Zeer teleurgesteld in mijn ervaring
Zeer teleurgesteld in mijn ervaring met EPDM Solutions.
Vanaf het begin moest ik alles meerdere keren herhalen omdat afspraken intern blijkbaar niet correct worden doorgegeven. Na de offerte vroeg ik een aanpassing en het afbreken van mijn schouw. Volgens de verkoper was dit perfect mogelijk zonder meerkost, aangezien de afwerking errond ook tijd zou besparen.
Een week voor de geplande start van de werken moest ik echter zélf contact opnemen om alles opnieuw te overlopen. Toen bleek plots dat niemand iets wist over de afspraken rond de schouw. Men ging het dan “intern doorgeven”. Vervolgens werden de werken ook nog eens met 2,5 week uitgesteld zonder duidelijke communicatie. Opnieuw moest ik zelf achter informatie vragen.
Wanneer de werkmannen uiteindelijk aankomen en ik vraag of alles duidelijk is doorgegeven, krijg ik eerst te horen van wel. Maar zodra ik begin over de schouw vallen ze compleet uit de lucht. Dat zegt genoeg over de communicatie binnen het bedrijf.
Daarnaast heeft het bedrijf ook zelf een beslissing genomen over mijn dakstructuur. Achteraf wordt dit gebruikt als argument waarom wij tevreden zouden moeten zijn, omdat ze dit uiteindelijk niet hebben aangerekend. Alleen was dit helemaal niet de bedoeling en opnieuw blijkt dat dit voortkomt uit slechte interne communicatie.
Er wordt ook gezegd dat wij tijdens de werken geen opmerkingen hadden. Dat klopt, maar op dat moment waren wij niet aanwezig omdat wij verlof hadden genomen tijdens de voorziene werkperiode.
Verder wordt er gesteld dat alles correct is afgewerkt, maar toch hebben wij zelf nog moeten aangeven dat de bochten voor de afvoer ontbreken en moesten die alsnog worden voorzien. Dat spreekt voor zich.
Na de werken merkten wij verschillende zaken op die volgens ons slordig en esthetisch slecht afgewerkt zijn. Hun standaardantwoord hierop was telkens: “het is Volgens de regels”. Maar daar gaat het net niet over. De kostprijs is groot genoeg om niet alleen "volgens de regels" in orde te zijn.
Nog teleurstellender was de manier waarop met feedback werd omgegaan. Er werd letterlijk gezegd dat wij overdrijven en dat “het zicht wel zal wennen”. Toen wij aangaven dat ook familie dezelfde opmerkingen maakte over de afwerking, kregen we als antwoord dat “als je familie vraagt, er altijd commentaar zal zijn”.
Zolang alles vlot verloopt, blijven ze vriendelijk. Maar zodra je opmerkingen hebt of niet volledig tevreden bent, verandert die houding snel.
Als klant verwacht ik correcte communicatie, respectvolle omgang en een afwerking die niet alleen technisch klopt, maar ook netjes en professioneel uitgevoerd is.
Ik ben van mening dat als mijn geld goed genoeg is, hun werk dat ook moet zijn. Niet gewoon “volgens de regels”, maar degelijk, verzorgd en professioneel afgewerkt.
19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu