Verzendkosten a 6.95 euro zijn onredelijk hoog voor het opsturen van twee rubber ringen in een envelop met twee postzegels van een euro.
Artikel zoals afgebeeld en goede kwaliteit. Bestellen, betalen en verzenden allemaal goed verlopen. Verzending van je pakketje bij dit bedrijf nu is niet door de "grootmachten" Post NL, DHL e.a. maar... Näytä lisää
Perfect geleverd, alleen op het moment dat ik besteld had kreeg ik gelijk een melding in beeld van spullen die niet op voorraad zijn weten we niet precies hoelang dat duurt, kan die melding niet komen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Van de twee bestelde artikelen was er een niet voorradig. Door medewerker spontaan gebeld om in overleg een ander vervangend en beter artikel te leveren tegen dezelfde prijs en om de levering te bespo... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Van der Hoek BV is een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee – daarin maken wij hèt verschil! Van der Hoek BV heeft een zeer breed assortiment. Mocht een artikel onverhoopt toch niet voorradig zijn, dan zijn wij dankzij onze vele inkoopconnecties altijd in staat een passende oplossing aan te dragen. Onze grote kracht is continuïteit – door onze ruime openingstijden zijn we uitstekend bereikbaar en wij zorgen altijd voor een oplossing. Onze professionele verkoopmedewerkers verdiepen zich in onze klanten en beschikken over gedegen productkennis, zodat zij u goed kunnen adviseren. Wij streven ernaar, er het hele jaar te zijn voor onze klanten – door goede bereikbaarheid en een ruime productvoorraad. Van der Hoek BV heeft de logistiek in eigen hand, waardoor snelle en correcte levering kan worden gegarandeerd. Check ook eens www.cvanderhoek.nl
Frankrijklaan 3, 2391PX, Hazerswoude-Dorp, Hollanti
- 088-8006400
- webshop@cvanderhoek.nl
- cvanderhoek.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Verzendkosten a 6.95 euro zijn…
Product gelevert.
Prima grasmaaier, scherpe prijs.
Wat later dan verwacht geleverd. Trac&trace in deze zou nuttig zijn. Scherpe prijzen voor prima goederen. Aanbevolen.
Normaal, zoals het hoort te zijn!
Bestelling was makkelijk, uitgebreid assortiment. Bestelling werd vlot en netjes afgehandeld, geen op of aanmerkingen. Dus eigenlijk zoals het hoort te zijn 😉
super snelle levering
Prima service.
Er was een onverwachte vertraging in mijn bestelling, maar toen ik er over belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en mijn product kwam uiteindelijk in perfecte staat binnen.
Super service

Vastaus yritykseltä Van der Hoek Technische Groothandel BV
Snelle en correcte levering.
Snelle reactie en correctie op levering.
Snelle levering, bedankt.
Snelle bezorging
Snelle levering en product voldoet aan…
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen