Det bestilte kom hurtig frem. Da jeg måtte sende en ting retur blev pengene sat ind på min konto med det samme. Kunne dog ønske at der var returlabel med, da det var lidt besværligt at skulle købe po... Näytä lisää
Fra ordreafgivelse til at du modtager varen i pakkeshop, sker dette i samme uge. God betjening ved telefonisk henvendelse. Ærgerligt at der ikke findes en Wolf Camper butik på Sjælland. Netop bestil... Näytä lisää
Det gik hurtigt med at få den bestilte vare hjem. Der var et venligt brev i forsendelsen med besked om bytte af varen i tilfælde af utilfredshed. Da det viste sig, at størrelsen ikke passede, returne... Näytä lisää
De sundheds- og naturhensyn, for renere jord, mad og drikkevand, I tager, i og med, at de vandrestøvler, jeg købte hos jer, ikke indeholder PFAS, er alfaomega for mig. Dertil kommer, at støvlerne er... Näytä lisää
Wolf Camper er det danske varemærke i friluftsudstyr. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Vores ide er at sælge topkvalitet til fornuftige priser.
Agdrupvej 11, 9830, Tårs, Tanska
- 98962023
- kontakt@wolfcamper.dk
- da.wolfcamper.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super kvalitet og god service
hurtig levering
God og venlig betjening
Hurtig levering og lækkert tøj
Produkt kvalitet i top ligeledes…
Produkt kvalitet i top ligeledes leveringstiden :)
Bedste service
god personlig service...Købt på webshop, men får alligevel en opringning om opfølgning af vare
Rigtig god service👍😃
perfekt hurtig
Altid i orden og varen kommer hurtig
En god handel varer
Fik den ønskede varer til en god pris via Webshop. Informative mailserver om status på købet. Smilende ekspedition ved afhentning af varen.
Jeg har efterhånden købt en del tøj hos…
Jeg har efterhånden købt en del tøj hos jer, både online og på messer, er vældig godt tilfreds både med kvaliteten og levering.
Hvis jeg skal komme med lidt kritik, så synes jeg at jeres poloshirts mangler en eller to cm i længden.
Gode tilbud i gennem mange år
Gode tilbud i gennem mange år - størrelse med de angivne mål og kvalitet er godt. hurtig levering.
Har efter hånden været kunde igennem nogle år... og har også købt via jeres butik i Sæby, når jeg har gæstet denne.
Det eneste jeg godt kunne tænke mig, er at jeres produkter blev lavet andre steder end KIna. Der må være lande, der kan gøre det samme som Kina.