Daikin Nederland - Experience Center Breukelen Arvostelua 148

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

De Corridor 27, 3621 ZA Breukelen, Utrecht, NL

Saanut 5/5 tähteä

wij werden netjes ontvangen, gemoedelijk en vriendelijk. De adviseur Giovanni begreep na uitleg van onze plannen wat onze behoeften waren. N.a.v. hiervan heeft hij a.d.h.v. verstrekte gegevens eers... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Gisteren bezoek gebracht aan Daikin Experience Center Breukelen. Na een aardige ontvangst met koffie werden wij door Giovanni Kokken wegwijs gemaakt in de wereld van de warmtepomp. Giovanni heeft alle... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ilmastointilaitteiden toimittaja
  2. Ilmansuodattimien toimittaja
  3. Lämmityslaitetoimittaja
  4. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Breukelen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.

Daikin, de airco en warmtepomp met 10 jaar garantie

Garantieverlenging

Garantieverlenging
Bij Daikin krijgt u 5 jaar gratis garantie op onderdelen op uw airco en (na registratie in Daikin Stand by Me) op uw warmtepompsystemen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de garantie op onderdelen tot 10 jaar te verlengen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar https://www.daikin.nl/nl_nl/service-residential/stand-by-me.html

• De Corridor 27, 3621 ZA, Breukelen, Utrecht, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kennis van zaken

Dhr Twisk heeft kennis van zaken en ben zeer goed verder geholpen om de juist keuze te kunnen maken. Het is gewoon fijn iemand te spreken met veel kennis. Dank!

28. tammikuuta 2026

Inefficienza totale

Operatore 5 mi ha detto che l'assistenza non sono io a decidere chi la deve fare e non tutto è in garanzia l. La pompa di calore ha solo due anni e non funziona come dovrebbe.
Quindi Daikin vende prodotti come nei negozi cinesi che non fanno e non danno garanzia?
La ditta salvucci maurizio assegnatami non è stato in grado di fare spegnere la pompa di calore una volta raggiunta la temperatura...voleva farmi pagare la modifica della pompa di calore nuova.
L'altra ditta assegnatami non mi ha ancora chiamato per risolvere il problema.
Devo dedurre da quanto mi è capitato (tutto documentabile) che i vostri prodotti non anno nessuna garanzia.
Così facendo non funzionando la persona di 78 anni è ancora al freddo, vi sembra corretto?

I due tecnici

Salvucci Maurizio non ha risolto o per meglio dire voleva risolverlo fuori garanzia.

Gatti Ermanno che mi ha fatto capire che non sarebbe venuto.

........

Questo è quanto vi ho scritto e nessun vostro tecnico in sede mi ha contattato, rispondere ad un cliente è sinonimo di correttezza.

Buongiorno, ho un problema con una pompa di calore modello che già conoscete n° di serie che già conoscete acquistata che già conoscete con fattura n°
Dopo la prima accensione la pompa rimane sempre accesa e non si spegne mai.
Ho l'assistenza per 5 anni e quindi durante l'accensione del vostro tecnico che l'ha attivata ha verificato e anche io ho fatto le verifiche e per aiutarvi a risolvere questo costoso problema ho fatto vari controlli:

- l'elettrovalvole funzionano
- i sensori per ogni stanza funzionano
- ho controllato i pistoncini per l'attivazione a pavimento per ogni stanza funzionano. Se i pistoncini non avessero funzionato non si sarebbe riscaldato il pavimento.
- la pompa di calore che una volta accesa parte e consuma anche 6 kWh, quindi ho provato a spegnere i sensori ambientale per portare a 5° la temperatura che quest'anno non è scesa sotto i 7,5 gradi esterno in casa con tutto spento in 2 giorni non è scesa sotto i 15° quindi la pompa di calore non dovrebbe accendersi nemmeno. Invece è accesa al massimo.
- ho provato a spegnere il boiler Emmeti 300 litri come consigliato dal vostro tecnico certificato Daikin e la pompa rimane sempre accesa con consumi eccessivi e senza mai spegnersi dai 4,99 kWh ai 5,99 kWh per24 ore (costo eccessivo).
- ho spento tutto meno che la pompa di calore e si verifica lo stesso problema. Forse un sensore off non funziona e la pompa rimane sempre accesa.
- la ditta gs impianti che ha installato altri prodotti per un anno mi ha maltrattato perché pensava che fossi un visionario, in seguito la ditta Huawei ha trovato il problema ed è stato risolto, non erano stati fatti dei collegamenti. La stessa ditta ha attivato la vostra pompa di calore che ho acquistato perché le caratteristiche erano consumi ridotti e affidabilità sull'assistenza e sinceramente ho riscontrato consumi altissimi, l' assistenza è ancora da valutare. Vi comunico che da quando è stata comprata che funziona così solo che prima dell'intervento non potevo vedere graficamente i consumi altissimi che però vedevo in bolletta.

Vi chiedo assistenza per risolvere il problema, forse solo di installazione, da un tecnico qualificato che interfacciandosi con voi possa risolvere questo costoso problema

22. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bezoek gebracht aan Daikin experience…

Vandaag bezoek gebracht aan experience center in Breukelen om meer te weten te komen over de altherma-4 warmtepomp. De persoon die me te woord heeft gestaan (Gerard) wist veel van mijn vragen te beantwoorden en nam de tijd voor een duidelijke uitleg. De tijd vloog voorbij en ik ben er wijzer van geworden. Ook is het prettig dat de verschillende modellen naast elkaar staan opgesteld.

30. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Diakin warmte pompen zijn zeer af te raden

Diakin warmte pompen zijn zeer af te raden omdat ze een laag trillend geluid maken en dit in het hele huis door de verwaming is te horen, ook is de buiten unit veel luidruchtiger als de Mitsubishi units die ernaast staan. De hybryde warmtepomp gebruikt dezelde hoeveeldheid energiekosten als als de oude betrouwbare ATAG ketel.
Ik was overgehaald door een 500 euro cashback actie maar als je niet gelezen had dat ergens in de kleine lettertjes zou staan dat de eind datum 31 mei zou zijn kun je fluiten naar de cashback.
Dus ik ben zeer teleurgeteld over de kwaliteit en het uitblijven van de besparing.
Een echte afrader

24. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ondanks veel tegenslagen, super goed geholpen

We hebben veel problemen gehad met de warmtepomp aansluiting. Bij wie het probleem lag is niet duidelijk. Over en weer gezeur tussen aannemers. Maar de Saman groep heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen en er voor gezorgd dat er een nieuwe pomp kwam. Hele goede communicatie en altijd snel teruggebeld. Ook goed meegenomen in alles wat er speelde. Heel fijn was dat.

15. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top informatie en pro-actief meedenken!

Giovanni heeft ons niet alleen uitstekend geholpen met al onze vragen over warmtepompen en airco maar ook pro-actief meegedacht wat voor ons het juiste systeem is.
Ook het feit dat je alle systemen kan zien en horen was erg nuttig.
Zeer zeker de moeite waard om een afspraak te maken!

29. lokakuuta 2025

Goede prijs

Goede prijs, goede service en Daikin houdt zich aan afspraken?

7. heinäkuuta 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over ons. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Goed geholpen

Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Daikin Experience Center in Breukelen, met het doel om een aantal vragen over de installatie van een warmtepomp door te nemen. We zijn geholpen door Gerard Twisk en zijn daar zeer tevreden over.

10. kesäkuuta 2025

Beste Jelger,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over ons. Wij wensen je nog veel plezier met de aanschaf van je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Saanut 2/5 tähteä

Daikon Single Split Air Conditioning Perfera

Sinds april’21 hebben we een Daikin Airco. Aanvankelijk werkte alles prima. In December’22 begonnen echter de eerste problemen al. Apparaat gaf geen warmte en koelde ook niet meer. Lang gewacht op vervangend onderdeel. Sindsdien hebben we echt ieder jaar in de zomer dezelfde problemen en moeten we vervolgens minimaal 6-8 weken wachten op de onderdelen van Daikin. Installateur Kempkens Eindhoven doet zijn best, maar komt er ook niet doorheen bij Daikin. Geen contact mogelijk, geen reactie op mails.
Inmiddels wachten we alweer 7 weken voor 3e jaar op rij. Volgens de monteur zijn de betreffende onderdelen niet krachtig genoeg voor dit type Airco en begrijpt hij niet waarom Daikin niet de juiste onderdelen levert.
Wat een slechte service!
We overwegen nu om deze Airco te vervangen, na slechts 4 jaar…. Geen Daikin meer!

10. kesäkuuta 2025

Mooie showroom

Mooie showroom, goede uitleg over de mogelijkheden, lekkere koffie.

2. toukokuuta 2025

Beste Rene,

Daikin Nederland

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin