Dakreparatiedirect Arvostelua 8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters en geen factuurspecificatie of garantiebewijs na herhaalde verzoeken

Oplichters, en veel te duur: Ze kwamen voor schoonmaken dakgoot en een lasnaad maken, ja en toen waren ze alle zes heel slecht...twijfel twijfel maar toch alsnog laten maken (6x 75,00 - de schoonmaakkosten zei ie nou niet dus)"Helaas een zeer onprofessionele ervaring met dit bedrijf. Voor het herstellen van 6 lasnaden aan de dakgoot is een bedrag van € 544,50 (incl. btw) in rekening gebracht voor slechts twee manuren werk.Zeer slechte ervaring. Bij de voordeur werd ik overrompeld: er werd beloofd dat ik een factuur zou ontvangen, maar eenmaal klaar stonden ze met een pinapparaat bij de deur. Ondanks herhaalde verzoeken via verschillende kanalen weigert het bedrijf een gespecificeerde factuur (nodig voor de verzekering) en een schriftelijk garantiebewijs op de uitgevoerde werkzaamheden te overhandigen. Na de betaling wordt er simpelweg niet meer gereageerd op berichten. Trap hier niet in: deze werkwijze is onprofessioneel en voelt als pure oplichting. Geen specificatie, geen garantie, geen service. Bespaar uzelf het geld en de frustratie en zoek een betrouwbare partij."

19. maaliskuuta 2026

Oplichters! Pas op. Aangifte bij politie gedaan

We zijn opglicht door Milan en zijn collega.
Ze kwamen een kachelpijp plaatsen door het hele rookkanaal. Echter hebben ze alleen het zichtbare stuk geplaatst. Rook in de kamer daardoor ontstaan.
Toen ik wilde bellen natuurlijk geen gehoor. Langs gegaan op het adres wat op de offerte staan, blijkt het bedrijf niet te bestaan.
Aangifte gedaan bij de politie, daaruit blijkt dat ook nog eens een valse KVK gebruiken, namelijk van Klant Direct. Dit bedrijf is eveneens niet gevestigd op de locatie die zij weer vermelden op de site.

20. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vraag van te voren een offerte..ze…

Vraag van te voren een offerte..ze rekenen meer dan dat ze van te voren aangeven. Check de factuur . Normaal gesproken betaal je geen montage kosten voor een trekkap! 100 euro montage kosten..? Als je de schoorsteen Veeg haal je die er toch ook af en zet je er weer op?Echt fout . Heb zeker 146.40 teveel betaald. Zijn telefonisch onbereikbaar . Rare lui

10. maaliskuuta 2026

Oplichters eerste klas

Afgesproken met Milan en zijn collega Sjaak om de dakgoten voor en achter schoon te maken plus het plaatsen van vogelweringprofielen voor en achter.
Resultaat alleen aan de voorkant de vogelweringprofielen geplaatst achterkant niet geplaatst plus de dakgoten niet schoongemaakt maar wel zeggen dat het allemaal gebeurd is en vervolgens de volle rekening laten betalen.
Milan eenmaal telefonisch hierover aangesproken dat de werkzaamheden niet volgens afspraak zijn uitgevoerd, foto's opgestuurd die zou hij bekijken en hij zou erop terugkomen mooi niet dus.
Vervolgens worden mailtjes niet meer beantwoordt en en geen reactie op whatsapp berichten en krijg gelijk de voicemail (geblokkeerd).
Oftewel oplichters eerste klas niet mee in zee gaan.
Heb uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie en een mail naar Radar en Alberto Stegeman gedaan van oplichting.

21. tammikuuta 2026

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf, komen ze je dakgoten reinigen hebben ze 2 lelijke plekken gezien.
zouden de foto's mailen naar me ,maar 3 keer mailen geen reaktie meer .....laat het wel door een ander bedrijf repareren!

11. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Schoorsteenveegbewijs alleen i.c.m.met dure kap van 272 euro

Het vegen van het schoorsteen kanaal is volgens afspraak gedaan en betaald. Dat onderdeel was in principe o.k.
Er werd aangegeven dat de situatie zeer gevaarlijk was en veel creosoot aanwezig was, toen ik zelf mocht kijken in de pijp gaf hij toe dat het eigenlijk maar heel weinig was, maar dat hij zijn eigen schoorsteen wel voor het gevoel zou vegen in dit geval.
Op de schoorsteen zit een kap en vogelwering die directe regeninval en vogels weert, maar niet 100% zoals door dakreparatiedirect wordt aangegeven wordt. Er zijn geen sporen van corrosie of lekkage wat wijst op minimale regeninval. En volgens een redelijke interpretatie van de NEN normen is er dan geen ontoelaatbaar risico.
Er kon wel een kap op gezet worden tegen 272 euro......dat moest want anders was het levensgevaarlijk en zou de verzekering dakreparatiedirect daar op aanpakken. Ik gaf aan de kap niet door hen te willen laten vervangen vanwege de hoge prijs.
Dat vervolgens op het veegbewijs aangegeven wordt dat stoken niet veilig kan gebeuren is m.i. niet terecht gezien bovengeschetste situatie.
Ik heb betaald want er is geveegdvolgens afspraak, maar ik ga voor een second opinion naar een ander bedrijf.
Iedereen is netjes gebleven, maar de handelswijze vind ik discutabel.

27. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ze zijn vergeten in de kachelpijp te vegen!!!!!

Ze zijn vergeten in de kachelpijp te kijken of daar ook roet en creosoot in zat na het vegen. Ze hebben alleen de vlamplaat er uit gehaald. Daarna het creosoot dat daar vanaf viel uit de kachel geschept en gezogen.
En hebben niet gezien dat er nog een halve meter blokkade in de kachelpijp zat!!!
Bij het terug plaatsen van de vlamplaat deden ze dit verkeerd op zo'n manier dat hier door ook al een komplete blokkade ontstond... Dit laatste zag ik gelukkig op tijd en heb get met de chef van de twee samen terug geplaats op de goede manier. Nadat ik de kachel aangemaakt had, en met PIN betaald had reden zij weg terwijl mijn keuken langzaam volliep met rook en gifgassen zodat mijn vrouw ,ik zelf en de hond naar buiten moesten vluchten. Gelijk gebeld natuurlijk, maar ze weigerden terug te komen en probeerden mij zelfs de schuld te geven.

13. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Charged us 650 Euros to replace a…

Charged us 650 Euros to replace a chimney cowl. Online the same unit cost 150 Euro. When asking about the price, the installer says that the cowl is special and needs to be certified according to Dutch law. They saw a foreign woman and took advantage of the situation.

Their website has fake google reviews, so beware.

17. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin