www.daangelino.dk Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Dårig betjening

Jeg vil aldrig sætte mine ben det sted vi havde bestildt 1cole uden is og hylkeblomst og 1pizza uden chamingong og ex ost og kyllingsalat så kom den mærklig tjener ud med 1øl og 1glasvin pizza med chamiong og kyllingsalat vi sagde at det havde vi ik bestildt vin ig øl så blev han sur og viske i øret at vi skulle gå hvordan kan man behandle folk sådan hvis jeg måtte skrive grimme ord her hved jeg gjort det han var så uratig han sagde så det tog en 1/2 time før vi fik pizza for de saveret ud af huset og det var åbenbaret vigtig vi gik hend et andet sted og spise med god mad og betjenkng

14. heinäkuuta 2026

Fantastisk service og lækker glutenfri pizza – en rigtig god oplevelse!

Jeg ringede til restauranten for at høre, om de bringer ud, da jeg var alene hjemme med mine børn og ikke kunne hente selv. Jeg kunne ikke umiddelbart læse på hjemmesiden, om deres take away kun var til afhentning, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at ringe og spørge.

Allerede da kvinden i telefonen tog den, var hun utrolig sød og hjælpsom. Jeg fortalte, at vi havde fået anbefalet stedet, fordi vores datter er begyndt på en glutenfri kost, og at deres pizzaer skulle være virkelig gode. Jeg nævnte, at jeg lige ville vende tilbage, fordi jeg ikke kunne hente maden, og så spurgte hun, hvor vi boede, for så kunne hun da bare komme med den.

Jeg blev helt ærligt meget positivt overrasket over den imødekommenhed og sagde, at det ville være helt fantastisk. For at være sikker spurgte jeg, om det også var muligt, selvom vi kun ville bestille én pizza, og det var slet ikke noget problem. Hun forklarede bare, at hun skulle komme tidligt, inden de fik travlt.

Jeg ringede klokken 16, og klokken 16.30 stod hun her med pizzaen. Det kalder jeg service.

Pizzaen var en almindelig størrelse, og vores 8-årige datter spiste halvdelen, fordi hun syntes, den var så lækker. Hele oplevelsen og hendes begejstring gjorde vores aften helt særlig. Det er kun 14 dage siden, hun begyndte på glutenfri kost, og det har været svært, så det her gjorde virkelig en forskel.

Vi kommer helt sikkert til at bestille fra jer igen. En særlig tak til den søde unge kvinde, der tog telefonen, og som jeg tror også var hende, der leverede pizzaen. Din service var helt i top.

5. syyskuuta 2025

Manglende service

Blev henvist til et bord, herefter skete der ikke rigtig mere. Vi måtte selv bede om menukort, bestilte mad og drikkevarer og herefter skete der så igen ingen ting, måtte ind og spørge efter drikkevarer tre gange, fik halvdelen sammen med halvdelen af vores mad inkl lunken rosévin. Herefter måtte vi igen bede om det rigtige. Til sidst gav vi op.

9. heinäkuuta 2025

Pizza med ben i...

Fik en pizza med ben og klumper i.
Behandlingen af problemet er virkelig ringe, da man bliver beskyldt for at lyve fordi de ikke mener det kan lade sig gøre.
Og man kan ikke få et undskyld ud af den stædige dame bag disken fordi hun mener det ikke kan lade sig gøre, så derfor kan hun ikke yde god service siger hun.
Så ender med at man bliver smidt ud med et hånligt vink, selvom man kom ind med en pizza med ben og diverse i.

23. syyskuuta 2016

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili