Camille er alt igennem en virkelig god personlig træner. Hun er motiverende og meget realistisk. Hun laver ikke arbejdet for en, men støtter og holder en i hånden, hvilket gør at man lærer hvordan man... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har været i forløb med Camille og hendes team i tre måneder nu, hvor jeg har opbygget viden om kost og træning. Jeg har, på overraskende kort tid, gennemgået en stor forandring både fysisk og psyk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mit forløb hos Camille har været helt fantastisk! Hun leverer den perfekte balance mellem ærlighed, kærlige skub og krammere. Hun er helt uvurderlig - også hendes team af dygtige kvinder. Jeg er så... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I en skør online verden fandt jeg dig!
Søde søde C ❤️
Sagde lige til mand i går aftes “dette er de bedste penge jeg NOGENSINDE har brugt!” Jeg har fået ALT det jeg havde brug for, jeg ved nu hvordan jeg skal navigere i min hverdag, hvordan jeg “hurtigt” kommer back on track og hvordan jeg udregner mit kcal for at komme ned i vægt! Alle de redskaber jeg ikke selv kunne finde hoved og hale i, dem gav du mig! Tak for dig! Du er unik i hele den her crazy online coaching verden ❤️ må din succes blive ved, da det betyder du hver dag hjælper kvinder og piger til at få det lige som de fortjener det “skønt i deres egen krop” 💪🏼🍾🤩 Jeg fejre det med kage i dag, for det har du også lært mig, det må man gerne 🥳 T A K for dig! ❤️

Vastaus yritykseltä Cwtraining
Gør det!
Det er uden tvivl det bedste, som jeg har gjort for mig selv! Jeg har altid kæmpet med vægten og prøvet utallige hurtige løsninger uden held. Forløbet med Camille har givet mig værktøjerne til at tage sundere beslutninger for mig selv uden at gå på kompromis med muligheden for at have en ‘normal’ hverdag med sociale aktiviter. Kombinationen af relevant træning og viden om kost har været guld værd! Et forløb på 3 måneder har resulteret i et vægttab på knap 8 kg og over 45 cm. Gør det!

Vastaus yritykseltä Cwtraining
110% det bedste forløb hvad angår træning og kost.
Mit forløb hos Camille er på alle måder det bedste jeg har gjort for mig selv. Den rejse jeg er blevet taget med på er den bedste af sin slags.
Det er ikke kun et kost- og træningsprogram det er også en mental rejse hvor det hele smelter sammen i en skøn enhed.
Camille mødte mig præcis der hvor jeg var og var i de forskellige uger i forløbet. Intet er forkert - der justeres efter hvor meget eller hvor lidt tid/overskud der er i ugerne.
Så kæmpe anbefaling her fra - det er bare om at tage kontakt til Camille hvis du vil igang med en forandring.
Camille tak for dig 😀
Camille tak for dig 😀 Kan helt klart anbefale et forløb med Camille! Hun møder én der hvor man er, hjælper og vejleder så det rent faktisk passer ind i ens liv 👍🏻 Man spiser helt almindelig mad og der er endda også plads til slik og drinks 😀 og trænings programmer der bliver lavet til en, alt efter hvor man starter henne 😅 og så blir der skruet op for sværheds graden og mængden af sved 😅💪🏻
Et forløb med Camille er noget af det…
Et forløb med Camille er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Vi har ikke bare arbejdet med vægt, men også med selvbillede og selvværd. Det har gjort en kæmpe forskel for mig - jeg er SÅ glad for at jeg tog kontakt!
Wauw et forløb :-):-)
Camille er bare en stjerne, hun guider, hjælper og tilpasser forløbet lige netop til dig. På 3 mdr er jeg blevet stærkere, og smerte fri i mine knæ da træning er tilpasset mig. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og vil du også tabe dig/ strammes op, kan jeg kun give CW training min varmeste anbefaling !
Lækre mad opskrifter med almindeligt mad.
Gode og inspirerede videoer om mad, træning og gode fif. Så selvom det er online forløb, så føler man at Camille er tilstede i rummet :-):-)
Så sæt igang og kontakt CWTraining :-)
Kæmpe anbefaling herfra!
