Dakonderhoudnederland Arvostelua

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

snel en goed

Ik had ineens een lekkage aan mijn 13 jaar oude dakkapel. Eerst kwam er iemand inspecteren, besprak de hele situatie ook met mijn ervaringen erbij. Het bleek ook nodig dat de hele folie onder de dakpannen boven dakkapel gecontroleerd moest worden en een extra afvoer nodig was, naast nieuwe dakbedekking. Foto's werden gemaakt van de slechte of verdachte plekken, en het geheel besproken, bekeken wat de beste oplossing was, ook in prijs-kwaliteit-levensduur in de praktijk (niet in theorie) van materialen. Het zijn voor hen niet alleen de euro's die tellen! Er wordt zeer duidelijk met je meegedacht. Ook in uitvoering prima! Hoewel het druk was qua planning, hield office contact met mij op te zoeken naar een zo snel mogelijk verhelpen van de lekkage. De uitvoerders zijn vriendelijk, efficiënt, zeer deskundig en vlot, vlotte berichtgevingen. Ze beperken "overlast" tot het minimale. Ook al restafval werd meegenomen. Zonnepanelen probleemloos teruggeplaatst. Goede tip gekregen ook: om 1 x per 2 jaar het dak/ dakkapel te laten inspecteren. Laat ik voortaan doen, want in 2 jaar tijd kan er veel veranderen. Mijn 1e lekkage kwam bij toen nieuwbouw al binnen een half jaar tevoorschijn. Herstellen van een natuurlijk altijd onverwachte lekkage is vele malen duurder. En rommel in goten, afvoeren en dakpannen kunnen gelijk gecontroleerd worden. Ik had 3 kapotte dakpannen... Ik heb veel bewondering en respect voor hun niet bepaald ongevaarlijk echt vakwerk. Goed teamwerk. Dus: maximale 5 sterren echt waard!
C. Vermeulen 12 september 2026

1. syyskuuta 2026

Thom

Zeer tevreden over het geleverde dakwerk! Het bedrijf was snel ter plaatse en gaf vooraf een duidelijke en eerlijke prijs, zonder verrassingen achteraf. Het personeel was daarnaast vriendelijk, netjes en professioneel. Alles is vakkundig uitgevoerd en de communicatie verliep prettig. Zeker een aanrader voor iedereen die goed en betrouwbare dakdekker zoekt!

28. elokuuta 2026

Zeer goed

Na een rampzalige reparatie elders, dakonderhoud Nederland benaderd.
Na een vakkundige inspectie is mijn dak professioneel gerepareerd.
Nogmaals mijn dank heren.

17. elokuuta 2026

Top werk geleverd

Top werk geleverd! Dak is weer 100% waterdicht en netjes afgewerkt. Snelle communicatie en vakmensen. Echt een aanrader!

7. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Erg tevreden

Een goede uitleg gekregen van de verschillende opties voor reparatie dak met 2 duidelijke offertes. Goede service en goede reparatie! Ik ben erg tevreden.

16. huhtikuuta 2026

Lekkage platdak

Lekkage platdak
Zeer snel geholpen door dakonderhoud Nederland
Goeie prijs en goede advies
Top jongens aanrader

22. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Soms wat lastig telefonisch contact te krijgen, maar uiteindelijk een vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Afspraak gemaakt voor een plat dak opnieuw te laten bekleden.
Werk is netjes uitgevoerd en alles is na afloop netjes opgeruimd. De man vroeg zelfs of ik even mee de ladder op ging om het werk te beoordelen. Dit was wat spannend , dus heeft hij mijn foto's laten zien! Top!

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vakkundige en vriendelijke medewerkers…

Vakkundige en vriendelijke medewerkers die mijn lekkage binnen 1 dag hebben opgelost, contact verliep soepel en snel. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Voor al uw klussen op en rondom uw dak!

25. maaliskuuta 2026

Waardeloos

Waardeloos. Doen half werk. Hoge rekening. Geen resultaat.
En dan leveren ze geen factuur en nemen de telefoon niet op als alles lekt.

