuffelse.
Vh Stefan

24. kesäkuuta 2022

Et super sted at handle

Et super sted at handle. alt hvad jeg købet er i orden og hvis man har et spørgsmål og ringe man til dem så får man svare på det spørgsmål og en venlig snakke
Kun jeg give dem 10 Stjerner så gjorde dem
Mvh ole

20. toukokuuta 2022

Som helhed er jeg nogenlunde tilfreds

Som helhed er jeg nogenlunde tilfreds, men jeg var i butikken i Fredericia for at købe Coils, men dem jeg plejede at købe blev ikke solgt længere, så jeg købte 5 stk. af de 150w eller hvad de hedder. på jeres hjemmeside fandt jeg så dem på 0,8 ohm hvilket gør jeg bare kan smide de andre ud. ØV øv

6. toukokuuta 2022

Fantastiske produkter!!!

Fantastiske produkter!!!! Man ka blande og mixe smagene, som man vil… og ellers kam de også komme med mange sjove tips til det…. Håber inderligt at sortimentet ikke blir påvirker af den nye lov!!!!:(

11. huhtikuuta 2022