Camille er alt igennem en virkelig god personlig træner. Hun er motiverende og meget realistisk. Hun laver ikke arbejdet for en, men støtter og holder en i hånden, hvilket gør at man lærer hvordan man... Näytä lisää

Jeg har været i forløb med Camille og hendes team i tre måneder nu, hvor jeg har opbygget viden om kost og træning. Jeg har, på overraskende kort tid, gennemgået en stor forandring både fysisk og psyk... Näytä lisää

Camille tak for dig 😀 Kan helt klart anbefale et forløb med Camille! Hun møder én der hvor man er, hjælper og vejleder så det rent faktisk passer ind i ens liv 👍🏻 Man spiser helt almindelig mad og... Näytä lisää

Mit forløb hos Camille har været helt fantastisk! Hun leverer den perfekte balance mellem ærlighed, kærlige skub og krammere. Hun er helt uvurderlig - også hendes team af dygtige kvinder. Jeg er så... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Kan klart anbefale CW

Kan klart anbefale CW! Virkelig godt forløb der har givet mig redskaber til en vedvarende livsstilsændring. Teamet er søde og giver plads til, hvad der end måtte være i fokus i dit liv lige nu fysisk og psykisk.

3. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Therese 💚😍 tusind tak for dine mega søde ord. Det har været en fornøjelse at være med på din rejse og vi håber at du har det SKØNT og har nydt din sommer med alt der hører til.. Du er en POWER woman!💪🏻😎 og din skønne anmeldelse varmer rigtig meget 💚

KÆMPE KNUS
Camille, Sally & Pernille 💚

Den bedste investering i mig selv

Jeg er SÅ ovenud glad og lykkelig for, at jeg har været under CW’s kyndige vinger. Og jeg kan kun anbefale det til alle. Jeg troede egentlig, at jeg havde ret godt styr på både det der med træning og med kost. Men alligevel havde jeg lige lidt for meget på sidebenene og havde en tendens til en alt eller intet indstilling. Efter min anden graviditet startede jeg hos Camille, dels for at smide de famøse graviditetskilo men lige så meget for at blive helt tilfreds og få en anden og sundere forståelse/tilgang til min kost.

Helt ærligt resultatet taler for sig selv! På 4 måneder er der røget over 16kg (og jeg var altså ikke svært overvægtig men havde da for meget på sidebenene) og et antal cm, som virker helt uoverskueligt mange. På intet tidspunkt har jeg følt mig sulten, følt afsavn eller sagt nej til noget socialt. Jeg har fået en anden tilgang til min kost, og ja vi har stadig spist helt almindelig mad, som vores dreng på 4år også har spist. Der har ikke været lavet særlig mad til mig og ingen har stået i flere timer hver dag over gryderne.

Mine træningsprogrammer har været lige i skabet. Der er blevet spurgt ind til preferencer, udstyr, tid og der er blevet rettet til i forhold til det. Mine muskler er blevet mere tonet end før trods mindre tid til træning.

Hvem skulle tro, at det var let at tabe 16kg? Men det er hvad CWTraining har gjort for mig!

2. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Hej skønne Stina!! 💚 tusind tak for din anmeldelse! "Hvem skulle tro at det var let at tabe 16 kg"? DEN sætning går lige i hjertet, for det er netop DET der gør det holdbart, så du kan holde dit vægttab med de redskaber du har fået med videre fra os af 🙏🏻 Du har været en kæmpe stjerne og nu er det jo ved at være lidt tid siden du stoppede hos os og "fløj fra reden".. Og vi SAVNER dig og dit gode humør 😜 og håber at du har det lige så dejligt som du ser ud 😘 vi er meget ydmyge og taknemmelige for dine enormt søde ord og al din ros. Og du fortjener lige så meget ros igen!

KÆMPE KNUS
Camille, Sally & Pernille 💚

🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤩

Er så glad for jeg besluttet mig og tog mig sammen til at tage et forløb hos Cwtraining 🤩 havde aldrig troede det kunne lade sig gøre at jeg kunne tabe mig havde prøvet så mange kostplaner og personlig træner og ente altid med jeg gav op på træningen, men takket være Cwtraining så fandt jeg glæden i at træne og lærer en masse lærrige ting Og det resulteret i efter jeg havde været i 3 måneders forløb hos jer tabte jeg 10 kg 😊 er super taknemlig for jeres hjælp😊🌸

19. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Vi er OGSÅ glade for at du tog dig sammen ja 😆😍 for et forløb med dig har været SÅ fedt! Du lærte at kostplaner blandt andet er vejen til helvede - men at CW Livsstilen er vejen frem 😘 10 kg fløj fra kroppen og vægten, og vi havde det fantastisk imens 😎🤩

Det er os der takker, for dig og for din skønne anmeldelse 😍

KÆMPE knus fra Camille & Team 💚

Vil ikke have været det foruden!

TAK.. føles som et temmeligt fattigt ord! Sikke en fantastisk, hård, følelsesladet og lærerig rejse med CW training. Jeg kunne skrive en hel roman om forløbet, de redskaber jeg har fået og hvad forløbet har givet mig. Jeg har lært SÅ meget, både om mig selv og mit forhold til min krop, mit sind og mad i helhed, at kunne sige, at man har fundet balance med sig selv, er en kæmpe gave, som jeg er SÅ evigt taknemmelig for. Den KÆMPE støtte Camille og team har været for mig gennem min rejse, som har givet mig så meget. Jeg har ved deres hjælp lært/indset, hvordan man ser sig selv, har det i sin egen krop og tænker/taler om sig selv, er ligeså vigtigt, hvis ikke vigtigere, end hvad "normen" siger, hvordan man skal se ud og hvad vægten/målene viser.
Jeg er ikke helt i mål endnu, men der er ikke lang vej dertil.
Jeg vil i den grad ikke have været det foruden og vil ALTID anbefale Camille og Team.

15. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Ejjjjj hvor er du skøn Sandra 🙌😘 Tusind tak for så fin og kærlighedsfyldt en anmeldelse! Den rammer lige i hjertet på os alle 💚 At være i forløb hos os er en personlig rejse, hvor man river op i gamle vaner og virkelig ser sig selv i øjnene - man lærer sig selv at kende på en helt ny måde 🤗 Men det er nødvendigt for at kunne udvikle sig; både mentalt men også fysisk! Det hænger sammen. Og du har gjort et strålende stykke arbejde og det har kun været en fornøjelse herfra 😘 Og i mål? Det skal du nok komme, det tvivler vi ikke på!

Tak for din skønne anmeldelse 😍

KÆMPE knus fra Camille & Team 💚

Spring ud i det! Jeg fortryder det i hvert fald ikke!

Jeg startede med at følge Camille på Instagram, jeg fandt hendes videoer inspirerende og motiverende. Jeg kan særligt godt lide når hun siger vær nysgerrig, ved at være nysgerrig sidder man ikke fast og udvikler kedelige rutiner som i længden ikke vil holde ved et vægttab.
Jeg begyndte at høre hendes podcast, og også her fandt jeg motivation til at starte et vægttab, jeg blev fra Camilles side hele tiden præsenteret for motivation, og fifs jeg kunne bruge i min egen vægttabsrejse. Mest af alt fordi hun selv har prøvet det på egen krop, og ved hvad man skal arbejde med undervejs. Så til sidst besluttede jeg at tage kontakt til Camille, selvom jeg synes jeg ikke rigtig havde råd til et forløb, men nogle gange må man bare investere i sig selv, så jeg gjorde det, med målet at få de rette værktøjer til et vægttab.
Nu 3 måneder senere, står jeg tilbage med meget mere end værktøjer, jeg står med en krop jeg bedre kan acceptere, selvom jeg ikke er i mål endnu (har tabt 9,5 kg ud af 25kg), jeg står med færre kroniske rygsmerter pga. et træningsprogram som er lagt specielt til mig og mine skavanker.
Og det at jeg har tabt mig er fedt, men det er en kæmpe befrielse ikke at have lige så ondt som før. Fysioterapeuter har vist og guidet mig, men det blev ikke bedre, så jeg var meget nervøs for hvordan min ryg skulle klarer styrketræningen, men det er gået over alt forventning. Jeg står tilbage med motivation og troen på at jeg kan komme i mål med mit vægttab, og kan holde det, fordi jeg, i fællesskab med teamet, har fundet min vej, en vej hvor jeg ikke savner noget i mit liv, og en vej jeg kan leve med. Jeg står tilbage med bevidsthed om hvad jeg ønsker og ikke ønsker at proppe i munden, hvad der førhen har været en vane, har jeg nu virkelig smagt på, og tænkt der findes bedre. Og jeg står tilbage med værktøjer til at arbejde med mit mindset, da det ikke kun er kroppen som skal udvikles.
Jeg er SÅ glad for at jeg sprang ud i det, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme, fordi her i dette forløb, får man hjælp til at finde sin egen vej til en sundt vægttab, hvor INTET et forbudt. 🧡

1. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Kim altså - du ved bare hvordan man gør os blød i knæene😍🙏🏻 Vi er mundlamme, og måtte læse din fine anmeldelse over flere omgange! Wow! Det har været en udsøgt fornøjelse at lære dig at kende. Du har så sprudlende en personlighed og har samme fantastiske (og lidt sorte) humor som vi har 😂👌🏻 Vi savner allerede dine små anekdoter fra dine gåture 😜 Du var nysgerrig, opmærksom og sulten efter viden og vigtigst; du var åben for ændringer 💚 Det er dét der har gjort at du har skabt så flotte resultater - så husk; det er dig der har gjort det beskidte arbejde og det har du udført til UG💪🏻 Så klap dig selv på skulderen over din indsats og de resultater som du har skabt; fysiske såvel som psykiske 😘

Du ved vi er kæmpe fans af dig 😘 men du skal have et gigantisk tak for den fineste anmeldelse der blæste os helt bagover! 😍

KÆMPE knus fra
Camille & Team 💚

10,3 kg er røget og mentale overskud er steget

10,3 kg er røget, muskler er bygget, min energi, mentale helbred og overskud har fået et ordenlig boost siden jeg begyndte på min livstilsændring med hjælp fra @CWtraining og hendes fantastiske team 🙏 kæmpe anbefaling herfra 😍 Hele teamet var mine største fans🤩 de har din ryg på de dårlige dage og de er dine største fans og jubler højest på de gode dage.
Kæmpe 1000 tak for vores fantastiske samarbejde, det har fuldstændig ændret min hverdag, mindset til det bedre, min masseres er væk og jeg er GLAD 😍🤩😘💚

9. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Kære skønne Emilia 😍 tak tak tak for din hammer flotte anmeldelse! Vi savner dig altså allerede, at du ved det 😂🙌 Både jeg og pigerne elskede at samarbejde med dig og du gjorde en fantastisk indsats! Du fik CW livsstilen ind under huden og du var heldigvis (og selvfølgelig😉) stor fan af vores tilgang til sundhed💚 Vi håber at du fortsat har det dejligt og nyder dine flotte resultater 🎉

KÆMPE knus fra Camille & Team 💚

Rigtig godt og tæt forløb

Rigtig godt og tæt forløb, med fokus tilrette dig og dine mål, helt sikker det hele værd med en rygsæk med gode redskaber og vaner der medfølger

6. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Af hjertet tak Simone, hvor er du bare sød at skrive en anmeldelse 💚 Vi har haft et hammer godt samarbejde med god tæt kontakt 🙏🏻 Vaner der medfølger - det er sådan det skal være💪🏻 for så er man klar til at stå på egne ben. Og det er du i den grad🎉

KNUS fra Camille & Team 💚

STØRSTE ANBEFALING💚💪🏼

TUSIND TAK for denne gang 💚det har været så dejligt at have jer de sidste 3 måneder! Jeg vil 100 procent fortsætte min rejse med CW tæt på mig 💚
Det har givet mig så meget! Jeg hviler mere i mig selv, træningen, madro og så at være nysgerrig har bare gjort så meget !
Elsker opskrifterne og at der laves og opdateres forskellige træningsprogrammer løbende💪🏼 I var det helt rigtige valg for mig ! Følger selvfølglig stadig med på insta ❤️ ha det fantastisk piger !
Den STØRSTE ANBEFALING HERFRA 💚

1. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

3 måneder gik STÆRKT med dig Line 😄🎉 Men sådan er det jo når man har det sjovt 😉👌🏻 En ting er fysisk udvikling, men mental udvikling er mindst lige så vigtig! At du har fundet balance i din træning og kost, hviler mere i dig selv og har fundet MADRO, det har kæmpe betydning for os!

Du ved at vi har været glade for vores samarbejde - så du skal blot have en kæmpe high five og en tak for din fine anmeldelse! 😘💪🏻

Ses på instagram 😄🎉

Knus fra Camille & Team 🤩

Det har været en fornøjelse at være i…

Det har været en fornøjelse at være i trygge hænder hos Camille og co. jeg har fået det spark jeg havde brug for, fået opbakning, vejledning, motivation mm. Lynhurtigt når jeg har haft brug for det. Ingen pegen fingre hvis vægten gik op i stedet for ned men en snak om grunden dertil og justering i fokus. Jeg vil til hver en tid anbefale Camille og hendes skønne tøser og kommer til at savne dem og deres skønne væremåde nu hvor jeg skal videre ❤️.

31. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Stinepigen 💚 sikke et fantastisk samarbejde vi har haft! Vi er glade for at høre at du har følt dig i trykke hænder og følt dig hørt hele vejen - for at pege fingre ville vi ikke drømme om at gøre! Især hvis vægten opfører sig lidt underligt - for det ved du at den gør fra tid til anden 😄 og det er heldigvis helt normalt 😘 Vi kommer til at knussavne sig og dit skønne humør, og det har været en kæmpe fornøjelse at lære dig at kende!

Tak for din anmeldelse 💚

Knus fra Camille & Team 🎉

Super forløb hos CW og hendes team!

Har været igennem et tre måneders forløb og det har været alle pengene værd! Jeg nåede mine mål, fik gode råd/sparring undervejs og hat fået nogle gode værktøjer, jeg kan tage med mig videre, nu hvor jeg skal “stå på egne ben”.

30. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Og stå på egne ben? Det er vi ikke i tvivl om at du kan Camilla! 🤩 For hold nu fast du har givet den fuld Rebekka i vores forløb og suget al viden til dig 👌🏻😄 Vi er glade for at høre at du har været lige så glad for samarbejdet som vi har, og kan tage CW livsstilen til dig 💚 TUSIND tak for din anmeldelse 🙏🏻

Knus fra Camille & Team 🎉

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, de er alletiders og hjælper uanset problemstilling, og samtidig har de for øje at tilgodese alle behov og aldrig få en til at få dårlig samvittighed over ikke så gode valg. Der er plads til alle i Camille og hendes fantastiske team ♥️

30. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Åhhh Janni 💚 Tak for din anmeldelse! Dårlig samvittighed skal man aldrig have, man skal blot justere sine forventninger og sin livsstil så det passer til DIN hverdag - og den kan jo ændre sig hele tiden 🙏🏻 Vi har været enormt glade for vores samarbejde, men det ved du jo godt. Du har gjort et fantastisk stykke arbejde 😘

Kæmpe knus fra Camille & Team 🎉

Tak til de skønneste kvinder

Hold nu kæft mand! I fortjener alle stjerner i hele verden. Så. Jeg kom i kontakt med Camille og Co. I oktober. Jeg havde prøvet på egen hånd at komme af med mine depressionskilo, men det gik ikke ret god. Siden oktober har jeg tabt mig 10,8 kg. Altså på 5 mdr, mine damer og herrer. Og det havde jeg ikke kunne uden hjælp fra de her fuldstændigt fantastiske kvinder. Jeg har på intet tidspunkt følt at det var surt, at jeg skulle undvære noget eller at der var nogen ting jeg ikke måtte. Jeg har heller ikke haft en oplevelse af at ser kun var en måde at gøre tingene på. Jeg kunne næsten gøre hvad som helst for at få det til at passe i min hverdag, med nogle enkle redskaber. Der har været tæt sparring med C og Co, og de har stået klare nogle gange flere dage i streg, når jeg syntes det var lige lovlig svært det med kosten. Men det behøver ikke at være svært. Det er blot en vane. Jeg kommer til at savne de her damer, og hvis nogen er i tvivl om det er noget for dem, så er jeg bare nødt til at sige: Prøv det! Jeg har været sindssygt glad for det.

22. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Og det kommer fra stjernen selv 😉 Du får det til at lyde så nemt, selvom al begyndelse selvfølgelig er svær og der vil være bump på vejen. Men vi har haft så stærkt et samarbejde og du har lyttet og stolet på os hele vejen, og vigtigst af alt; taget vores redskaber til dig! 😍 Vi må sige... vi savner dig allerede 💚 men du har klaret det så godt, at vi næsten ikke vil have dig tilbage.. For du kan jo godt selv 😎 Tak for dine søde ord, det betyder enormt meget for os!

Kæmpe knus fra Camille & Team 🎉

Genialt forløb!

Jeg begyndte et træningsforløb hos cwtraining, og jeg kan kun sige, at det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har før prøvet kost/træningsforløb, hvor man bare fik udleveret et A4papir med generelle kostråd og en lille sjat sparring ift. træningsmaskiner. Jeg kan kun sige at forløbet hos cwtraining får tidligere forløb til at blegne noget så voldsomt. Man får SÅ meget for pengene. Appen fungerer virkelig godt, opskrifterne er lækre og der er mange af dem. Camille og co står til rådighed i chatten 5 dage om ugen, og træningsprogrammerne er geniale! Hvis du overvejer at begynde et forløb hos cwtraining, så kan jeg 200 % anbefale det- du kommer ikke til at fortryde det 😊

11. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Tusind tak for din LÆKRE anmeldelse søde Mette, det har været en fornøjelse uden lige at have dig i forløb, din vilje til at lære har ikke været til at tage fejl af, og det er virkelig fedt at høre at du har fået en masse ud af det, som du kan tage med videre på egen hånd, og opretholde de flotte resultater du har fået, for de er på ingen måder til at tage fejl af😍🤩

KNUS fra Camille og Team💚💚

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Camille og team har givet mig mere end jeg nogensinde turde håbe på💪🏼

Den største anbefaling fra mig hvis man har brug for hjælp til at blive en sundere udgave af sig selv!

11. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Tak for din skøøøønne anmeldelse søde P, vi er jo helt kede af at skulle slippe dig nu, fordi vores forløb simpelthen har været SÅ fedt! Og vi er glade for at du har det lige sådan, men der er vidst ingen tvivl om at du er 100% klar til at stå på egne ben med de redskaber du har fået, og som du er blevet sindssygt skarp til at bruge😍💪🏼

Fortsæt dit flotte arbejde!!

KNUS fra Camille og Team🥳

5 stjerner! ⭐️

Jeg har netop afsluttet et 5 måneders forløb hos Camille og hendes team og jeg vil klart anbefale hende til alle. Her vil du blive klogere på kost, træning og dig selv, hvis dette er dit mål. Camille og hendes team er gode til at kommunikere og det fungerer super nemt via appen. Efter at have fulgt med i flere år på Instagram, tog jeg endelig beslutningen om at kontakte Camille - og det eneste jeg har fortrudt, er at jeg ikke kontaktede hende før. Det er det hele værd!

5. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Tak! Hvor er du skøn 🙏🏻 5 fantastiske måneder i dit selskab Rie 💚 nu er DU ekspert på kost, træning, dig selv og dine mål. Og med dine nye redskaber kan du stå på egne ben og give den FULD REBEKKA 😎🎉 Jeg er så glad for at du kontaktede mig og mine piger - bedre sent end aldrig 😉

KNUS fra Camille & Team 😘

3 måneder og buuum et resultat 💪

Al min skepsis omkring et online forløb blev fuldstændig skudt i jorden. Det her har ikke blot været en god oplevelse, det har været en fantastisk rejse, som på blot 3 måneder har ændret mit syn på madvaner. Madvaner som ikke kun er blevet fornuftige, men også har vist mig hvor lækkert man skal huske at leve. Det hele handler jo om prioritering. Jeg spiser mere nu end jeg har gjort før. Jeg har med mine personlige træningsprogrammer opnået både vægttab, styrke og flotte markeringer. På blot 3 måneder. Jeg er så klar til at stå på egne ben, men jeg kommer til at savne min gode og hyppige kontakt med Camille og teamet. Damn en motivation de har bragt mig. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger og et af hjertet kæmpe kæmpe tak ❤️ You are the best💪

11. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Vi blev helt mundlamme da jeg læste din anmeldelse højt for de andre på kontoret Anja💚 Et online forløb er fantastisk på mange måder så længe man har god kommunikation og det må man sige at vi har haft! Hvilken rejse du har været på sammen med os og du er helt klart blevet en stærkere og mere FIT version af dit selv 🤩 Vi er helt trygge i at sende dig ud i verden og ved, at du kommer til at klare dig fantastisk 😄 af hjertet tak for vores fantastiske forløb 💚

Kæmpe knus fra Camille & Team💚

Anmeldelse

Mit 3 måneders forløb hos Camille og hendes team har været indre mindre end fantastisk! Jeg kontaktede Camille, da jeg havde nogle ønsker ift. min krop som jeg gerne ville have mere fokus på. Både kostplan og træningsplan blev tilpasset mine behov, og det fungerede bare så godt! Hun er så dygtig og rar et menneske og man får al den information man har brug for fra hende. At have Camille som coach er klart en kæmpe anbefaling til dem der overvejer et forløb.

3. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Det betyder virkelig meget for os at du skriver så flot en anmeldelse Anja🙏🏻😃 for de sidste 3 måneder har været så gode og din indsats har virkelig givet pote! TAK fordi du valgte os og at vi måtte være med på sidelinjen - og tak for dig💚

KNUS fra Camille & Team 💚

Kæmpe anbefaling herfra til Camille og team!

Jeg har lige afsluttet et 3 mdrs forløb hvor jeg ønskede at stramme op og få en stærkere krop efter et vægttab (efter 2. graviditet). Camille og team har været fantastiske at have med hele vejen. Har fået al den vejledning, opmuntring og opfølgning som jeg har haft behov for og mere til. Kost og træning er undervejs altid tilpasset ens behov og ønsker, hvilket er med til at gøre forløbet overskueligt og realistisk. Jeg vil ikke tøve med at vende retur til Camille og team hvis jeg igen behøver sparring og støtte til kost og træning. Så hvis man går og overvejer at investere i et onlineforløb af den ene eller anden grund – så kontakt Camille! :-)

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Trinepigen 🤗 DU har været fantastisk at følge hele vejen! Du ved at vi har nydt vores tid sammen og du er mere end velkommen til at vende retur HVIS du får brug for det 😄 Du har gjort et fantastisk stykke arbejde😘 TAK for din skønne anmeldelse 💚

De kærligste hilsner fra Camille & Team 💚

Kæmpe anbefaling!

Forløbet hos CW har været super godt. Lækre madplaner og gode træningsprogrammer der er skræddersyet lige præcis til dig. De holder dig i hånden hele vejen og kommer med gode og opmuntrende ord når man ikke selv gør det, og så er de gode til at motivere en til at give den max gas!! De vil det bedste for en, og der er plads til det hele - der er ikke noget mad der er forbudt og man lærer virkelig meget under hele forløbet. Det er et dejligt og personligt forløb, hvor der bliver tjekket op på en.
Alt i alt en dejlig oplevelse - så kæmpe anbefaling!

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Vi er nemlig med dig hele vejen - derfor er det altså også vemodigt at skulle sige farvel til dig Anne 💚😌 men du har gjort det så godt, og har taget alle de redskaber til dig som du havde brug for! Du har fortsået budskabet og har fået en sund livsstil som passer ind i DIT liv! Alt i alt en dejlig oplevelse for os også 😘

Knus fra Camille & Team💚

Camille og hendes team er så dygtige

Camille og hendes team er så dygtige til det de laver. Jeg sender dem mine varmeste anbefalinger. Jeg er helt målløs over de resultater, jeg har opnået bare efter 3 måneder. Derudover er jeg blevet meget mere opmærksom på min kost og jeg er blevet mere interesseret i at lave lækker og sund mad, der hjælper mig til at forblive sund og stærk. Føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i mange år.

Vastaus yritykseltä Cwtraining

Metteeeeeeee 🎉 hvor er du bare sød.. Du ved at vi er mindst lige så glade for det samarbejde vi har haft. Dine ord betyder rigtig meget for både mig og mine piger 💚 3 måneder gik stærkt, men du er klar til at stå på egne ben, det er der ingen tvivl om 💪🏻😄 sommerstrålerne banker på døren... og du er KLAR!

Knus fra Camille & Team 💚