Det bestilte kom hurtig frem. Da jeg måtte sende en ting retur blev pengene sat ind på min konto med det samme. Kunne dog ønske at der var returlabel med, da det var lidt besværligt at skulle købe po... Näytä lisää
Fra ordreafgivelse til at du modtager varen i pakkeshop, sker dette i samme uge. God betjening ved telefonisk henvendelse. Ærgerligt at der ikke findes en Wolf Camper butik på Sjælland. Netop bestil... Näytä lisää
Det gik hurtigt med at få den bestilte vare hjem. Der var et venligt brev i forsendelsen med besked om bytte af varen i tilfælde af utilfredshed. Da det viste sig, at størrelsen ikke passede, returne... Näytä lisää
De sundheds- og naturhensyn, for renere jord, mad og drikkevand, I tager, i og med, at de vandrestøvler, jeg købte hos jer, ikke indeholder PFAS, er alfaomega for mig. Dertil kommer, at støvlerne er... Näytä lisää
Wolf Camper er det danske varemærke i friluftsudstyr. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Vores ide er at sælge topkvalitet til fornuftige priser.
Agdrupvej 11, 9830, Tårs, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det fungerer bare
Lækre bluser
Lækre bluser som er næsten uopslidelige. Hurtig ekspedition. Kan anbefales.
Super gode og holdbare produkter til…
Super gode og holdbare produkter til camping, jagt og fritidsbrug. Har brugt Wolf Camper i flere år.
Altid god og professionel rådgivning.
Altid god og professionel rådgivning.
Fantastisk gode og HOLDBARE produkter.
Fin og hurtig levering.
Flot trøje i super kvalitet.
Hurtig ekspedition
Nemt og gå til
Nemt og gå til , og når man taler med dem er de søde rare hjælpsomme og dejligt uformelle og ligetil
Super flot og fantastisk god kvalitet
Super flot og fantastisk god kvalitet, hurtig forsendelse.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lækker uldtrøje
Meget hurtig levering af den superlækre uldtrøje! Prisen er i forhold til kvalitet god.
Let at finde det jeg skulle have og…
Let at finde det jeg skulle have og hurtig levering
Skulle bytte en hat
Skulle bytte en hat, der var for lille, de havde ikke hatte til store hoveder; skulle dernæst prøve en for at se om de skulle udvide sortimentet med en større model.
Kom derfra med en super god oplevelse af service, et par fede shorts og en stak T-shirts der ikke lugter efter flere dage i en fugtig varm regnskov i mellem-Amerika.
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Fantastisk kundeservice.
Lækre produkter.
Vil klart anbefale til andre...
Nemt at bestille, hurtig levering
Vi har efterhånden meget fra Wolf, og vi er meget tilfredse med både tøj og sko derfra.