Yritys on vastannut
Top ervaring met Dffrent. PostNL had mijn 1e horloge zelf afgetekend met een valse handtekening. Horloge dus nergens te bespeuren. Dffrent heeft dit direct aangepakt en klacht ingediend. Alles ne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een probleem met mijn horloge heb een mail gestuurd en kreeg zeer snel antwoord terug en werd zeer snel geholpen alles is correct en klantvriendelijk gebeurd 10/10
Yritys on vastannut
Anfangs war ich skeptisch. Doch durch den schnellen Kundensupport via Instagram wurde ich direkt vom Gegenteil überzeugt. Mir wurden Videos und Bilder vor dem Kauf zur Verfügung gestellt, d... Näytä lisää
Make style your signature
loostraat , 3630, Belgia
Ik ben erg tevreden met dit horloge. Het design is stijlvol en past zowel bij casual als meer formele outfits. De kwaliteit voelt degelijk aan en het horloge zit comfortabel om de pols, zelfs na een hele dag dragen.
Het uurwerk is nauwkeurig en goed af te lezen. De band is stevig en eenvoudig aan te passen. Voor deze prijs krijg je zeker waar voor je geld.
Ook de bestelling en levering zijn vlotjes verlopen, wat de hele ervaring extra positief maakt.
Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar een mooi en betrouwbaar horloge!

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Orologio fantastico! Raffinato, solido e curato nei dettagli. Si sente subito la qualità. Servizio impeccabile.

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Ik heb hier een horloge voor mijn man gekocht, super tevreden! Mooie kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader.

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Dffrent heeft dit direct aangepakt en klacht ingediend.
Alles netjes opgelost en een nieuwe horloge toegestuurd gekregen. Prachtige horloge met een mooie afwerking.
Top product.

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
wat en topservice! Bij mijn eerste levering was er iets fout gegaan bij PostNL ik heb gemaild met D-FFRENT die hebben dit direct opgelost voor mij en een compensatie gegeven. Top bedrijf! De horloge zijn goed van kwaliteit en zeer mooi!

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Alles was perfect en snelle levering
Mooi product en heel goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Snelle levering, mooie horloge.
Materiaal om de horloge op maat te maken word meegeleverd dus enkel positieve woorden 👍🏼

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Super vlotte service en uitstekende kwaliteit. Alles perfect verlopen. Aanrader!

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
The best I ever have,this is some nice piece looking forward for my next purchase,fast delivery as well👏🫡

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
had paar vragen voor inkorten van bandje en werd super snel verder geholpen. Horloges zijn ook van goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Heel gemakkelijke website, alles was heel duidelijk. Snelle verzending. En gewoon goede producten. Heb zelf een aantal horloges en kettingen, allemaal mooi materiaal en van zeer goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Very good. Delivered very fast to Germany und high quality. Watch is very unique. Top for real.

Snel geleverd en de kwaliteit is 100/100
Snelle levering en duidelijk webshop.
Echt een aanrader!!

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Prachtig design met een klasse stijl ! Niet te prijzig en zit uitstekend goed !
Had deze besteld terwijl er een mooie korting op zat. Een dag later was em geleverd. Dus ik kan echt niks slechts kwijt over de service.

Vastaus yritykseltä D-FFRENT
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.