Camille skal have en kæmpe anbefaling herfra!😃 Jeg er så glad for at jeg endelig tog mig sammen og fik et forløb hos hende🙌🏻 Jeg har fået bedre og sundere madvaner, er blevet mere aktiv, får trænet og generelt fået mere energi😊 Og det har slet ikke været hårdt eller surt. For Camille lytter til en og udarbejder det som virker bedst for dig!😃👍🏻
Motiverende forløb med fokus på humor og præstation
Jeg har netop afsluttet et forløb med Camille og det har uden tvivl levet op til mine forventninger. Der har været fokus på, hvad der virker for mig, gode motiverende snakke, spændende opskrifter og en god portion humor.
Så hvis du, ligesom mig har brug for et spark i røveren, kombineret med humor, så vil jeg på det kraftigste anbefale et forløb med Camille
Bedre forståelse på sundhed
Har været rigtig glad for forløbet, har fået en bedre forståelse for kcal og sundhed generelt. Selvom hun tilbyder en masse opskrifter, så hjalp hun mig med, at guide hvad jeg normalt spiste til en sundere version.
Helt fantastisk forløb
Jeg er så glad for jeg valgte Camille, til et kickstart af mit vægttab. Ikke nok med lækre opskrifter og gode træningsprogrammer, så ligger der meget mere i det. Ikke at have madstress, at man sagtens kan være social, have børn og fuldtidsarbejde sammen med et vægttab. Det blev arbejdet med (dårlige) vaner der blev ændret til det gode. Jeg er kommet ud på den anden side med en del mindre kilo på side benene, men også en helt anden tilgang og indstilling til vægttab og balance. En kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling! 🌸
Kan helt klart anbefale et forløb med Camille! Hun møder én der hvor man er, og hjælper med gode råd og vejledning så det rent faktisk passer ind i ens hverdag - og ikke bare et one size fits all kost/træningsprogram. Jeg startede hos Camille for 5 måneder siden, da det var midt i både deltidsstudie og fuldtidsarbejde, med et håb og en drøm at det ikke behøves at være et enten eller scenarie. Hvor kost og træning ville blive nedprioriteret, hvis der skulle være tid til alt andet også. Camille mødte mig så med åbne arme, og hjalp at finde denne balance, så jeg både har tabt 8 kg., og fået et mere nuanceret forhold til kost og usundt/sundt. Kæmpe anbefaling her fra - og så er hun jo også bare så super skøn og sjov, og mega motiverende! 🧡🌟
Det umulige blev muligt
Jeg har været i et fire måneders forløb hos Camille Wagner. Udelukkende fordi jeg ønskede at tabe mig. Camille mødte mig med åbne arme og gav mig en tro på, at det skulle vi sagtens opnå sammen. Det skal lige nævnes at jeg er 54 år og midt i et hormon cirkus, så jeg tvivlede virkelig meget på om jeg kunne. Men Camille tvivlede aldrig et sekund, så hvorfor skulle jeg så ikke selv også tro på det.
Det har været en fantastisk rejse uden madplaner og forbudte madvarer. Jeg har lært at tælle Kcal uden at det på nogen måde er besværligt, og jeg har selv valgt hvad jeg har ville spise. Så der er ikke lavet om på mine vaner, men jeg har lært at navigere rundt i mine valg med hensyntagen til min indtagelse af Kcal. Og jeg har ikke været sulten på noget som helst tidspunkt..... Tværtimod 😉
Derudover lavede Camille et personligt trænings program til mig, efter mine behov og ønsker, og jeg skal lige tilføje, at det er mange år siden jeg rigtig har trænet. Men jeg holder usigeligt meget af min træning, som foregår hjemme.... Jeg kan og vil overhovedet ikke undvære det. Dette forløb har gjort så meget mere for mig og min krop og oven i alt dette må jeg jo også lige "prale" af at jeg har tabt små 11 kg på fire måneder. Jeg er dybt taknemmelig for Camilles enorme hjælp og opbakning, også når der har været bjerge der skulle bestiges, men med Camilles super professionelle hjælp, super gode humør og masser af dejlig ros, så kunne det sagtens lade sig gøre. Jeg kan varmt anbefale Camille Wagner.... Gør det. Du kommer ikke til at fortryde 😀👍❤️
Kæmpe knus til dig Camille 😘😘❤️❤️ Stort kæmpe tak for et fantastisk forløb 🤩 💪💪 Jeg kommer til at savne dig 🥰😘❤️
Slut med madstress og dårlig samvittighed
Jeg har været i et forløb hos Camille i 3 mdr. Mit mål var at tabe mig og få et sundt forhold til mad, med balance og uden dårlig samvittighed. Og mit mål er nået! Har tabt 9,7 kg, er blevet bevidst om hvad og hvor meget jeg spiser, jeg spiser hvad jeg vil og har aldrig dårlig samvittighed mere, hvilket betyder at jeg aldrig tænker "nå nu spiste jeg slik, så kan det også være lige meget, så kan jeg lige så godt spise hele posen". Uden at give en opskrift på hvordan jeg skulle gøre, hjalp hun med at jeg fandt min egen måde. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger. Det er det hele værd.
Sundhedsforvirret - IKKE LÆNGERE! 🙌🏼
Stor anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Efter 4 måneder i forløb hos Camille har jeg endelig lært at navigere rundt i kost og motionsjunglen! Forløbet har givet mig SÅ meget indsigt og viden i kost og træning, og jeg har for første gang i mit liv kunne lægge den dårlige samvittighed på hylden! Noget jeg skulle have gjort for flere år siden… Jeg har fået en masse redskaber og inspiration med mig under forløbet (eks opskrifter, træningsprogrammer) men vigtigst af alt er, at jeg har lært at intet er sort eller hvidt og jeg er kommet af med min “alt eller intet” mentalitet OG jeg har lært at ELSKE og PRIORITERE min træning gennem de mange forskellige og varierede træningsprogrammer jeg har fået under forløbet. Tak Camille 💚 Tak for at have gjort mig klogere og ikke mindst 5 kg lettere og 20 cm smallere 🤪
Kæmpe anbefaling
Camille møder én, lige hvor man er. Hele forløbet tager udgangspunkt i DIG. Jeg har fået et bedre forhold til kost og træning, via god og kyndig vejledning. Jeg er klædt godt på til at stå alene nu 💪🏻 KÆMPE anbefaling 🙏🏻
Endelig knækkede jeg koden!
Endelig endelig endelig fik jeg hjælp til at knække koden til et sundt forhold til mad, en stærkere og mere tonet krop samt vægttab💪🏼 Camille er super dygtig og erfaren og er god til at sammensætte et individuelt forløb som er opnåeligt og realistisk og ikke mindst nemt at implementere i en travl hverdag med job og familie 🥰
Forløbet med Camille er de bedste penge jeg har brugt på mig selv! Ville ønske jeg havde gjort det for 10 år siden.
Camille kan klart anbefales!! ☺️🙏🏻
Det har været super godt at være i et forløb hos Camille! ☺️
Jeg har følt mig i trykke hænder under hele forløbet, og det er lækker mad tilpasset perfekt til dig! 🙏🏻
Kanon forløb!
Super fedt forløb hos Camille, som resulterede i ikke mindst et vægttab, men også et sundere forhold til mad! Tak!
De varmeste anbefalinger !
Jeg vil til enhver tid anbefale et forløb hos Camille ! Forløbet har givet mig en god grundlæggende forståelse for kostbevidsthed som en del af en sund livsstil, og hvordan kosten kan hjælpe én til at justere på sin vægt i den retning, man ønsker ! Træningen er tilpasset så fint til ens behov, hverken for let eller for svær, og samtidig er den udfordrende på den fede måde. Kostopskrifterne er mangfoldige og spændende og der er virkelig plads til at spise ALT med måde og uden restriktioner - og samtidig se positive resultater ! Mine varmeste anbefalinger til Camille - om så man ønsker vægttab eller opstramning eller blot hjælp til at blive inspireret til en sundere livsstil !
Vil klart anbefale Camille
Vil klart anbefale Camille, hun har givet mig et helt andet syn på kost og motion. Samt jeg er gladere og mere overskud i dagligdagen, end før hen.
Jeg har prøvet flere forskellige coach uden et godt resultat. Men med Camille har det bare givet resultat. Hun er en opbakkende og motiverende coach, som altid er klar til at svare på spørgsmål og komme med nye mad updateringer / træningsprogrammer.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.