Oplichters en geen factuurspecificatie of garantiebewijs na herhaalde verzoeken
Oplichters, en veel te duur: Ze kwamen voor schoonmaken dakgoot en een lasnaad maken, ja en toen waren ze alle zes heel slecht...twijfel twijfel maar toch alsnog laten maken (6x 75,00 - de schoonmaakkosten zei ie nou niet dus)"Helaas een zeer onprofessionele ervaring met dit bedrijf. Voor het herstellen van 6 lasnaden aan de dakgoot is een bedrag van € 544,50 (incl. btw) in rekening gebracht voor slechts twee manuren werk.Zeer slechte ervaring. Bij de voordeur werd ik overrompeld: er werd beloofd dat ik een factuur zou ontvangen, maar eenmaal klaar stonden ze met een pinapparaat bij de deur. Ondanks herhaalde verzoeken via verschillende kanalen weigert het bedrijf een gespecificeerde factuur (nodig voor de verzekering) en een schriftelijk garantiebewijs op de uitgevoerde werkzaamheden te overhandigen. Na de betaling wordt er simpelweg niet meer gereageerd op berichten. Trap hier niet in: deze werkwijze is onprofessioneel en voelt als pure oplichting. Geen specificatie, geen garantie, geen service. Bespaar uzelf het geld en de frustratie en zoek een betrouwbare partij."