snel en goed
Ik had ineens een lekkage aan mijn 13 jaar oude dakkapel. Eerst kwam er iemand inspecteren, besprak de hele situatie ook met mijn ervaringen erbij. Het bleek ook nodig dat de hele folie onder de dakpannen boven dakkapel gecontroleerd moest worden en een extra afvoer nodig was, naast nieuwe dakbedekking. Foto's werden gemaakt van de slechte of verdachte plekken, en het geheel besproken, bekeken wat de beste oplossing was, ook in prijs-kwaliteit-levensduur in de praktijk (niet in theorie) van materialen. Het zijn voor hen niet alleen de euro's die tellen! Er wordt zeer duidelijk met je meegedacht. Ook in uitvoering prima! Hoewel het druk was qua planning, hield office contact met mij op te zoeken naar een zo snel mogelijk verhelpen van de lekkage. De uitvoerders zijn vriendelijk, efficiënt, zeer deskundig en vlot, vlotte berichtgevingen. Ze beperken "overlast" tot het minimale. Ook al restafval werd meegenomen. Zonnepanelen probleemloos teruggeplaatst. Goede tip gekregen ook: om 1 x per 2 jaar het dak/ dakkapel te laten inspecteren. Laat ik voortaan doen, want in 2 jaar tijd kan er veel veranderen. Mijn 1e lekkage kwam bij toen nieuwbouw al binnen een half jaar tevoorschijn. Herstellen van een natuurlijk altijd onverwachte lekkage is vele malen duurder. En rommel in goten, afvoeren en dakpannen kunnen gelijk gecontroleerd worden. Ik had 3 kapotte dakpannen... Ik heb veel bewondering en respect voor hun niet bepaald ongevaarlijk echt vakwerk. Goed teamwerk. Dus: maximale 5 sterren echt waard!
C. Vermeulen 12 september 2026