19. heinäkuuta 2023

Beste Peter,

Wij kunnen deze review niet plaatsen , wij nemen altijd de telefoon op en sturen altijd een factuur.

Ook kunnen wij u niet terugvinden in ons systeem onder de naam dongelmans.

Wij hebben weleens dat een klant niet tevreden is over iets, maar dan lossen wij dit altijd netjes op.

Zou het erg op prijs stellen als u wat meer informatie wilt delen , want ik ben bang dat u een ander bedrijf bedoeld.

Zou u contact op willen nemen met ons ?

Wij zijn te bereiken op het nummer (085) 130 82 70 of via het e-mail adres info@dakonderhoudnederland.nl

Alvast bedankt !

Saanut 1/5 tähteä

Niet met dit bedrijf in zee gaan

Niet met dit bedrijf in zee gaan. Bij een relatief eenvoudige klus (aanbrengen van nieuwe loodslabben en aanbrengen van een paar m2 mastieklaag) ging echt alles mis dat mis kon gaan:
- Gebruiken dunner lood dan geoffreerd
- Hebben medewerkers in dienst die volstrekt onervaren zijn (de groef voor het lood leek wel door een dronkenman gefreesd te zijn)
- Tijdens het frezen hadden ze de ramen wijd open staan waardoor de slaapkamer onder een dikke laag stof zat
- Een deel van het werk is niet uitgevoerd
- Ondanks lekkage gingen de medewerkers gewoon naar huis 'omdat de werktijd erop zat'
- De uitvoerders weigerden werk uit te voeren dat wel geoffreerd was
- Er is op de plek waar het werk is verricht nieuwe lekkage ontstaan

12. heinäkuuta 2023

Beste Mike,

Wij hebben sinds kort pas een account op trustpilot vandaar onze late reactie.
wij komen graag in contact met u om dit op te lossen.

Om welk adres gaat het ? dan kan ik in ons systeem kijken of het om ons bedrijf gaat.
Wij worden jammer genoeg vaker geassocieerd met andere bedrijven.

Normaal gesproken hebben wij bijna nooit klachten , en als dat wel zo is lossen wij dit altijd netjes op.

Daarom hoop ik dat u in contact met ons wilt komen , om het alsnog op te lossen of eventueel een terugbetaling.
om u tegemoet te komen als blijkt dat wij dit hebben veroorzaakt .

Hoor graag van u !

Wij zijn te bereiken op het nummer (085) 130 82 70 of via mail : info@dakonderhoudnederland.nl

Dakonderhoud Nederland.

Do not work with them

Seriously bad experience. These people can't be trusted. When they arrived they didn't check our roof properly so they've made a wrong quote so we ended up paying double that what was expected. They doubled the number of square matters in order to double the price of the work. They've sold us a green roof for a 30% steep roof where it's not technically possible to do it. They didn't finish the work and left pieces of wood and dirt behind - When we asked them to come back to finish the work they just didn't do it.

Their contact: Rens Liebregts
info (at) dakonderhoudnederland.nl

7. kesäkuuta 2023

Beste Marine,

U bedoeld een ander bedrijf , wij zijn Dakonderhoud Nederland.

Wij zijn niet gespecialiseerd in groene daken/ sedum-daken.
Dus dit moet wel een ander bedrijf zijn geweest.

Wij worden jammer genoeg vaker geassocieerd met andere bedrijven , dit komt omdat er tegenwoordig zoveel bedrijven zijn.
En veel bedrijven hebben “ Dakonderhoud “ in hun naam.

Wij zijn gevestigd op de papendorpseweg 75 in Utrecht met KVK nummer : 94245371

Sinds kort zijn wij actief op trustpilot vandaar onze late reactie , maar u zou ons heel erg helpen om deze review te verwijderen.
Dit is namelijk niet goed voor onze naam , andere klanten zien dit ook en schrikt heel erg af.

Ik hoop dat dit bericht in goede orde wordt ontvangen en dat u actie onderneemt.

Alvast bedankt !

Dakonderhoud Nederland.

(085) 130 82 70 / info@dakonderhoudnederland.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin