Bra app, og den hjelper med å lage CV veldig fint og enkelt. Vær obs på at når du betaler 19kr for å få laste ned CVen så blir du lagt til en abonnement uten forvarsel. Avslutter du den ikke innen 14... Näytä lisää
Veldig enkelt og lett forståelig. Super for å lage CV for første gang. Var ikke dyrt heller. Anbefales til alle som sliter med å skrive CV!
brabra, ryddig, enkel oversiktligbra, ryddig, enkel oversiktligbra, ryddig, enkel oversiktligbra, ryddig, enkel oversiktlig
Kan være behjelpelig til å lage en oversiktlig CV med forskjellige maler til følgebrev. Alt samlet på ett sted til en liten symbolsk sum,-
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Raskt og ryddig
Oppdatering: ble trukket 319kr neste måned. Veldig kynisk av de å sette opp et abonnement uten at man er klar over det. En venninne av meg opplevde akkurat det samme, men hun oppdaget det ikke før 3 måneder inn, sånn at ho ble trukket 1000kr.
STYR UNNA!!!

Vastaus yritykseltä Cvmaker
because it is very fast to have my cv professionally made

Skjult abonnement – trekk 319 kr uten tydelig informasjon
Jeg opprettet en CV via CV Norge og betalte 19 kr for tjenesten. Uten at jeg ble informert på en tydelig måte, ble jeg automatisk satt inn i et løpende abonnement på 319 kr per måned. Jeg fikk ingen klar beskjed om at dette var et abonnement, ingen tydelig bekreftelse, og ingen varsling før de begynte å trekke penger.
Dette oppleves som villedende markedsføring. Etter norsk lov skal man få klar og forståelig informasjon om pris og vilkår før man inngår avtale. Det fikk jeg ikke.
Jeg har sendt inn klage og krevd full tilbakebetaling. Dette er ikke en seriøs måte å drive på. Anbefales ikke.

Vastaus yritykseltä Cvmaker
Thieves. They stole over 300 kroner from me, and I only paid 19 kroner for 14 days!! Thieves refuse to give my money back!! I do not recommend!

Vastaus yritykseltä Cvmaker
Dere må ikke finne på å bruke CVmaker.no. Cv'en blir grei, og du betaler for å kjøpe den ENE cv'en du lagde. Men tiden går, og du finner ut at dem har satt deg opp på abonnement uten din tillatelse, og begynt å trekke penger fra deg automatisk. Dette er sleipe tyver som utnytter seg av kort infoen din. Vær veldig forsiktig